gimenez mexico (proshots)

Proshots

Nieuws

Gimenez en Mexico ten onder tegen Venezuela

Ference

Mexico heeft, met Feyenoord-spits Santiago Gimenez in de basis, niet weten te winnen van Venezuela. Het duel eindige in 1-0. 

'Santi' mocht het vanaf de aftrap laten zien en startte wederom in de basis voor Mexico. De spits heeft echter opnieuw zijn stempel niet kunnen drukken.

In minuut 39' pakte de topschutter geel en in minuut 61' moest hij plaatsmaken voor Guillermo Martinez. Kort voor de wissel, minuut 57', had Rondon Venezuela aan de leiding gebracht met een penalty. Tot overmaat van ramp voor de Mexicanen miste Pineda in minuut 87' zelf ook nog een penalty. 

Mexico komt met deze verliespartij op drie punten uit twee wedstrijden, omdat eerder wel werd gewonnen van Jamaica (1-0). Mexico moet Venezuela en Ecuador voor zich dulden en bezet daarmee momenteel de derde plaats in Groep B. 

Maandag om 02:00 uur Nederlandse tijd zullen 'Santi en co' er alles aan moeten doen om het duel met Ecuador te winnen en zo bij de eerste twee te eindigen. In tegenstelling tot het EK, gaan in de Copa America alleen de nummers een en twee uit de poule door.

 

Venezuela 1 - 0 Mexico
57' | 1-0 Rondon (pen)

Bijzonderheden: 87' Pineda (Mexico) mist penalty

Delen

Reacties

Santi is Rotterdam minded, heeft absolute liefde voor de club en kan scoren. Bij te laag bod prima om hem te houden! Hij kon het voor de winterstop wel dus is het vormdip en pech. Wat kon hij dan? Nou scoren en op de goede plek staan. Voetbaltechnisch is het niet veel. Dat ziet iedereen. Hij heeft geen aangeboren toptalent en de bal aan een touwtje…. Verre van.
Er circuleren berichten over dat Gimenez besloten heeft nog jaar te blijven bij Feyenoord. Ook omdat vraagprijs na minder half jaar te hoog geacht wordt en de topclubs uitblijven.
@Bombarda betekent dit wat voor Ueda of is situatie gelijk 2e spits? Eventueel vertrek Ueda?
Er circuleren berichten over dat Gimenez besloten heeft nog jaar te blijven bij Feyenoord. Ook omdat vraagprijs na minder half jaar te hoog geacht wordt en de topclubs uitblijven.
@Bombarda betekent dit wat voor Ueda of is situatie gelijk 2e spits? Eventueel vertrek Ueda?
We hebben zelfs een derde spits toegevoegd wordt binnenkort gepresenteerd.
Nog even geduld
Hopelijk vliegen ze eruit maandag dat Mexico, kan ie een week of drie vakantie nemen en het voetbal laten voor wat het is.
Anders krijg je straks dezelfde situatie als afgelopen seizoen, die jongen krijgt of neemt gewoon veel te weinig rust en dan een aantal keer per jaar een flinke jetlag die niet goed verteerd wordt, voor ieder uur tijdsverschil heeft je lichaam 1 dag nodig om aan te passen.
Als Santi op deze manier door gaat, haalt ie de dertig niet als topvoetballer.
Dat er niemand op de rem trapt bij hem, snap ik niet.
Denk dat die minder is geworden.
Door allemaal dingen buiten voetbal b.v. veel sponsors activiteiten en zijn vrouw leuke dingen doen.
Ik denk dat die meer moet focussen met voetbal.
Die is niet minder geworden. Die is in het begin ontzettend gehypet en is nu uit vorm. Dan lijkt het dubbel zo erg. Maar het is altijd al een spits geweest waar best het één en ander aan ontbrak. Alleen wil niemand dat horen als hij elke week scoort. Prima spits maar niet de aanstaande wereldtopper wat velen dachten.
Voor de rest is het denk ik een optelsom; oververmoeid, zelfvertrouwen wat een deuk krijgt en het toegenomen verwachtingspatroon zowel hier als in Mexico.
Santi, ga nou gewoon eens een week of wat in een hangmat liggen. Totaal en compleet niks doen. Alleen maar eten, drinken, balletje hooghouden in de branding van een of ander tropisch water, en dan weer een dutje. Laat die telefoon thuis en zeg tegen Fer dat ze dat ook moet doen. Dus NIET 476 stories of reels of weet ik hoe dat heet per dag uploaden onder het motto ‘alles is content’.

Gewoon niks. Want nu maak je precies dezelfde fout als vorige zomer.
Dit is sowieso een wijs advies voor iedereen
Wijze levenslessen van onze Sergio!
‘U kunt ‘t allemaal in uw zak steken hey, gratis ‘oor!’
Gaat gewoon weg voor een mooie prijs let maar op... kijk maar naar bakayoko die raakt momenteel ook geen knikker... en staat ook volop in de belangstelling.
Ik zie hem graag nog een jaar bij Feyenoord.
Als die andere speler die penalty had gemaakt waren ze al bijna in de volgende ronde.
Dan moet je Ueda verkopen. Denk dat een verkoop van Santi luceratiever is voor de club.
Die zal meer opleveren dat klopt, maar ik zie hem gewoon graag spelen.
Tis wel eens lachen hier, als hij niet scoort is die 15 miljoen waard, schiet hij er volgende wedstrijd 2 in is het weer 35.
Tis net zoals de beurs, kan alle kanten opgaan.
En Ueda heeft wel iets, maar komt er toch nog te weinig uit.
Ik zie hem ook graag spelen, gaat er mij meer om dat je niet Santi, Ueda EN Carranza kan houden. 3 spitsen van min of meer dezelfde categorie en alledrie heel graag willen spelen. Je had dit jaar af en toe gezeik dat Ueda meer moest spelen, laat staan als je er nog een haalt. Dan wordt het helemaal gezeik als Santi een paar wedstrijden niet scoort.
Dat gezeik had je hier..niet binnen de selectie
Dat Ueda beter is dan Santi gaan we dit seizoen zien. Introverte jongen die niet houdt van alle aandacht maar zijn voeten gaat laten spreken.
Kan, we zullen zien. Maar dan is het toch juist verstandig om Santi te verkopen? Anders verdamp je z'n waarde helemaal.
Klopt, helemaal met je eens. Hem moet je echt zien te lozen. Klinkt hard maar het is niks en wordt niks. De resterende hype en bijbehorende waarde zien te benutten. Gaan we op vooruit.
Oh oh die gaan we echt niet meer verkopen
tuurlijk wel en gewoon voor 40 miljoen
Dan moet er een bronzen beeld van don dennis komen groter dan de euromast
40 miljoen lijkt me sterk. De feiten zijn gewoon dat het een spits is die al heel lang niet scoort. Dus zijn waarde zakt.