dsc05542

Jim Breeman Sports Photography

Fotoverslag Feyenoord - Sturm Graz (6-0)

Jim

Feyenoord heeft flink huisgehouden in de eerste Europa League-wedstrijd in De Kuip van dit seizoen. Sturm Graz werd met liefst zes goals verschil verslagen. Voor rust wervelde het team van Arne Slot al naar een 4-0 voorsprong en in de tweede helft kwamen er nog twee goals bij: 6-0.

1908.nl was erbij en het fotoverslag is hieronder te bekijken.

dsc05541
Het Europese seizoen in eigen huis gaat van start.
dsc05542
Het Oostenrijkse Sturm Graz komt op bezoek.
dsc05561
langzaamaan komen er steeds meer supporters richting het stadion.
dsc05626
willkommen!
dsc05635
Twee Feyenoord helden zijn vanavond ook van de partij, Jan en King Karim!
dsc05642
Banned From Stadium, Not From Passion! luidde het spanddoek op de gele zijde. Helaas door een straf moest de noordzijde leeg blijven.
dsc05665
dsc05671
Met een 3/4 vol stadion moet Feyenoord het doen vanavond.
dsc05677
dsc05727
Feyenoord begint met dezelfde basiself als tegen Sparta.
dsc05754-2
Met onze eigen Oostenrijkse 'Kale Kletser'!
dsc05761
De scheidsrechter legt aan Kökcü uit dat Sturm Graz niet graag huilend naar huis wil, dus doe even rustig aan vanavond...
dsc05793
Maar daar had Feyenoord geen boodschap aan, Jahanbakhsh schiet al snel slim de 1-0 binnen!
dsc05798
dsc05799
dsc05806
En dat doet het legioen JUICHEN!
dsc05809
Wel respect voor de Oostenrijkse fans...
dsc05824
Ondanks een lege noordzijde was de sfeer er niet minder om in het stadion. De liederen gingen over en weer.
dsc05871
Door wat blessuregevallen in de eerste helft was er maarliefst 6 minuten blessuretijd voor rust.
dsc05874
dsc05895
En dan scoort Hancko na een prachtige aanval 2-0 na 31 minuten.
dsc05906
dsc05917
En 3 minuten later scoort Danilo 3-0... Feyenoord vliegt...
dsc05923
dsc05930
dsc05941
jahanbakhsh was niet te stoppen deze avond... Hij schiet nog voor rust ook de 4-0 binnen.
dsc05983
Vreugdedansjes in de rust!
dsc06054
Na rust scoort Gimenez nadat hij net 2 minuten in het veld staat met zijn hoofd de 5-0!
dsc06088
Idrissi brengt de eindstand op 6-0, 6-0!!! Dat hadden we toch niet verwacht voor de wedstrijd...