mario-been

Nieuws

'Hadj Moussa heeft geweldige kwaliteiten, maar niet direct basisspeler'

Dennis

Feyenoord heeft Vitesse-speler Anis Hadj Moussa op de korrel als versterking voor volgend seizoen. Oud-Feyenoorder Mario Been kan zich de vergaande interesse in de rechteraanvaller wel voorstellen. “Hij heeft specifieke kwaliteiten voor een buitenspeler. Ik denk dat het publiek in de Kuip daarvan zou kunnen genieten”.

Volgens Been heeft Hadj Moussa het in zich om van toegevoegde waarde te zijn in de selectie van Arne Slot. “Feyenoord heeft wat problemen aan de rechterkant, al is Minteh op dit moment in goeden doen. Ik denk niet dat hij nu heel snel in de basis zou staan. Het is wel een speler die bij een ploeg als Feyenoord, waar de ruimtes vaak heel klein zijn bij de tegenstander, de kwaliteiten heeft om daar doorheen te voetballen. Dat laat hij wekelijks zien”, zo zegt hij bij ESPN.

Slot gaf eerder aan dat de rek bij Feyenoord er met name in zit, om spelers van de buitencategorie te halen. Hadj Moussa valt daar volgens Been niet direct onder, maar het huidige spelersmateriaal ook niet. “Dat is ook al de discussie op dit moment, met Paixão, Minteh en Jahanbakhsh. Of die goed genoeg zijn om Feyenoord beter te maken. Daar is ook wel eens over gezegd dat het beter kan.”

De oud-Feyenoorder denkt niet dat Hadj Moussa daarvoor onder hoeft te doen. “Dit is wel een speler die nog jong is. Hij is Algerijns international geworden en heeft daar zijn debuut gemaakt. Kan alleen maar groeien en heeft iets waarmee hij de Kuip in extase kan brengen. Deze jongen heeft geweldige kwaliteiten.”

Delen

Reacties

Ik denk dat dit een speler is waarmee je meer kunt forceren dan met Jahanbakhsh. Idem denk ik dat Smal beter is dan Lopez. Dus de bank gaat met deze twee aankopen erop vooruit, en dat terwijl ze in salaris vermoedelijk minder kosten.
Staat op nu.nl dat Feyenoord inmiddels een bod heeft gedaan van 3,5 miljoen en hem en zijn familie heeft uitgenodigd om de plannen te bespreken. Ik denk dat Slot hard bezig is om zijn team voor volgend jaar vast bij elkaar te krijgen en voordat de voorbereiding begint om nog 2 seizoen te vlammen. Dit zou het jaar moeten zijn dat we straks ook spelers halen die ons aan de bovenkant versterken.
Gewoon de vervanger van jahanbakhsh dit, alleen dit soort spelers haal het niveau bank niet omhoog, wat het grootste probleem is dit seizoen, smal ook niet.
In de breedte gaat het niveau zeker omhoog. Wieffer,Beelen, Timber was ook allemaal niks. En kijk nu. Zwart kijken zo jammer.
Helemaal gelijk kijk wat er vandaag even het veld op stapte in de tweede helft. En ik heb het idee dat ze behalve Lopes er niet slechter op worden.
Aanvallend heb je hier wel meer aan denk ik, Jahanbaksk is als vleugel niet echt nuttig meer. Misschien kan het rechtsback gaan spelen...
Hoeft niet meteen een basisspeler te zijn, is een extra wapen voorin als wedstrijd keer op slot zit.
Heeft gewoon kwaliteiten en ik hoop dat dit echt rond gaat komen. Jahanbaksh zal wel gaan en Minteh ook maar afwachten, deze speler voor terug en dan ook Slory er volgend jaar bij.
Leuk voor de middenmoot , maar vraag mij echt oprecht af of hij het niveau aankan, maar ik laat mij graag verassen , nooit meer dan 1 miljoen voor betalen in ieder geval voor een mag ik hopen breedte aankoop.
Waarom vind je hem leuk voor de middenmoot maar bijv niet voor Feyenoord? Wat mist hij momenteel?
Te weinig rendement en het meeverdedigen laat te wensen over ik hoop dat slot dat er wel bij hem inkrijgt als hij komt want het intensiteits niveau wat et gevraagd word is stukken hoger dan bij zijn huidige club en vitesse
Over rendement las ik gister een bericht op social media dat hij in 7 wedstrijden:1x doelpunt afgekeurd ivm buitenspel andere speler, 2x de lat, 1x de paal, 1x bal van de lijn + pass op Pröpper eigen doelpunt waardoor het officieel geen assist is.

In 7 wedstrijden bij een degradatiekandidaat. Ik ken spelers die wat meer geluk hebben 🤣
Iedereen die onder Slot komt te werekn wordt bij hem alleen maar beter dus ook Moussa
Inderdaad Arne is een topper…
Idd kijk die Minteh hoe die vooral
Is gegroeid in het meeverdedigen! Wat moet dit Feyenoord allemaal doen voor sommigen durven zeggen dat we goed bezig zijn? Klopp vastleggen met Haaland en Ter Steegen? Zou wel goed zijn trouwens.
Gozer ga een andere sport volgen als je echt vraagt wat ie mist. Speelt in de kkd van belgïe. Geen enkele belgische club heeft interesse zegt genoeg toch?
Onlangs zn debuut gemaakt voor Algerije terwijl ze Gouiri (Stade Rennes), Benrahma (Lyon), Brahimi aanvoerder, Amoura (Union SG) en Chaibi (Frankfurt) hebben.

Zegt genoeg toch?
Speelt bij vitesse en doet het daar niet verkeerd. Waar die onder contract staat is niet hetzelfde als waar hij speelt