de-kuip-1

VK Sportphoto

Nieuws

Groep F • FC Midtjylland vernedert Lazio

Van de redactie

Waar Feyenoord donderdagavond met maar liefst 6-0 over Sturm Graz walste, kreeg Lazio een pak slaag van FC Midtjylland. In Denemarken verloren de Italianen met 5-1. Lazio-coach Maurizio Sarri was na afloop woest op het optreden van zijn ploeg.

Vorige week verloor Feyenoord vrij kansloos in Rome. Lazio was met name de eerste helft heer en meester tegen de Rotterdammers. Deze speelronde waren de rollen omgedraaid voor de Romeinen. Halverwege de wedstrijd stond het al 2-0 voor de Denen door doelpunten van Paulinho en Sory Kaba.

In de tweede helft scoorde Evander uit een penalty de 3-0 voor Midtjylland. De Romeinen deden even later iets terug via Milinkovic-Savic (3-1) maar konden niet opboksen tegen het Deense spel. Doelpunten van Isaksen en Sviatchenko brachten de eindstand uiteindelijk op 5-1 voor FC Midtjylland.

Lazio-coach Sarri was woedend na afloop van de wedstrijd. “Het was niet eens een wedstrijd. We speelden arrogant. We hebben hier drie dagen lang voor gewaarschuwd, maar het hielp blijkbaar niet. Zulke plotselinge ineenstortingen hebben we vorig jaar ook een paar keer gezien. Dat gebrek aan motivatie is moeilijk te begrijpen. Ik moet uitvinden waar dit door komt. Misschien moet ik een stap terug doen of zijn er bepaalde spelers die moeten vertrekken.”

Uitslagen speelronde 2:
Feyenoord - Sturm Graz 6-0
FC Midtjylland - SS Lazio 5-1

Programma donderdag 6 oktober speelronde 3:
18.45 uur: Sturm Graz - Lazio
21.00 uur: FC Midtjylland - Feyenoord

stand-groef-f2
Feyenoord koploper in groep F na twee wedstrijden.

Delen

Reacties

Nog geen reacties