Nieuws

Feyenoord ziet af van schermen in Kuip bij kampioenswedstrijd

FeyenoordTM

Feyenoord gaat rond Excelsior-uit géén evenement met grote schermen organiseren in De Kuip. De club onderzocht in een eerder stadium de mogelijkheid om de organisatie op te zetten en was al bezig met de werving van medewerkers voor het event, maar ziet er vanaf. 

Dat alles heeft te maken met het resultaat van de wedstrijd PSV - Ajax. De Eindhovenaren wisten zondag met 3-0 te winnen van de Amsterdammers, terwijl Feyenoord in eigen huis met 3-1 te sterk was voor FC Utrecht.

Indien de wedstrijd tussen de nummer twee en de nummer drie van de Eredivisie in een gelijkspel was geëindigd, was er wél een opening geweest voor schermen in De Kuip tijdens de (mogelijke) kampioenswedstrijd Excelsior - Feyenoord.

De resultaten van zondag bieden een onzeker perspectief voor de volgende speelronde in de Eredivisie, wanneer PSV het uit opneemt bij Sparta (zaterdagavond 6 mei) en Feyenoord het uit opneemt bij Excelsior (zondagmiddag 7 mei). Indien PSV uit bij Sparta wint, kan Feyenoord een dag later in het Van Donge & De Roo Stadion nog geen kampioen worden.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Apart. Want de kans is best aanwezig dat psv punten verspeeld bij Sparta en dan kunnen we alsnog kampioen worden
Kunnen ze niet op gokken. Bovendien zou het eerder niet dan wel plaatsvinden, op voorhand.
Ik vind het een logische beslissing als je het niet zelf in de hand heb. Kans is toch aannemelijk dat psv "gewoon" wint. Verwacht weinig animo dan uiteraard. Lekker 14 mei!
Je wilt toch zo snel mogelijk kampioen worden
Dan kan je de week erop weer feest vieren.
Kans is best groot dat psv punten morst. En dan hebben ze zaterdagavond in Rotjeknor ineens een probleem.
Ik acht de kans groot dat Sparta punten pakt. Dan loopt zondag de hele stad vol. En maar klagen als ze het niet onder controle hebben.