UEFA Champions League groep E | 2023/2024 | Feyenoord Atlético Madrid SS Lazio Roma Celtic Football Club

Europees

Groep E • Doelman Provedel kopt Lazio naar gelijkspel tegen Atlético

Lazio heeft dinsdagavond in eigen huis gelijkgespeeld tegen Atlético Madrid. In het Stadio Olimpico in Rome werd het 1-1. Lazio kwam in de 95ste minuut op 1-1 nadat Atlético na 28 minuten voetbal op een 1-0 voorsprong kwam in de eerste helft.

De ploeg van trainer Diego Simeone kwam na bijna een half uur spelen in de eerste helft op voorsprong. Pablo Barrios ontving de bal en aarzelde niet door hard op de goal van Lazio-doelman Provedel te schieten. De bal veranderde van richting door verdediger Kamada waardoor Provedel kansloos was, 0-1 voor Atlético.

Pas diep in de blessuretijd van de tweede helft wist Lazio op de valreep te scoren. In een laatste poging om nog een punt te redden ging Lazio-doelman Ivan Provedel mee naar voren. Uit een scherpe voorzet kopte de doelman de bal achter Jan Oblak.