Primeur Bevestigd
Gernot Trauner voorafgaand aan Atl├ętico Madrid - Feyenoord | VK Sportphoto

VK Sportphoto

Nieuws

Gernot Trauner binnen enkele dagen terugverwacht

FeyenoordTM

Feyenoord lijkt binnen enkele dagen weer gebruik te kunnen maken van de diensten van Gernot Trauner. De verdediger kampte afgelopen tijd met een teruggekeerde knieblessure, die hij vorig seizoen opliep tijdens de uitwedstrijd tegen AS Roma in de knockout-fase van de UEFA Europa League. Hoofdtrainer Arne Slot liet eerder weten dat de blessure steeds weer de kop opsteekt als Trauner te weinig rust krijgt. 

Gelukkig lijkt er nu licht aan het einde van de tunnel te zijn voor de 31-jarige mandekker. Trauner wordt naar verwachting opgenomen in de wedstrijdselectie voor het uitduel tegen RKC Waalwijk in de Eredivisie, dat aanstaande zaterdag 4 november om 18:45 plaatsvindt. Goed nieuws voor Feyenoord, wat aanvoerder Trauner afgelopen zondag tijdens het verloren duel bij FC Twente (2-1) in de Grolsch Veste nog moest missen.

Na het duel met RKC Waalwijk wacht Feyenoord een zware uitdaging in de UEFA Champions League. Op dinsdag 7 november om 21:00 staat het vierde groepsfase duel op het programma tegen Lazio in Italië. Feyenoord gaat het duel in als koploper van groep E.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Goede ontwikkeling. Maar zou het niet goed zijn dat Beelen eens wat meer speeltijd gaat krijgen? We hebben regelmatig ver voor gestaan, en dan Sauer en Milambo gebracht. Misschien nu eens voor Beelen als stand in van Trauner kiezen. Wat vinden jullie?
aan het begin van het seizoen me al afgevraagd hier waarom er geen standin voor Trauner is gehaald...alles is op het middenveld en de aanval gegooid...je ziet wat er van komt. En dan krijgen we in de wintertransfer window ook nog het vertreke van Luts en Hancko, mogelijk Hartman en Gimenez...dan staan wij binnen de kortste keren ergens onder het midden....slechte toekomst!
Goed nieuws. Hopelijk in de basis tegen Lazio uit.
Hooguit een half uurtje laten spelen tegen RKC om te kijken hoe de knie het houdt of helemaal rust houden. Tegen Lazio is Trauner echt nodig, dan kan Nieuwkoop naar de bank. Als hij eigenlijk maar een keer per week kan spelen zou ik sowieso proberen hem tegen wat zwakkere tegenstanders zoveel mogelijk te sparen.
Goed nieuws.!!!
Dan kan Nieuwkoop weer naar de bank aardige jongen maar komt te kort voor dit nivo
Op dit moment wel..Nieuwkoop moet hard gaan werken
Trauner komt ook te kort voor CL niveau. Geert en Hancko staat zoveel beter samen centraal dan Trauner, ik ben groot fan van hem maar tegen de grote tegenstanders is hij helaas gewoon echt te traag.
Ook ? Trauner is niet echt snel ,maar wel slim en ervaren .Altijd je beste team.opstellen .Daar hoort Trauner bij. Als Trauner niet mee mag doen van u ,wie dan ?
Geweldig talent ,Sierlijke speler , Maar ik zou wel weten wie ik zou laten starten tegen Lazio .Zal hij wel helemaal fit moeten zijn uiteraard.