team

VK Sportphoto

Nieuws

Fortuna Sittard - Feyenoord • 2 - 4 [FT]

Van de redactie

In speelronde 23 van de eredivisie staat voor Feyenoord de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma. Eerder dit seizoen speelde de Rotterdammers in eigen huis nog met 1-1 gelijk tegen de Limburgers. Het duel is live te volgen via het onderstaande artikel.

 

Fortuna Sittard 2 - 4 Feyenoord

10' 0-1 Navarro (e.d.)
16' 0-2 Wieffer
44' 0-3 Gimenez

48' 1-3 Duarte
64' 1-4 Paixão
84' 2-4 Siovas

 

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida (78' Trauner), Hancko, Hartman (78' Lopez); Wieffer, Kökcü (C), Dilrosun; Jahanbakhsh (60' Paixão), Gimenez (60' Danilo), Idrissi (81' Bullaude). 

Wissels: Marciano, Troost, Kasanwirjo, Trauner, Rasmussen, Lopez, Milambo, Taabouni, Bullaude, Paixão en Danilo.

Opstelling Fortuna Sittard: Pandur; Navarro (90' Cangiano), Guth, Siovas, Vita (80' Tasci); Noslin (67' Gladon), Ferati (46' Buitink), Özyakup, Duarte, Embalo (46' Cox); Yilmaz (C). 

Wissels: Van Osch, Janssen, Cox, Gladon, Van Beijnen, Hendriks, Buitink, Tasci, Radic en Cangiano. 

 

Scheidsrechter: Jeroen Manschot

Delen

Reacties

De statistieken vertellen het echte verhaal. Balbezit 40%-60% in Feyenoords voordeel. Passes 313 om 606 uiteraard ook weer in het voordeel van Feyenoord. Maar bij de schoten op doel zie je dan ineens het zelfde als uiteindelijk bij het aantal goals: 11 voor Fortuna en 20 voor Feyenoord en op het scorebord 2 om 4. Kortom, te weinig kansen en dus te weinig goals.
Pierre van Hooijdonk liet in Studio Voetbal terecht het prima voetbal zien in de eerste helft maar dat voetbal was prima tot de eindpass, c.q. assist dan ging het meestal fout. Van de 4 goals die Feyenoord maakte was er maar een letterlijk verdienstelijk te noemen; de streep van Wieffer. Verder een own-goal, een goal na een fout van een Fortuna-speler en een klust goal.
En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat je de tegenstander die je op 0-3 hebt gezet bij de rust in feite de 2e helft cadeau doet waardoor die 2 x scoort en Feyenoord nog maar 1 x. Een goed resultaat dus, verdienstelijke statistieken ook maar de vleugelspitsen leveren nog steeds bij lange na niet zoals Sinisterra dat vorig jaar deed.
Kortom de complimenten voor een helft prima voetbal tot de 2e lijn op de helft van de tegenstander maar een keer overtuigend winnen zou wel eens lekker zijn. Laten we het erop houden dat Feyenoord dat voor de laatste 11 wedstrijden van het seizoen heeft bewaard.
Ben blij dat het geen 0-5 geworden is. Nu heb je weer wat om op te trainen. bij Ajax niet verliezen dan moet het goed komen.
Drie punten in de tas en weer vooruit kijken kameraden.
Wieffer vond ik de beste. Ook Hancko en Geertruida achterin goed. Voorin Idrissi goed gespeeld. Op naar de volgende wedstrijd
Gelukkig afgelopen , 2de helft dramatisch .Hopelijk een leermoment
Pedersen staat erbij en kijkt alleen
Bizar vond ik het, hij deed gewoon helemaal niets joh op dat moment. Maar goed winnen is winnen !
Zie jij niet goed.Was een dikke blunder van wellenreuther volgens 020 clown dirk en robientje010
Nou eindelijk gimenez eruit.Doet werkelijkwaar niks
Grappig als je wat over de Mexicaan gaat zeggen ben je een neus.wellenreuther wel over zeiken.Dan ben je echt n sjompie hoor echt.
Acht boeit me geen reet hoor.Kijk toch op die sukkels neer🤣🤣🤣🤣
Gaat nog wel fout.als 2-3 valt komt 3-3 ook
Zat er alcohol in de thee?
Wat lopen ze ineens te doen?
Dilrosun gaf hem vrijheid.wat kan wellenreuther doen dan.Man man man als je geen verstand hebt moet je niks zeggen.
Nou wees dan stil. Dirk heeft gelijk
Nog zo'n kontje kruiper.Hier kan die jongen niks aan doen of wel .Fout is al bij dilrosun gemaakt bij die speler niet op tejagen.Hij heeft alle vrijheid.Maar ja is meer je dommigheid
Ff op jouw niveau wat een dikke blunder wellenreuther die 2-4.man man man
Hoorde dat Liverpool een vervanger zoekt voor Fabinho. Wellicht zijn we Wieffer in de zomer al kwijt. Snel bijtekenen en dik contract voor onze beste speler!
Goede hoop op een driepunter!

Maar serieus: het is zo veel lekkerder als de kansen er gewoon makkelijk in gaan. Al kon je dit nauwelijks kansen noemen, Fortuna helpt ook aardig, haha. Trauner minuten laten maken, Bullaude alsjeblieft ook...
Sterke eerste helft, Idrissi vandaag erg sterk.
2 mooie cadeaus ontvangen van Fortuna
3 bedoel je 0-2 was goed.Of was dit een blunder van de keeper.Gezien sommige mensen alle goals een blunder vinden
Om wijlen Rudi Falkenhagen in zijn rol als de goedmoedige boef Snuf (in de tv-serie Pipo) nog maar eens te citeren: "O, wat geniet ik weer"!
Uitpubliek is lekker aanwezig. Er wordt goed gezongen 👏🏻
Hahaha jij bent zo vermoeiend ik heb medelijden met jouw omgeving. Die moeten subsidie krijgen voor je dat kan niet anders.