Primeur Bevestigd
fotopaulmartens20160425-8759-paul-martens

Foto via rotterdammakeithappen / Paul Martens

Nieuws

Info mogelijke huldiging Feyenoord 2022/2023

FeyenoordTM

Feyenoord stevent af op het landskampioenschap 2022/2023. In theorie kunnen de Rotterdammers op zondag 7 mei tegen stadgenoot Excelsior de schaal voor de zestiende keer uitgereikt krijgen.

Feyenoord is daarbij wel afhankelijk van het resultaat tussen Sparta Rotterdam en PSV. Dat duel staat een dag eerder op het programma in de Eredivisie. Bij puntverlies van PSV kan Feyenoord zich een dag later opmaken voor de kampioenswedstrijd in het Van Donge & De Roo Stadion.

Mocht Feyenoord tijdens de genoemde speelronde kampioen worden, vindt de huldiging rond het middaguur plaats in Rotterdam op maandag 8 mei. Een zeer vergelijkbaar draaiboek als het landskampioenschap van 2017 ligt voor. Destijds kwamen er naar schatting 150.000 mensen op de Coolsingel-huldiging af.

Indien Feyenoord géén kampioen wordt in de eenendertigste speelronde van de Eredivisie, kan de club een week later in eigen huis (op zondag 14 mei, red.) tegen Go Ahead Eagles kampioen worden. Het genoemde duel wordt om 16:45 afgetrapt; PSV speelt diezelfde dag om 20:00 thuis tegen Fortuna Sittard.

Wordt Feyenoord tijdens de tweeëndertigste speelronde kampioen, maakt Rotterdam zich op voor een Coolsingel-huldiging op maandag 15 mei rond het middaguur. Een verzoek vanuit de Feyenoord-selectie om met een bus door de stad gehuldigd te worden is door de Gemeente Rotterdam uit veiligheidsoverwegingen in de kiem gesmoord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Effe een vraagie want ik hoor verschillende verhalen , heb je voor de huldiging nou wel of geen kaarten nodig?? iemand die dat precies weet toevallig??
Jammer dat een open busrit door de stad niet mag. Dan geef je de gelegenheid aan iedereen om de selectie te kunnen zien en voor ze te klappen om vervolgens alsnog op het bordes te komen. Dat zou toch ideaal zijn. In 2017 3 uur bij de hofvijver gestaan zonder sanitaire voorzieningen en zonder drinken in de warmte. Bovendien was het balkon amper te zien vanaf die afstand.
Abou de Verschrikkelijke .... Lekker gefrustreerd z'n gram halen nu. Sneue man.
Vorige keer rond 150.000😂😂 op papier misschien, in werkelijkheid heel veel meer.
Hele coolsingel en de binnenrotte stonden vol
Is er bij evt kampioenschap wanneer het thuis tegen go ahead is net als tegen Heracles schermen in Ahoy ??
Tijdens de huldiging komen de directies en RvCs weer samen met Aboutaleb, en aangezien o.a. FeyenoordCity een stuk betaalbaarder is dan afgelopen zomer geloof ik in een reanimatie!

#GoFeyenoordCity
Als HNS was doorgegaan had dat er al gestaan tegen redelijke kosten en hadden er 15.000 man extra de kampioenswedstrijd kunnen meemaken.
Weet iemand ook misschien uit ervaring van de vorige keer wat een goede tijd is om al bij die Coolsingel te zijn om de boys te zien bij t stadhuis
Vorige keer stond ik er om 8 uur en stond ik voor het gemeentehuis
Vroeg, heel vroeg.
Vorige keer was ik er rond half negen negen uur en stond het vak voor het stadhuis al vol
7:00 dan ken je beetje vooraan staan
Vind er ook een live tv-registratie plaats vanuit ESPN of Rijnmond?
In ieder geval heeft RTV Rijnmond mij net laten weten het nodige te gaan doen :-)
Mooi. 2 ouders in de lappenmand dus helaas geen andere mogelijkheid.
Met een bus door de stad zou wel legendarisch zijn
Abou denkt daar helaas anders over.
Abou gaat liever met een collectebus door de stad om zijn onnodige reisjes te financieren
Na Halsema slechtste burgemeester van NL
Prima burgemeester. Als hij niet doet wat jij wilt is hij slecht ?
Go fuck yourself. Omdat hij doet wat jij wilt is hij goed! Jij bent corrupt dat weet iedereen flapdrol
Sommige mensen willen alleen dingen horen die ze willen horen.doe je dat niet dan is er van alles mis met je.Je moet de mensen die anderen aanvallen niet serieus nemen.die hebben thuis niks toezeggen.vind deze burgemeester ook goed niks mis mee
Hij kan niet iedereen tevreden stellen.die mensen die klagen lopen zelf overal voor weg
Hij is overal ter wereld te vinden puur voor eigen gewin.. drugs gerelateerde problemen in zijn eigen stad worden als maar erger echter zit hij liever in colombia omdat ie denkt het probleem daar op te lossen.
Onder deze burgemeester moord hoofdstad nummer 1 geworden echter hoor ik hem daar niet over.. gooit iemand een aansteker op het veld en heeft ie de pech het hoofd van Klaasen te raken omdat ie niet te missen is zit meneer de volgende dag gelijk in een talkshow.

Maar verder bouwt ie wel lekker door, nogmaals alles voor eigen gewin.
Als het tegen Excelsior lukt is dat wel het scenario denk ik. Zie dan de spelersbus maar bij het stadion te krijgen.
Lijkt me een prachtig busritje. Ik kom uit het midden van het land om dit busritje mee te maken. 2017 stond ik ook op de bus te wachten.