kuip-oranje

VK Sportphoto

Nieuws

Geen Feyenoorders in voorselectie Jong Oranje

Stan

Ten opzichte van het 'grote' Oranje bevat de voorselectie van Jong Oranje geen enkele Feyenoorder. Erwin van der Looi, die na het komende jeugd-EK vertrekt, heeft geen enkele speler uit de ploeg van Arne Slot opgenomen in zijn spelerslijst. 

Lutsharel Geertruida en Quilindschy Hartman, die in aanmerking kwamen voor een selectie voor de Nederlandse jeugdploeg zitten er vanwege een voorlopige uitverkiezing voor het grote Nederlands Elftal niet bij. Hartman werd nog niet eerder geselecteerd, maar met name Geertruida was een vaste klant in de ploeg van Van der Looi. 

Quinten Timber, die al elf interlands speelde voor de O21 van Nederland, is voorlopig uitgeschakeld met een knieblessure en behoort logischerwijs ook niet tot het keurkorps. 

Indien de twee genoemde Feyenoorders uiteindelijk niet behoren tot de definitieve selectie van Ronald Koeman zouden zij nog steeds opgeroepen kunnen worden voor Jong Oranje. De vaderlandse jeugdploeg speelt op 25 en 27 maart twee oefenduels tegen de leeftijdsgenoten van Noorwegen en Tsjechië. 

Delen

Reacties

Niet spelen is niet geblesseerd raken. Laat die oefenwedstrijden maar lekker lopen