Nog een keer vlaggenzee van De Feijenoorder (dubbele upload)

De Feijenoorder

FSV De Feijenoorder betrokken bij Donatie-actie Dessers

Dennis

Supportersvereniging De Feijenoorder is door de initiatiefnemers van de donatie-actie rond Cyriel Dessers gevraagd om de actie tot een goed einde te brengen.

Na het succesvolle Conference League seizoen - waarin Dessers met zijn cruciale doelpunten een hoofdrol vertolkte - is een enthousiaste crowdfunding actie op touw gezet om Dessers voor de vastgestelde transferom van vier miljoen euro over te nemen van het Belgische KRC Genk. Al snel bleek dat het initiatief werd omgeven door wettelijke regelgeving die de uitvoerbaarheid van de actie onmogelijk maakten. Desalniettemin was er in korte tijd al ruim 51.000 euro opgehaald. 

Nu Dessers definitief niet naar Feyenoord komt, hebben de initiatiefnemers De Feijenoorder gevraagd mee te denken om met het opgehaalde geld iets te doen dat goed is voor heel Feyenoord. Dit brengt veel uitzoekwerk met zich mee dat grondig moet gebeuren. Contact met de Belastingdienst. Contact met de club. Contact met de initiatiefnemers. Wat De Feijenoorder wil voorkomen is dat met goede intenties gedoneerd geld onnodig dient te worden afgedragen aan De Belastingdienst. 

Momenteel heeft De Feijenoorder controle over de donatiepagina samen met de initiatiefnemers. Er is dus geen onduidelijkheid over de opbrengst en het volledige bedrag is nog beschikbaar. Zodra er een bestemming is gevonden zullen De Feijenoorder en initiatiefnemers hiermee naar buiten komen.

dessers sinisterra

Delen

Reacties

Een geschift initiatief natuurlijk maar dat de iniatiefnemers bedreigd worden door eencelligen is natuurlijk absurd.
Ik vind het alleen maar positief dat er zo veel Feyenoorders geld willen doneren om de club te helpen. Nu hopen dat het geld goed terecht komt!
Jaaaaa €50.000 naar de Feijenoorder. Zodat zij weer vuurwerkjes kunnen kopen en het Feyenoord uiteindelijk weer geld gaat kosten
Alsof de Feijenoorder pyro afsteekt. Dat wordt door de Noordzijde gedaan en daar gaat dit geld volgens mij niet naar toe.
Mooie actie, des te meer sfeer in de Kuip.
Mogen we in Europa voortaan in een lege Kuip, goed plan...
Alles naar pyro voor sfeeracties! Nee maar goed dat er nu een partij bij betrokken wordt die hier iets meer verstand van heeft.
geweldig inciatief maar helaas in schoonheid gestrandt ik wil alle inciatief nemers bedanken laat je niet kistten door de bedreigingen ik heb door mijn leven heen genoeg meegemaakt 64 jaar waarvan 32 op de bus in zuid bedreigt tot en met mezelf niet van de weis laten brengen ben er sterker door geworden alsjeblieft inciatief nemers jullie zijn helden van de klub en helaas nee het is niet gelukt en het was mischien niet realistisch te noemen maar het kwam uit een goed hart en een rood wit hard met een klep rood en een klep wit daar moeten we trots op zijn en niet vuil spugen op mekander dit vindt ik groet ron
Fijn nieuws van FSV.

Ik heb heerlijk geslapen, hopelijk jullie ook vato's! Dat slapen het enige is wat ik doe, doet daar niet aan af.
Bijzonder verhaal dat die initiatiefnemers meteen aan de schandpaal werden genageld toen de juridische onmogelijkheden duidelijk werden. Wil je wat goeds doen voor de club, wordt je zo afgefikt.
Als je dit initiatief start moet je van te voren uitzoeken wat de regels zijn, Mensen vertrouwen erop dat als zij geld doneren het ook gebruikt gaat worden waarvoor zij het doneren. Andere kant het was factory......
Als je weet wie het organiseerde, ben je naar mijn inziens ook niet helemaal zuiver als je daar blind op doneert...
51000 euro is precies genoeg om voor iedereen een pakje rotjes te kopen, lijkt mij de enige juiste uitgave in deze situatie
Mooi, was al bang dat die gasten van Factory er iets raars mee zouden doen maar op deze manier lossen ze het goed op.