opkomst1

VK Sportphoto

Nieuws

Gimenez: "Ik denk dat AS Roma zal voelen wat De Kuip is"

Van de redactie

Santiago Gimenez maakt een stormachtige ontwikkeling door in Rotterdam. De pas 21-jarige spits was afgelopen zondagavond in de thuiswedstrijd tegen RKC wederom bij veel goals betrokken. De aanvaller van Feyenoord staat in de eredivisie inmiddels op tien goals en vier assists in 24 wedstrijden. In totaal heeft 'el Bebote' op dit moment in 37 officiële wedstrijden in Feyenoord 1, 18 goals gemaakt.

De Mexicaan is dan ook zeer tevreden met de overwinning van afgelopen weekend en zijn spel. "Zeker weten. Het is goed dat wij gewonnen hebben. Dat was voor ons heel belangrijk omdat dit geen makkelijke wedstrijd is. We hebben nu nog zes wedstrijden die we moeten naderen als finales. Het zijn de laatste wedstrijden van dit seizoen en voor ons ook de belangrijkste", begint Gimenez tegenover Feyenoord Media. 

De Rotterdammers wisten vijf goals te maken tegen RKC wat de verdiensten zijn van het harde werken van het team. "Ja, dat was het. We deden wat we moesten doen en dan wordt het natuurlijk eenvoudiger. We deden het goed, maar het was echt geen makkelijke tegenstander." 

Aankomende donderdag speelt Feyenoord de eerste kwartfinale van de UEFA Europa League tegen AS Roma in eigen huis. "Wederom een finale. We moeten deze wedstrijd naar onze eigen hand zetten en zorgen dat we op voorsprong komen. We spelen thuis en ik denk dat AS Roma zal voelen wat De Kuip is", sluit Gimenez af.

Delen

Reacties

We hebben toch allemaal de finale gezien vorig jaar? En de laatste EC ontmoeting met die opblaas banaan. Roma zal niet onder de indruk zijn vd Kuip. Mourinho zal ons niet onderschatten en dus zijn spelers ook niet. Die gasten gaan alles uitmelken. Santi & Kökçü zullen geprovoceerd worden door die 2 rioolratten Ibanez & Mancini. Ik ben bang dat Feijenoord zich zal laten foppen.
Ja dit gaat over twee wedstrijden en dan zie ik wel winnen. Zeker met de pressie naar voren dat zijn de Italianen niet gewend en misschien vinden ze de competitie belangrijker omdat ze nog mee vecht om de CL plaatsen net zoals lazio. We gaan het weer meemaken
Laat die arrogante kwast en zijn ploeg maar eens een paar poepies ruiken. Ben dat smoelwerk zo beu.