kuip-oranje

VK Sportphoto

Nieuws

Geen Feyenoorders in de basiself bij Oranje

Nigel

Bondscoach Ronald Koeman heeft geen basisplaats gegeven aan de Feyenoorders. Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer en Quinten Timber nemen plaats op de bank. Om 20:45 wordt er afgetrapt in Frankfurt voor het oefenduel met aartsvijand Duitsland. De wedstrijd wordt live uitgezonden op NPO1. 

Ronald Koeman heeft vanavond voor andere namen gekozen. Van Matthijs de Ligt en Bart Verbruggen wisten we al dat ze mochten starten. De bondscoach heeft ook gekozen voor Joey Veerman.

Duitsland staat op de zestiende plaats in de FIFA-ranking en is het gastland voor het komende EK in de zomer. Oranje staat tien plaatsen boven de Duitsers, op de zesde plaats. De eerste oefeninterland richting het EK speelde Nederland afgelopen vrijdag, wat resulteerde in een 4-0 overwinning tegen Schotland. Toen speelden de Feyenoorders Wieffer en Geertruida; beiden nemen nu plaats op de bank.

Opstelling Oranje: Verbruggen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Aké, Blind; Schouten, Reijnders, Veerman; Depay, Malen.

Delen

Reacties

Die rijnders is vilgens de geleerden niet meer weg te denken maar volgend mij heeft hij geen bal goed gespeeld tot nu toe
Is gewoon geen 10, net als Timber. We hebben veel vrije goede 8's in Nederland...
Gewoon een bout wedstrijd, geen moment hoge intensiteit laten de Duitsers lekker rond tikken
Ik vind dat 5-3-2 zo achterlijk. Al die gasten spelen vanaf hun 10de 4-3-3.
Wieffer speelde niet heel goed maar verder wel bepaald schandalig hoe hij met name geslacht werd door iedereen. Alsof de rest van t stelletje een wereldpartij speelde.
Precies ga toch helemaal stuk als wieffer gaat invallen en belangrijk is, kijken of ze dan ook zo erg complimenteus zijn als negatief zijn over hem.
En scoort nu is helemaal de held grappig 🤮🤮
Kunnen ze zondag fris en fruitig in basis beginnen.....
Schandalige opstelling. niet alleen om het feit dat er geen Feyenoorders in zitten al is dat wel jammer. zit zoveel potentie in die ploeg…
De stemming zit er bij jou al lekker in…
we gaan t meemaken. hopen op een debuut voor Q
Die is er niet eens bij vanavond. Met blessure terug naar Feyenoord gekomen.
Dat kan wel natuurlijk.
Maar het is Hartman die Q genoemd wordt ;-)