Santiago Gimenez

Alamy

Nieuws

Gimenez wint met Mexico eerste duel om de Gold Cup

Van de redactie

Santiago Gimenez kende met Mexico een overtuigende start op de Gold Cup. De ploeg van bondscoach Jaume Lozano won met 4-0 het eerste groepsduel tegen Honduras. Luis Romo nam de eerste twee doelpunten voor zijn rekening, Orbelín Pineda en Luis Chávez bepaalden de eindstand op 4-0 in het voordeel van de Mexicanen. 

Santiago Gimenez viel na een uur spelen in voor Henry Martín, maar kwam niet tot scoren. Onder leiding van Lozano hoopt Mexico de negende Gold Cup in de historie van het land in de wacht te slepen. Vrijdag speelt Mexico het tweede groepsduel tegen Haïti. Maandag 3 juli is Qatar de laatste tegenstander van de Mexicanen in groep B. Haïti won het eerste groepsduel met 2-1 van Qatar.

Delen

Reacties

Schandalig dat Qatar mee mag doen maar voor Feyenoord. Alsjeblieft geen Bremer. Die is gewoon niet goed genoeg. Nog niet voor 1 miljoen die hij moet kosten
Aangezien we geen reacties kunnen geven onder sommige andere artikelen, dan maar hier. Toen Dallinga de vraag kreeg welke ploeggenoot hij denkt dat de top kan halen noemde hij Ferez Chaibi. Zou dus niet verkeerd zijn als die naar Feyenoord komt. Nu ze Pepi niet halen blijven er centjes over om te proberen zo'n speler te halen. Dallinga zelf zou ook niet verkeerd zijn, maar daar hangt vast ook een flink prijskaartje aan.
Mist dus een heel groot deel van de voorbereiding
Ja, dat heb je met (jeugd)internationals helaas. Timber en Hartman gaan ook een groot deel missen als NL ver komt.
Gaat niet gebeuren denk ik. Spelen slaapverwekkend