feyenoord-psv-alexandersl-49

Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Kaartverkoop Atlético Madrid – Feyenoord start vrijdag

Van de redactie

Feyenoord heeft 3.431 kaarten ter beschikking gekregen voor de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid in de groepsfase van de Champions League. De wedstrijd in Madrid (Spanje) wordt gespeeld op woensdag 4 oktober om 18:45 uur. In dit bericht lees je meer over de kaartverkoop voor dit duel.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop gaat op vrijdag 8 september van start voor Diamondcard- en Goldcardhouders. Zij kunnen vanaf 10:00 uur een kaart bestellen. Op maandag 11 september vanaf 10:00 uur zijn Silvercardhouders aan de beurt. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze op dinsdag 12 september om 13:00 uur in de verkoop voor Seizoenkaarthouders met een seizoenkaart op naam. Seizoenkaarthouders met een seizoenkaart op bedrijfsnaam zijn uitgesloten. 

De prijs per kaart bedraagt € 55,- (ticket € 50,- + € 5,- organisatiekosten). Per uitkaarthouder kan maximaal één kaart worden gekocht en deze is niet overdraagbaar. Het is niet meer mogelijk om een uitkaart aan te vragen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de offciële Feyenoord Ticketshop (https://tickets.feyenoord.nl/dashboard). Klik hier voor alle kaartverkoopinformatie. 

Mindervaliden 
Er zijn vijftien mindervalide kaarten beschikbaar en vijftien kaarten voor begeleiders. Prijs per kaart is € 40,- en een begeleiderskaart is ook € 40,-. Mindervaliden kunnen zich vanaf vrijdag 8 september 10:00 tot vrijdag 15 september 10:00 uur melden via DLO@feyenoord.nl. 

Omwisselen
Voor deze wedstrijd is het (eventueel) omwisselen nog niet bekend. Kaartkopers worden daar later over geïnformeerd. 

FSV-reis
FSV De Feijenoorder organiseert een busreis naar Madrid. Hiervoor zijn 64 plaatsen beschikbaar. De prijs voor FSV-leden is €300,- inclusief toegangskaart. Niet-leden betalen €335,- inclusief toegangskaart. Klik hier voor meer informatie. 

Boek je reis via Prijsvrij Vakanties 
Zoek je nog een vlucht naar en/of een verblijf in Madrid? Als trotse Official Back-of-shirt-Partner van Feyenoord heeft Prijsvrij Vakanties de meest voordelige reizen naar Madrid geselecteerd. Klik hier voor de beste deals via Prijsvrij Vakanties.  

Delen

Reacties

Iemand een suggestie wat de goedkoopste manier is om in Madrid te komen?
Voor degene die kaarten in het thuisvak halen, welk vak zitten jullie?
Ik zit net zo goed in de zenuwen, maar dan voor de tv.
Dus als je geen sk hebt heb je geen schijn van kans
Hoezo logisch? Ben je meer Feyenoorder als je een sk hebt? Je hebt geen schijn van kans meer om een sk te halen, al jaren niet meer.
Gisteren kaarten gekocht op de Atletico site. Minder leuk natuurlijk tussen de Atletico fans maar iig wel aanwezig.
Ticket 55 euro???? Ze gingen alle uitkaarten toch terugbrengen naar 15euro (dus totaal zou dan 20euro zijn.) Het wordt steeds gekker en gekker.
Thuisspelende ploeg bepaalt de prijzen toch?