Primeur Bevestigd
yv2022410a1a04243

VK Sportphoto

Transfers

Fredrik Bjørkan blijft een optie om Feyenoord te versterken

Ference

De naam van Fredrik Bjørkan, die hier voor het eerst in verband werd gebracht met Feyenoord, blijft een serieuze optie voor Feyenoord. De linksback van Hertha BSC, die in Duitsland tot medio 2026 onder contract staat, werd zaterdag gesignaleerd in De Kuip. 

Feyenoord wil Bjørkan huren met een optie tot koop, zo melden bronnen aan 1908.nl.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Volgens Bild is het al rond, huur met 3mio koopoptie.
Lijkt me prima. Dan kan Hartman worden verhuurd aan een club waar hij veel aan spelen toekomt. Aan het einde van het seizoen kun je dan kijken hoe iedereen zich heeft ontwikkeld en of je volgend seizoen met Lopez en Hartman door wil of dat het toch verstandiger is koopoptie op bjorkan te lichten.
Lopes voldoet voorlopig nog niet. Hij is als backup voor die positie gehaald. Logisch dat ze bij Bjørkan uitkomen. Hartman ia nog lang niet fit. In Europa en de top 6 in Nederland heb je goede, fitte spelers nodig.
Als je Bjorkan zoekt bij Ikea krijg je een wastafel. Maar dat terzijde.
Hahahahahahahahhaha beetje last van zondagverveling🤣🤣🤣
Hartman lag er in de voorbereiding al weken uit na een helft. Speelt tegen een zeer matige tegenstander als RKC prima, zonder directe tegenstander. Maar desondanks kon hij na 70min al niet meer verder. Totaal onbetrouwbaar dus, fysiek nog ongeschikt. Moet meter gaan maken.

Lopez kwam, zoals hier gemeld, voor de langere termijn en is nu al geblesseerd na 1 training en een halve oefenwedstrijd. LB positie is dus ingevuld met 2 (fysiek) zeer onbetrouwbare opties. Hancko is voor centraal en Rasmussen is absoluut geen back.

Heel verstandig om een fysiek sterke jongen als Bjorkan te halen. Dat is beleid!
Exact. Daarbij is het top wanneer er goede concurrentie is. En daar komt nog bij dat we veel Europese -en bekerwedstrijden willen spelen.
Hoop dat ze Lopez en Hartman bijvoorbeeld voorstellen aan de jongens die het fysieke van bijv Malacia hebben helpen trainen
Ik snap dat wel. Ze hebben namelijk wel vier spelers die cd kunnen spelen, maar die opties gaan ten koste vd bezetting op de flanken. Nog een back ermee voorkomt dat Hancko in noodgevallen linksback moey spelen.
Ok zou eerder Bangura ophalen en gewoon vastleggen voor de toekomst. Geen aanpassingsprobleem en heeft zich laten zien op de Nederlandse velden.
Feyenoord wil ook een optie tot koop voor Bjorkan.
Bangura is niet goed genoeg voor Feyenoord
Slot lijkt een beetje op rupsje nooit genoeg.
Waarom nog een linksback erbij? Had dan Lopez niet gehaald!
Omdat je altijd rekening houdt met situaties als schorsingen, blessures en Lopez is er voor nu nog klaar voor. Een aantal spelers geeft duidelijk aan dat ze liever op hun eigen plek spelen. En dat is vrij logisch omdat ze op die plek beste uit zichzelf halen.

En ja voor nu kan het zijn dat Lopez nog tegenvalt en dan ga je hem trainen om in het Slot-spel mee te kunnen laten komen en dan heb je Hartman als backup voor Bjorkan en voor tijdelijke oplossing ook nog dat Hancko kan uitwijken naar linkervleugel.

Geef ook Lopez tijd die komt ook echt
Waarom ? Gaan veel wedstrijden spelen. Brede selectie is nodig. Dat zag je gisteren. Invallers maken het elftal niet minder.
Och, och, och. En maar op Slot afgeven.
2 fitte linksbacks is gewoon normaal
Ook jij moet eraan wennen dat er dingen bij Feyenoord gebeuren die we meestal bij de rijkere clubs zien. Als je er moeite mee hebt kan je altijd nog 113 bellen
Dan gaat Hancko natuurlijk LCV ( echt een topper). Dan heb je uiteindelijk een prima achterhoede ( met Geertruida gewoon rechtsback). Dan verwacht ik nog een nummer 6.
Ff ontopic. Ik vind het totaal onnodig nog een LB te halen.

1. Lopez 2. Hartmann 3. Hancko LB Rasmussen CV
Misschien willen ze hartman verhuren zodat hij aan speelminuten komt
Als je hem gewoon opstelt krijgt hij hier speelminuten. Niveau kan hijbaan en heeft de juiste felheid. Lekker naast Hancko. Die gewoon Lcv gaat spelen

Rasmussen deedchet gisteren prima trouwens.
We hebben hem nu tegen RKC en Emmen gezien, niet te hard van stapel lopen…
Tegen RKC dat alleen verdedigde was 70minuten teveel, en tegen Emmen waren het wel 5 minuten. Laat staan dat Hartman 2x 90 minuten per week kan spelen...
Anders kijk je even het interview van slot op rijnmond ;)
Je gaat ongeveer 50 wedstrijden spelen dit seizoen ook weer, dan is het goed om een goedgevulde selectie te hebben. Als het klopt wat hier veel gezegd is dat Hartman nogal blessuregevoelig is. En Lopez dus nog moet wennen aan onze manier van spelen dan heb je dus eigenlijk alleen Hancko (wat een debuut had hij, het beest van de Kuip krijgt een nieuw uiterlijk) die op LVV kan spelen bij een blessure van Hartman.

50 wedstrijden voor Feyenoord+alle interlands die er door het jaar heen gespeeld worden. We hebben echt nog wel extra mensen nodige op die plek
Komende 3 de dagen op de koopjes wachten haha...
We moeten ook ons contingent Noren op peil houden, alleen Pedersen is te weinig…. Skogen is ook al weg 😂😂😂
Laat Bjorkan aub komen... LB was onze zorgenkindje... met hem erbij niet meer...
Lopez nog niet aan het werk gezien maar als hij idd gehaald is voor de toekomst EN men is in staat om Hartman te verhuren dan is dit idd een logische stap.
Bjørkan was vorig jaar de nr. 1 om de opvolger te worden van Malacia.

Ik vraag me wel af hoe het mogelijk is dat hij nu alweer verhuurd/verkocht mag worden bij z’n huidige club.
Eerlijk is eerlijk. Grillitsch en Bjorkan zouden de kers op de taart zijn. Man, wat een selectie hebben we dan toch zeg!
: 'FC Utrecht zag af van bonussen voor Timber in ruil voor komst Toornstra'
Aan 1 kant vind ik het erg zonde van Hartman, heb aan 1 kant wel vertrouwen in hem, alleen z’n blessure van afgelopen periode is het inderdaad wel een risico om alleen met Hartman en Lopez het seizoen in te gaan, al speelde Hancko erg sterk op links en ook Rasmussen kan mij steeds meer bekoren, wat een keuzes voor Slot als zowel Bullaude, Grillitsch en Bjorkan nog komen, onze bank vind ik nu al erg sterk maar dan heb je zeker een hele brede selectie.

Bijlow
(Wellenreuther)

Geertruida Trauner Hancko Bjorkan

(Pedersen/Benita Rasmussen Hartman)

Grillitsch

(Wieffer)

Timber Kokcü

(Bullaude Taabouni)

Szymanski Gimenez Paixao

(Walemark Danilo Dilrosun)

En dan kan je nog met zoveel spelers wisselen van positie, heerlijk gewoon!
Zeker niet vergeten, maar heb Lopez nog niet zien spelen, dus op dit moment zou ik Hartman dan als 1e back-up zien, ze willen Bjorkan niet zomaar vastleggen denk ik, misschien valt Lopez al wat tegen op de trainingen?
Misschien heeft ie gewoon wat langer nodig dan gehoopt.
Ik verwacht timber op plek aursness, Lopez en walemark in de basis. Scymansji op tien
Dilrosun op de plek van Szymanski. Szymanski op 10. Bullaude is zijn back-up.
Wel dure backups hebben we tegenwoordig ook bij Feyenoord zeg de Jantjes
LB positie is up for grabs. Bjørkan zou zomaar eens no.1 lb gegadigde kunnen worden als er überhaupt al wat speelt en het tot een (huur)ovk komt (misschien moedigde hij als Noor zijnde Pedersen wel aan). Stond als neo international van Noorwegen al op de radar van ons maar toen koos hij voor Hertha (waarom dan nu de omgekeerde beweging, wellicht weten anderen daar meer over?)

Maar als dit waar is een extra mogelijkheid ivm logische aanpassingsperiode López, en Hartman die (tot op heden op sterke wijze) reïntegreert in het 1e. 3 linksbacks is bijna een must met een gecomprimeerd en intensief seizoen als het huidige.

(off topic, Geertuida gaf mij vandaag de indruk dat RB en RCV zijn prioriteit moeten zijn)
Bjorkan wilde graag, alleen kreeg een tekenbonus en hoger salaris bij hertha. Dit kon Feyenoord toen niet betalen.
dus hij wilde niet graag genoeg voor Feyenoord spelen.
Denk ik ook een ander team met andere kwaliteiten
Toen niet. Als je met de bril van een buitenlandse speler kijkt zijn we een subtopper geweest die Europees niets presteerde. 1 keer vlammen in Europa doet een hoop.
Met bjorkan, bullaude en grillitsch erbij ga je kampioen worden
Dat denk ik ook! Wat een team heb je dan
Maandag een tiktok aankondiging nieuwe speler bingo binnen. Mag voor deze keer alledrie in een bericht hoor hoeven we niet te wachten hahaha

Enne wat een wedstrijd vond een goede wedstrijd van veel spelers.
1e Helft was zwak. 2e Helft een stuk beter, maar niet top.
Was niet zwak. Emmen hsdd nog 100% conditie. Potducht achterin. Dat is dan goed vol te houden.
2e helft vermoeidheid slast toe, scherpte gaat er vanaf. Druk van Feyenoord blijft en goaltje valt. Emmen mentaal klappie, conditie was al aangetast. Feyenoord wisselt verse krachten, die niet minder zijn.
De rest is geschiedenis, 😎
Was even bang dat ik een oudere versie van de wedstrijd had gekeken maar dank aan reactie van stdiogasttweepuntnul ben ik er weer....

Was de eerste helft naar mening van sommige misschien zwak omdat er nog niet gescoord was of omdat er niet genoeg kansen waren.

Ik wil vooral de complimenten delen die Slot al had voor Emmen en trainer Lukien, hij graaft het team niet in en wil gewoon gaan voetballen dat geheel in tegenstelling tot Heerenveen en RKC wilden vooral geen tegendoelpunten en gingen met hun kont in het doel hangen. Nu heeft Heerenveen 2x gewonnen maar dat was tegen echt zwakkere teams.
Die wilde toen niet komen. Is nu niet meer nodig.
Waarom zit hij dan op de tribune
@ftm hoe zit het met grillitsch (of een andere opvolger voor Aursnes) ?
Ik weet dat het nog vers is maar is er nog een update omtrent Grillitsch @FTM?
Heeft Grillitsch zelf oren voor een overstap naar Feyenoord?
Hem, Bullaude en Grillitsch nog. Dan krijgen we wel echt een beestachtige selectie hoor pfffff
Het liefst dan wel allemaal ook voor wen langere termijn. Bjorkan minimaal met optie tot koop, Grillitisch minimaal 3 jaar en van Bullaude weten we al dat ze hem langdurig vast willen leggen
Als je voor nu Bjorkan voor een jaar kan huren kan Lopez lekker aclimatiseren.
Als je naar verdediging kijkt vind ik het nu al beestachtig met de nog 2 mogelijk aankomende spelers Bijlow kan straks gewoon op vakantie.

Bjorkan-Hancko-Trauner-Geertruida
Grillitsch
Timber/Kökcü-Bullaude/Idrissi
Wålemark/Szymanski-Gimenez/Danilo-Paixão/Dilrosun.

Heb je ook nog een groep spelers die steeds sterker worden en als goede alternatieven kunnen zijn. Heb hierboven Q./Lopez/Taabouni/ Wieffer/Rasmussen/Kleijn/Slory/Pedersen/Benita/Naujoks nog niet eens kunnen vermelden als potentiële backups.
En ehm is er al iets van info over de andere possible aankoop??

Mathias Viña helemaal van de radars??
Gelukkig wel. Kan er echt geen klote van.
Oohw ok iedereen was er eerst zo enthousiast over dacht ik
Jammer voor Hartman, speelt gewoon goed tot nu toe.
Gaat echt ook genoeg spelen, ben daar niet bang voor. En met zulke spelers om zich moet ie slim zijn van alles aan ervaring meenemen, leren van die gasten. Ze kunnen een soort mentor zijn voor Q.
Ervaring, ervaring, Q is niet veel jonger
Als hij al in de Kuip zit dan lijkt het me dat hij wel gaat komen. Nu nog middenvelder naast bullaude en dan kunnen we er een team van gaan bouwen.
En nog een 6 erbij. Holy shit wat een transfer zomer.

Hoop wel dat alireza blijft. Elke keer als die invalt werkt die zich helemaal de blubber! Heeft ook wel een positieve uitwerking op de rest van het elftal.
Nou, als hij samen met Bullaude in de Kuip zit dan komt hij gewoon hoor.
Beter. Heel seizoen met de toch wel blessuregevoelige Hartman en dus Lopez die nog echt wel moet gaan wennen.

Lijkt me een prima versterking
Ik ben benieuwd of iemand weet of dit een goede aanwinst is?
wel beter een linksback erbij . hancko centraal en dan mogen de andere 2 /3 het uit gaan zoeken
Hartman zal dan wel verhuurd worden
Dat zou idd het beste zijn als Bjørkan komt
Volgens mij worden er ieder seizoen ongeveer 50 clubwedstrijden gespeeld en dan hebben we het alleen over beker+competitie+Europa. Daarnaast zitten er ook diverse interland-periodes in een seizoen. Dat gaat niet met 1 of 2 spelers daar moeten achterwacht zijn om schorsingen op te vangen Q komt echt ook aan minuten geen zorgen