Ronald Koeman - VK Sportphoto

VK Sportphoto

Nieuws

Geertruida enige Feyenoorder in de basis bij Oranje tegen Griekenland

Van de redactie

Lutsharel Geertruida begint donderdagavond om 20:45 uur vanaf de aftrap in het EK-kwalificatieduel van Oranje tegen Griekenland. Bondscoach Ronald Koeman laat Quilindschy Hartman en Mats Wieffer op de bank. Geertruida gaat hiermee aan zijn vierde interland beginnen. De aftrap van het duel is om 20:45 uur in het Philips Stadion in Eindhoven.

De wedstrijd staat onder leiding van de Engelse arbiter Micheal Oliver. Langs de zijlijn krijgt de Britse scheidsrechter assistentie van Stuart Burt en Daniel Cook. Andrew Madley is de vierde official. Het video assistentieteam bestaat uit Stuart Attwell (VAR) en Peter Bankes (AVAR).

Opstelling Nederland: Flekken; Dumfries, Geertruida, Van Dijk (C), Aké, Blind; De Roon, F. De Jong; Gakpo, Weghorst, Simons.

Wissels: Noppert, Verbruggen, Hartman, Berghuis, Koopmeiners, Lang, De Ligt, Malen, Reijnders, Veerman, De Vrij en Wieffer.

Opstelling Griekenland: Vlachodimos; Rota, Retsos, Hatzidiakos, Tsimikas; Bakasetas (C), Siopis, Kourbelis; Masouras, Pavlidis, Mantalos.

Delen

Reacties

Mweh. Matige opstelling. Gelukkig kunnen die Grieken er weinig van.

Wat weet die Blind van Koeman?
Remia vd Vaart kan volgende keer beter een slobbertrui aan doen ipv een strak overhemd.
Koeman is ziende Blind.
Hoe verzint hij het
Wat een grapjas die Koeman, je zou bijna hopen dat ze verliezen...
Niet bijna. Zolang de ‘onzen’ niet schuldig zijn aan tegendoelpunten mag het gewoon 0-5 worden.
Dat middenveld is echt lachwekkend.
Ik vind het best zo. Invalbeurtje voor Wieffer en Hartman, onder kans zo op blessures.
Ik heb met verbruggen dumfries gertruida ake hartman wieffer de jong veerman simons malen gakpo gespeelt nu speel je met blind en van dijk die beide het tempo niet aankunnen webhost die nooit een doelpunt maakt de room wat moet je daar van vinden en verbruggen is na bijlopen gewoon het beste
Volgens mij heeft elke PC of telefoon tegenwoordig een functie om automatisch punten en komma's toe te voegen, maar je kan zelf natuurlijk ook gewoon je eigen bijdrage nog eens nalezen voordat je iets post . Moest het 3x lezen voordat ik het begreep
Ik had Koeman best hoog zitten maar dit is wel een dramaopstelling...Blind, de Roon en zelfs Weghorst...wat een armoede..
De Roon en Weghorst snap ik echt niet. Blind als wingback kan nog tegen een vermoedelijk zwakke tegenstander. Overigens kan rechtse wingback uit Duitsland dan ook beter meedoen dan Dumfries
De Roon doet het bij Atalanta gewoon fantastisch al jaren. In de top van Italië
Hartman > Blind (veel)
Malen > anti voetballer weghorst
Iedere andere verdediger > Te Licht
Wieffer > De Roon
De Ligt speelt gelukkig ook niet
Koeman zou het na Van Gaal wel eens helemaal anders gaan doen. Toch ooo gewoon 5-3-2. Wat een beperkte coach is hij toch eigenlijk als je dat vergelijkt met Arend Martijn.
Die malen trapt ze er tegenwoordig op bestelling in bij Dortmund en nog speelt die houten Klaas voorin..
Koeman is compleet gestoord. Hoe haalt hij het in z’n hoofd om Blind, De Roon, weghorst en Te Licht op te stellen.
Koeman maar ff gauw de laan uitsturen
Zijn we nou nog niet af van die Blind?