kokcu

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü over ‘echte test’: “Daar heeft de trainer op gehamerd”

Ference

Na afloop van de wedstrijd in Sittard kwam aanvoerder Orkun Kökcü voor de camera’s bij ESPN. Hij was vooral blij dat zijn ploeg scherp begon aan de wedstrijd. De tweede helft zag hij zijn ploeg iets verslappen, maar desondanks werden de drie punten vrij eenvoudig binnengesleept. 

De aanvoerder was allereerst vooral blij dat hij weer kon spelen na zijn schorsing: “ja ik heb twee weken voelt als niks doen, dus ik was wel blij dat ik vandaag weer kon spelen.” Dit deed hij met volle focus: “ja ja, daar heeft de trainer ook op gehamerd, waar we natuurlijk een best wel pittige serie hebben afgesloten, de trainer gaf aan dat we niet moesten denken dat we alle moeilijke wedstrijden nu hebben gespeeld. Dit was de belangrijkste wedstrijd voor ons, de echte test denk ik. In de zin van dat je niet moet denken dat je gemakkelijk in Sittard wint, daar heeft de trainer op gehamerd en hebben we elkaar voor opgepept. Eerste helft geen vuiltje aan de lucht, tweede helft komen ze nog wel even terug, maar uiteindelijk een goede overwinning.”

Kökcü zag zijn kompaan op het middenveld, Wieffer, een prachtig doelpunt maken. De samenwerking met hem gaat dan ook goed: “Ja bij Mats zag je al toen die binnenkwam dat hij voetballend makkelijk kon meedraaien, dat zie je hier ook terug. Met hem erbij zijn we veelzijdiger op het middenveld. Hij kan ook wel schieten, ik dacht eerst dat hij het stadion uit zou gaan, maar nee hij kan ook schieten.

Delen

Reacties

Nog geen reacties