gimenez-1

VK Sportphoto

Nieuws

"Als hij Feyenoord langs AS Roma schiet, zal er vast interesse zijn"

Van de redactie

Santiago Gimenez wordt met de week belangrijker voor Feyenoord. Ook afgelopen zondag deed de Mexicaan weer van zich spreken. De spits was tegen RKC Waalwijk (5-1) betrokken bij vier doelpunten en staat naar verluidt in de belangstelling van meerdere Europese clubs. Willem van Hanegem denkt dat een langer verblijf in De Kuip verstandiger is.

“Santiago Giménez krijgt al applaus als hij zijn hoofd zichtbaar is in de tunnel”, zo benoemd Van Hanegem de groeiende populariteit van Gimenez in Algemeen Dagblad. “En terecht, want die gozer ontwikkelt zich uitstekend.” 

'De Kromme' vind dat spelers die goed presteren al snel door de media naar een andere club worden geschreven. “Dan begint iedereen meteen dat hij alweer toe is aan een hoger niveau. Maar wat is er mis met een tweede seizoen bij Feyenoord? In de Champions League? Proberen topscorer van Nederland te worden en laten zien dat je echt toe bent aan een mooie club in een grote competitie? Dat zou verstandig zijn, denk ik. Maar ja, als hij Feyenoord langs AS Roma schiet, zal er vast interesse zijn.”

Delen

Reacties

+ 1 seizoen. Volgend seizoen minimaal €40 miljoen verkocht worden
Ik zeg ook minimaal. Maar het ligt aan hem zelf en aan hoeveel prijzen Feyenoord volgend seizoen wint. En misschien wel het belangrijkste blijft G.O.A.T Arne Slot aan ons verbonden😄
Please, give us 1 more year Santi!!!!!!