jahanbakhsh2

VK Sportphoto

Nieuws

Jahanbakhsh: “Ik zat echt lekker in de wedstrijd”

Van de redactie

Alireza Jahanbakhsh drukte met twee goals zijn stempel op de wedstrijd tegen Sturm Graz (6-0). De ideale voorbereiding op PSV-uit, de laatste wedstrijd voor de interlandbreak. Feyenoord Media sprak met hem na het Europa League-duel in De Kuip.

“Het was een fantastische avond voor ons. Als team hebben we het heel goed gedaan. We hebben zo veel kansen gecreëerd en bijna niets weggegeven. We wisten dat we na de uitwedstrijd tegen Lazio deze wedstrijd maximaal moesten winnen. Na de 4-0 dachten we, het is misschien wel klaar. Maar de andere jongens die het veld in kwamen hebben het heel goed gedaan. 6-0 is genoeg voor een mooie avond,” begint de Iraans international.

Toen hij gewisseld werd, scandeerde het hele stadion zijn naam. “Ja, niet normaal. De supporters blijven doorgaan met supporten. Ze staan altijd achter ons. Die Europese avonden thuis zijn echt speciaal voor ons. Voor mij persoonlijk, maar ook voor het hele team. Ik denk dat we ze blij hebben gemaakt vandaag.”

De 29-jarige aanvaller speelde een van zijn betere wedstrijden voor de Rotterdammers. “Ja, sowieso als je scoort en je ziet dat de mensen achter je staan, dan krijg je extra vertrouwen.” Hij nam een lange pass vanaf de linkerkant aan met zijn hak. “Dit soort dingen zijn leuk en dat willen de mensen graag zien. Ik zat echt lekker in de wedstrijd.”

Jahanbakhsh
Een prachtige aanname met de hak. (VK Sportphoto)

Bekijk hieronder het hele interview:

Delen

Reacties

Misschien zijn het de heethoofden achter de goal die nu niet aanwezig waren waardoor Ali eindelijk bevrijd was..
Voortaan elke keer juichen als een actie van hem lukt.
Op Idrissi zat geen optie tot koop toch? Eerste wedstrijden was het erg slecht, maar als hij fit is wil ik het nog wel eens zien.
Ali,onze mentor en onze buurtvader! Ga zo door je bent echt een prachtig persoon!
Bij zijn wissel en de warme omhelsing met Pusic zag je alles deze jongen heeft nooit verzaakt en komt uit een enorme dal omtrent vorm maar is op en top prof! En echt waar hij is het cement in de groep! Iedere nieuwe speler benoemt Ali als iemand die ze graag mogen en hun direct enorm welkom liet voelen!

Blijf zo doorgaan ALI je bent een topper!
Mooie reactie. Ali verdient het inderdaad!
Over z'n inzet hebben we nooit kunnen klagen. Maar vorig seizoen had hij vaak het geluk niet, vervolgens probeerde hij te hard, wat alleen maar averechts werkte. Dat was gisteren wel anders. En dan zie je 'm gelijk achteloos een lange bal geven naar de andere kant, of zo'n gekke aanname doen.

Leuk voor hem! Hard voor gewerkt. Hopelijk zet hij het door.
Alireza zet dan aub deze lijn door onze meningen zijn vooral gebaseerd op vorig seizoen

Jij bent dus nog steeds een topper