Betrouwbaar
geertruida

VK Sportphoto

Transfers

‘Geertruida favoriet bij Bayern om Pavard op te volgen’

FeyenoordTM

Bayern München-verdediger Benjamin Pavard staat voor een overstap naar Inter. De Fransman meldde zich deze week 'ziek' en dat heeft er in geresulteerd dat de Duitse belangstelling voor Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida toe is genomen.

Volgens journalist Tobi Altschäffl zou Geertruida ondertussen zelfs topfavoriet zijn bij Bayern om Pavard op te volgen. De Bundesliga-club overweegt serieus om een poging te gaan wagen voor Geertruida, die eerder zij transfer naar RB Leizpig zag afketsen. Uiteindelijk is de hoogte van het bedrag wat Bayern voor Pavard ontvangt doorslaggevend voor welke kandidaat Bayern gaat.

🎖️ - Er wordt gesproken over een releaseclausule van veertig miljoen euro, maar zo ver als bekend werkt Feyenoord niet met releaseclausules. Vooralsnog heeft Bayern München géén concrete toenadering met Feyenoord gezocht.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dtk wil 50 mil dat gaat Bayern niet doen hebben ze wel andere opties voor.Had geertruida mooi op de bank gezet .Die jongen sjokt ongeïnteresseerd rond op t veld.Laat hem de teleurstelling ff verwerken en dan erna gewoon n goed gesprek aangaan en weer opstellen.
Feyenoord wilt voor Geertruida en Giminez 40-50 miljoen. Denk niet dat Bayern dat neerlegt.
Wanneer zal Bayern Feyenoord benaderen tijd begint te dringen toch @ftm ?
Sorry hoor, maar ik lees nog nergens in Kicker en Bild Sport, dat Bayern München Geertruida op pole-position heeft.
Oh jee, dan zal het vast niet waar zijn! Zucht.
Laten we hopen dat dit lukt, na deceptie ander Duits klupje is dit top of the bill bij DE oosterburen. Mooie club, waanzinnig stadion, sportief gezien super. Voor ons is het wat minder, ik vergeet die kopgoal tegen ajax niet gauw, maar voor hem mooi. Wij kunnen daarna ook wel weer iets kopen voor die positie.. Hoop dat het lukt..
Als Bayern wat wil leggen ze het gevraagde gewoon op tafel. Maar ze moeten wel overtuigd zijn en daar twijfel ik dan aan. Qua onderhandeling sta je zo sterk, dat je een monsterbedrag kan vragen.
Ik zou ook blij zijn met 28 a 33 miljoen. We hebben nog targets die gehaald moeten worden dus ik hoop dat deze deal snel afgerond is.
Eewigelegioen

Deze deal?? Volgens mij is Bayern München niet eens concreet
Snap ik maar je heb gezien hoe snel het kan gaan bijvoorbeeld bij lingr als bij ons
Maar, de speler wil ook wat hé.. Je moet er dan wel echt voor gaan als je blijft of vanwege de vraagprijs, moet blijven. Maar gezien de snelheid en prijs vd verkoop van kokcu, zal men daar ook wel rekening mee houden. Naast geld verdienen mag Feyenoord ook best sociaal zijn naar, ook, de eigen spelers. En als het niet goed genoeg is, meedenken met de vervolgstap. Dat moet soms best wel snel omdat het courant zijn ve speler ook beperkt is, kun je beter ergens anders spelen dan bij ons. Je voetbalt ook maar zo'n 12 jaar, betaald dan..
Hopelijk nog op om Bitello en Nino voor 1 sept binnen te halen... mocht Geertruida weg gaan
Wordt er ook gesproken met het betrekken van een Bayern München? Tel voor een jaar huren.
Waarom? Wij hebben al 2 spitsen en Tel is bij Bayern 2de spits na Kane. Stanisic was top geweest (kan rechtsback of linksback), maar is al verhuurd aan Leverkusen. Dan Wanner, Buchmann of Ibrahimovic proberen te huren voor 2 jaar.
We hebben al teveel aanvallers gaat dus nooit gebeuren
Het lijkt mij dat het probleem van Feyenoord dit seizoen meer voorin dan achterin ligt. Dus Geert verkopen, en Bitello en Nino kopen lijkt mij wel een goede stap.
Wat denken jullie?
Mee eens, maar ik twijfel of er dan niet nog steeds een RB bij moet. Kasanwirjo lijkt me daar als backup (nog) niet goed genoeg voor. Mocht Nieuwkoop meerdere wedstrijden uitvallen, zou ik me niet gerust voelen over die positie.
Gewoon Timber er neer zetten. Enige kans voor hem om basis CL te spelen/
Precies dit. Of geen basis of RB
Eerst maar eens verkopen

En heb liever een Vitik 20 jaar dan Nino
Zeker als Hancko blijft en Trauner fit blijft
Ze zullen het alleen in het Maasgebouw weten, maar wat zal de deadline zijn waarop wij nog een Nino kunnen halen (incl. laatste onderhandelingen, werkvergunning). Zal toch wat ingewikkelder liggen dan een speler uit Europa. Hoe dan ook hopen dat onderhandelingen met Bayern niet ver de volgende week in schieten.
Geertruida heeft na lang beraad zijn contract met een jaar verlengd, er zullen zeker afspraken zijn gemaakt. Als Bayern echt komt dan zal hij gewoon gaan. Besef wel als hij niet had bijgetekend was die volgend jaar zo voor niks weggegaan.
Tis mij al een wonder dat niet meer clubs hem willen hebben, maar ook dat kan nog wel komen in laatste week.
Moet je een week voor de deadline niet meer aan beginnen. Geert is ontzettend belangrijk voor ons, en we gaan nooit meer een adequate vervanger strikken voor het einde van de window. Top 2 eredivisie en je visitekaartje afgeven in de CL is belangrijker dan wat je nu aan transfersom kunt krijgen.
Hij is idd belangrijk alleen als Bart speelt en Trauner, waar stel je hem dan op?

Trauner kwam er in en er stond ineens een heel andere kwaliteit.
Beelen kun je meer ervaring geven en dan wordt dat ook een goeie!
Kasanwirjo speelt reserve op rb!

Bij veel geld ben je gek als je het niet doet en het is slecht die jongen (rasechte Feyenoorder) weer een tik te geven terwijl hij naar één van de beste clubs van de wereld kan en heel veel verdienen!
Van de driehoek Geert/Trauner/Nieuwkoop is Geert de eerste die je op het wedstrijdformulier zet. Afhankelijk van de tegenstander is dat als back of als RCV. De plek waar hij niet staat zet je dan Trauner of Nieuwkoop neer.
Ik gun die jongen het beste, maar in gun Feyenoord net ff wat meer. Het is ook geen straf om met Feyenoord de CL in te mogen.
"concrete toenadering": wat is dan niet-concrete toenadering? Vragen of hij te koop is etc?
Wel informeren bij zaakwaarnemer maar niet bij de club?
Zolang je niet over geld praat en over deadlines ben je niet concreet.
Reken je maar niet rijk. Pavard 30 mln dan gaan ze niet met een bod komen boven 30 mln als ze al een bod gaan uitbrengen.
Pavard heeft nog maar 1 jaar contract. Daarom zal Bayern meer willen betalen voor een uitstekende verdediger die een 5-jarig contract gaat tekenen.
Zie Leipzig-->opgodverdommen onder de 30!
Zat geld bayern het is graag ofniet
Als Geertruida gaat iig Bitello en Nino oppikken!
FTM denk jij dat ivanusec zondag al mee kan doen?
Als hij voor 12 uur word ingeschreven kan die zondag mee doen
Die land toch pas vanmiddag? Tenminste als ik het goed heb land deze vanmiddag vanuit Zagreb.
KL 1942 KLM
Vlucht vanuit
Zagreb (ZAG)
Details
Aankomsttijd
Verwachte tijd13:35
Vluchtstatus
Op schema

Dan zal die zondag nog niet mee mogen doen nog.
CTN5NL, kijk maar eens op Flightradar 😉
Ik dacht dat eerder geschreven werd dat dat t wel t streven is. Maar ik begreep ook dat Ajax ook hun Kroatische aankoop speelgerechtigd wil krijgen voor t weekend, maar dat dat nog iets langer zou duren 🤷🏻‍♀️
Die spelen niet dit weekend was voor het weekend erop
Zou mooi zijn als die voor 35m+ zou vertrekken. Vrees alleen als dit niet doorgaat, deze jongen niet meer bij gaat tekenen en transfervrij de deur uit gaat. Dus verkopen is nu wel beste indien je geld wilt ontvangen.
Hij heeft gewoon nog 2 jaar contract he.
Transfervrij duurt nog wel ff, dat je volgend jaar beduidend minder gaat vangen dat is wel logisch
Oh serieus, ik dacht dat ie nog maar een jaar contract had. Thanks ouwe reus
35/40 miljoen
Nino
Beletti
Brenet
🤗🤗🤗
Denk dat brenet niet komt. Wil niet op d'r bank en ik geloof noot dat hij gegarandeerd basis staat
Misschien heeft Feyenoord met Geertruida afgesproken om een clausule in het contract te doen, aangezien het toch een verlenging was om meer geld te krijgen voor Luts.
Al zou het 35 miljoen zijn. Dan kun je Nino en Bitello halen. Hou je nog 15 miljoen over voor later.
Neenee, je kunt maar de helft van een transfersom weer uitgeven.
Haha sommige reacties hier mocht hij absoluut niet weg als je dan nu goed leest zien ze hem liefst weggaan want Bitello moet komen. En dan moet er eerst geld zijn
Het zou voor alle partijen beter zijn als hij vertrekt.
Geertruida loopt, na het afketsen van Leipzig, wat ongeïnspireerd over het veld en Feyenoord kan het geld wel gebruiken
Je bedoelt de absolute aanjager met trauner in de tweede helft tegen sparta? Wow dan wil ik m wel eens zien als ie geïnspireerd is! Dan is het helemaal gekkenhuis!
Ik bedoel idd de man die regelmatig of 2m stond te dekken. Die zijn hoofd introk bij de 2-0 en die exact 0x over de rechterkant opgekomen is om Paixao te ondersteunen.
Als hij geïnspireerd is, dan hebben het beest van vorig jaar. Verdedigend meedogenloos en die zich in de baan van het schot had gegooid. Als rechtsback onvermoeibaar en vaak opkomend aan de buitenkant
Wie zou er als back komen dan. Heeel benieuwd. Brenet prima maar zou die banken?
Bitello kan ook rechtsback (en rechtsbuiten)
Dat lijkt me niet. Jammer dat timber niet wil
Zien mensen echt iets in Timber als rechtsback?
Geloof ik nooit dat die vrolijk op de bank gaat zitten
Als DtK hem voor 40 miljoen aan Bayern verkoopt dan hebben we eindelijk eens een echte uitgaande klapper gemaakt. Vervanger halen en op naar de Coolsingel
@oliver

Dat gaat niet gebeuren voor zulke bedragen zal er denk echt wat uit Engeland moeten komen
Dan mogen ze wel snel zijn. Kunnen wij ook nog een vervanger halen. En anders gewoon de vraagprijs verhogen. Doen ze bij bv bij 020 ook.
Inderdaad ,we hebben Trauner en Beelen .In mijn beleving kan Wiefer ook daar wel spreken.
Inderdaad ja, Wieffer kan ook goed als CV
Dat experiment is niet echt geslaagd misschien zou Timber het kunnen net als zijn broer.maar die dat niet..
Vind hem na afketsen transfer niet meer bij de les met als dieptepunt de 2-0 afgelopen zondag. Ik, sorry dat ik het zeg, ben sowieso geen fan Geertruida. Vind hem minder dan Trauner en Hancko in het centrum. Op de back doet hij het redelijk maar verspeeld redelijk vaak simpel de bal. Dus bij goed bod verkopen.
Misschien moet jij de wedstrijden van vorig seizoen nog maar eens terug kijken om. je mening te veranderen. of zoals Paixao10Ivanusec zegt van die crackpijp afblijven.
Ik ben het helemaal met Mando eens. Ik vind m altijd al meer niveau Heerenveen, misschien bank bij Twente achter Brenet. Misschien voor een paar ton verkopen aan een Franse tweede divisieclub. Claimde ook nog onterecht de derde goal tegen Ajax van Hancko nee, zo iemand verpest de hele
selectie
het is (helaas) zijn tijd.. is er niet meer helemaal bij.. uitgaand transferrecord breken en waardige vervangers halen + Bitello... en dan eindelijk ook afscheid nemen van een paar namen......
Is Vitik nog een optie voor de rechtbank?
Ok. Maar wel een beetje doorpakken daar in Beieren. En niet te zuinagh.
Inderdaad ,we hebben Trauner en Beelen .In mijn beleving kan Wiefer ook daar wel spreken.
Waarom wil iedereen in de comments die nino hier zien? Is echt een matige speler naar mijn mening. Geen snelheid op korte meters, heeft de draaicirkel van een vrachtwagen en speelt als een houthakker. Beter iemand anders!
"Is echt een matige speler naar mijn mening"

Nou precies hierom. Het is jouw mening.
Die andere mensen hechten meer waarde aan de mening en indruk van mensen die er veel meer verstand en tijd in hebben gestoken bij het scouten.
We gaan het zien als die komt! Maar dan niet aankomen met ‘*** beleid’ als hij niet rendeert.
Maak je daar maar niet druk om. Ik ben volwassen en mentaal stabiel.
Als je zowel in de Nationale selectie van de O21, Olympische en nu ook de Nationale selectie zit!

Zou je dan een houthakker zijn?
Alex ex PSV heette ook de tank..
Was het ook nog en kon nog voetballen ook
Met pijn in het hart verkopen en doorslelecteren. Lijkt er niet helemaal met het koppie meer bij te zijn
hoop speculatie en de supporters zien al direct 40 miljoen binnenstromen. Ik vrees dat Bayern tot het laatste moment wacht en dan met een telleurstellend 27 miljoen bod komt..... lekker houden dus
Dat is wel waarom ik liever heb als ze zo graag die Braziliaan willen als onderdeel van vervanging, dat ze die maar gewoon nu moeten laten komen. Kan hij wennen aan de stad de ploeg en de staf
@FTM, misschien weet jij dit, tot welk moment deze transferperiode is Feyenoord bereidt om een cruciale speler zoals Geertruida te verkopen? Dit ook ivm het zelf de mogelijkheid hebben tot het aantrekken van vervangende spelers.
Denk dat er een lijstje ligt waarop 3/4 namen staan. Contact met Nino is al gelegd, hangt alles af van Geertje en zijn eventuele transfer. Ik zelf gun hem nog een jaartje, ervaring opdoen in de CL waardoor je waarde ook omhoog schiet. Duimen..
Vraag je serieus af waarom Feyenoord niet voor een multi inzetbare verdediger haar als vervo,als je iemand haalt die beide posities kan dan ben je goedkoper uit waarschijnlijk en je hebt geen eens 2 spelers nodig
Geertruida is niet Een van de Acht, toch?
Dat zijn spelers die weg mogen omdat ze overbodig of (nog) niet goed genoeg zijn, dus wat denk je zelf?
Wat is zelf denk is dat we beter die acht kunnen slijten dan Geertruida. Nu duidelijk?
Koop jij ze? Want er moet wel interesse zijn. En je kunt ze ook niet met de ROTEB meegeven.
@FTM wat was de reden dat slot zich moest melden bij de club??? Terwijl de spelers en staf een vrije dag hadden
Een bedrag dat in je contract staat, als er een andere club dat betaald dan heeft Feyenoord geen mogelijkheid om te zeggen: dat doen we niet. Je zet dan als het ware Feyenoord buitenspel want die moeten daar mee akkoord gaan.
Inderdaad, alleen werkt Feyenoord helemaal niet met dat soort clausules tot op heden
Ik kan me anders een situatie Berghuis herinneren.
Die was ik inderdaad vergeten, maar laten we die op het conto van Sjaak schrijven. Voor zover ik weet is dat verder nooit voorgekomen en speelt dat ook niet in de huidige selectie.
We noemen het in het NL een gelimiteerde transfersom. En volgens mij hadden we die bij Berghuis destijds gewoon in het contract staan voor vier miljoen.
We kunnen er nu sws meer uit halen als bij Leipzig. Ik zou di erg jammer vinden maar wel begrijpen.
Mooie club en mooie competitie. Is hem gegund.
Dan moet de deal (€35mio?) wel uiterlijk morgen rond zijn. Kan DtK meteen doorschakelen naar Nino, Bitello en een rechtsback. Dan maar hopen dat ie ook nog een stuk of vijf spelers (Kasanwirjo, vd Belt, Alireza, Dilrosun en Walemark) weet te slijten van dat lijstje van acht. Als dat lukt misschien toch ook Idrissi maar halen. Als bovenstaande droomscenario lukt doen we gewoon weer mee voor de titel en slaan we geen modderfiguur in de CL.
Here we go.. spannende week.. kijken of we buiten Geert wat oud ijzer kunnen verkopen en kwalitatief kunnen versterken met 3 top aankopen 💪🏼⏳️
Is oud ijzer niet een beetje negatief voor helden die ons tricot hebben gedragen?
Oud ijzer is niet negatief joh.. Je hebt verschillende (1,2,3,4de klasse) ijzer als je op de schroot verkoopt. Daarnaast hadden wij onze legendarische ijzere Rinus.. het is hoe je het bekijkt.. ; )
Zondag z’n laatste wedstrijd. Maandag keuring, dinsdag kunnen wij dan toeslaan
Als hij dit zelf wil. Betreft rechtsback en sportief wil hij anders.
Sportief is het al anders . Namelijk een hoger niveau
@FTM Gaat Feyenoord dan alsnog de markt op voor een rechtsback? Nieuwkoop is prima, maar met alle respect Kasanwirjo erachter zie ik nou niet echt zitten, ook omdat die weg mag? Eventueel Brenet ophalen? Heb je voor Eredivisie begrippen 2 prima backs lijkt mij.
Ja, bij vertrek Geertruida komen er 2 vervangers, een rechtsback en een cv.

Aldus ftm.

Wordt nog een drukke slotweek heb ik zo het idee
Nieuwkoop was een van die vervangers werd er toen gezegd oa door Slot. Maar toen had je Pedersen ook nog. Met dat geld van Geertruida kan je je nog wel flink versterken.
Maar dat was voordat Nieuwkoop tekende toch? Of haal ik de tijdlijn nu even door elkaar.

Een backup voor rechtsback kan overigens zeker geen kwaad.
Na de transfer van Nieuwkoop zei ftm dat als zowel Geertruida als Pedersen vertrekken er nog een rechtsback komt.

Pedersen is inmiddels vertrokken en als Geertruida ook vertrekt zal er een rechtsback bijkomen en dan die Nino
Check, dank! Was Pedersen even vergeten, haha!
En ik zou het tof vinden voor Geertruida. Gun hem een toptransfer.
Verdediging daar dan met De Ligt. Leuk voor Ronald Koeman!
Mooie transfer som opstrijken . Ik gun die jongen een mooie transfer en als we Nino, Bitello en idealiter een Backup rechtsachter halen kunnen en geld overhouden is het voor de club ook goed.
Vraag me wel af hoeveel waarde we moeten hechten aan de geruchten rondom Wieffer en Hancko (Liverpool) Geertruida en Hancko verkopen lijkt mij wel een erg groot risico
Voor zondag rond anders geen zaken meer doen feyenoord moet wel wat terug kunnen halen.. Liverpool en hankco zou ik niet begrijpen Van dijk speelt gewoon op die plek.
Virgil speelt rvc, Hancko is een linkspoot en speelt lvc. Prima combinatie, dus.
Virgil speelt wel degelijk LCV. Dit doet hij al zo’n beetje vanaf dat hij bij Liverpool is.
Virgil speelt altijd lcv. Een van de weinige rechtsbenige verdedigers die het liefst lcv speelt. Dat maakt hem goed maar voor trainers soms lastige keuzes
Daar moet feyenoord niet aan mee werken geertruida ja misschen alleen als er snel gehandeld kan worden en anders die braziliaan ophalen en alleen wat uitgaande transfers nog van overbodige spelers.
Oeps! Dan zit ik helemaal fout. Lekker, zo op de vroege ochtend.
Nou doe maar gewoon een basis rechtsback
Geertruida zal zeker naar Bayern willen, er is hem al een transfer door de neus geboord.
Denk dat Feyenoord ook nog wel een mooie transfersom kan gebruiken.
Verder te hopen dat er nog wat spelers weg gaan die weinig kansen zullen krijgen.
Geertruida is geweldige speler, als dit doorgaat denk ik wel dat hij het goed gaat doen in Duitsland.
  • 1
  • 2