Primeur Bevestigd
hancko-verlengingweb

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord zet in op verlenging Hancko

FeyenoordTM

Feyenoord wil Dávid Hancko langer binnenboord houden. De club, de speler en zijn entourage voeren op de achtergrond gesprekken over een opwaardering van zijn contract en lijken daarbij tot een akkoord te komen.

De intentie van de betrokken partijen is om eruit te komen, waardoor de 25-jarige Slowaaks international (en tevens EK 2024-ganger) langer aan de regerend landskampioen verbonden blijft. Momenteel wordt er concreet ingezet op een verlenging van één seizoen.

Hancko, die zich tot medio 2027 kan verbinden aan Feyenoord, kwam vorig jaar augustus over van Sparta Praag. Hij speelde sindsdien al tweeënzestig officiële duels voor de Rotterdammers, waarin hij vijf keer scoorde en zes assists afleverde.

UPDATE 5/12 — 21:47 🎖️ • #Feyenoord en Dávid Hancko zijn dicht bij een akkoord om het contract op te waarderen en te verlengen. ⏳

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Geweldig dat beide partijen inzetten op een verlenging. Dit zegt genoeg over Feyenoord en Hancko
Zeker doen Hancko is de stille kracht achter in.
Goeie zaak hoor. Een van de beste aankopen die ik me kan heugen.
@FeyenoordTM in welke positie(s) wilt/gaat Feyenoord zich versterken in de winter
Er zit een 'Easter Egg' in de afbeelding van het artikel. Wie hem vindt, ziet hoe lang de gesprekken al lopen om het contract open te breken :)
Aan de source van de image te zien sinds september: imagecache/fit/uploads/2023/09/hancko-verlengingweb.jpg
Gewoon een slimme constructie, hebben ze met Gimenez ook gedaan. Worden van beide kanten afspraken gemaakt, denk dat de meesten wel beseffen dat als die Hancko zo doorgaat hij niet te behouden is.
Logisch dat iedereen dit ook wil voor Geertruida, maar dat zie ik niet meer gebeuren. Die zal je moeten verkopen aan eind van seizoen.
Top nieuws. Mochten er clubs komen is hij veel meer waard en anders blijft hij langer in ons tenue spelen. een win-win situatie.

Nu Geertje nog verlengen!
Geweldige speler, een van de allerbesten in de Eredivisie.
Dit zal mooi zijn. Hopelijk nog een seizoen bij Feyenoord.
Zou ik blij mee zijn alleen denk ik wel dat het voor de verkoopwaarde gaat want kan me niet voorstellen dat hij nog langer te houden is.
Wat zou dit lekker zijn zeg. Verreweg de beste linksbenige centrale verdediger in Nederland.
Sowieso de beste die ik bij Feyenoord heb gezien. Misschien wel de beste die ik ooit in NL heb gezien sinds ik voetbal kijk.