hancko

VK Sportphoto

Nieuws

Hancko: "Het achtervolgt me nog steeds dat Atlético drie schoten had en er drie scoorde"

Moreno

Dávid Hancko vertelde tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Champions League-kraker Feyenoord-Lazio over de wedstrijden van vorig jaar tegen de Romeinen, waarnaast hij ook terugblikt op de seizoensstart van Feyenoord.

De Slowaak was direct helder over het belang van de wedstrijd. "We hebben maar zes wedstrijden, dus ja, deze voelt zeker meteen cruciaal." Ten opzichte van vorig seizoen denkt Hancko dat Feyenoord nu wel wat verder is. "In die eerste wedstrijd tegen Lazio waren we nog niet op orde. Ik weet nog wel goed wat de trainer toen na afloop zei. Hij vertelde ons dat we dan in de laatste poulewedstrijd moesten laten zien hoe we waren gegroeid. Dat werd een gelijkwaardige wedstrijd, maar we wonnen hem wel."

Ook morgen verwacht de international van Slowakije een gelijkopgaand duel. "Zij spelen op een vergelijkbare manier, wij ook. Ik denk dat details het verschil zullen gaan maken", aldus Hancko, die in Madrid zag hoe belangrijk die details kunnen zijn. "Daar zagen we dat de Champions League even wat anders is dan de competitie. Het achtervolgt me nog steeds dat Atlético drie schoten kreeg en er drie scoorde. Nu is het aan ons om de kansen die we krijgen ook af te maken."

Delen