Betrouwbaar
hancko

VK Sportphoto

Transfers

'Hancko op de shortlist van Newcastle United'

FeyenoordTM

Dávid Hancko staat op de shortlist van Newcastle United. Dat weet Santi Aouna zaterdagmorgen te melden via Twitter, nadat eerder duidelijk werd dat ook Napoli belangstelling heeft voor de mandekker.

De nummer vier uit de Premier League is op zoek naar linksbenige versterking voor de verdediging en is daarbij uitgekomen bij de Slowaaks-international van Feyenoord. Newcastle heeft navraag gedaan in Rotterdam en weet wat het moet doen om mogelijke onderhandelingen te starten.

🎖️ - Feyenoord en Newcastle United hebben sinds dit jaar een samenwerking, al is hierover nog niets officieel gecommuniceerd. Dat de warme banden er zijn, werd met het tijdelijk aanstellen van Yankuba Minteh duidelijk: hij wordt het komende seizoen uitgeleend aan de Rotterdammers, zonder dat de scouting er aan te pas kwam.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hancko moet komend seizoen nog blijven. Zo min mogelijk dit team aantasten.
Sorry waarom deze photoshop afbeelding van Hancko bij dit item. Plaats het wanneer het echt is. Zorgt nu alweer voor veel onrust, opmerkingen en reacties links en rechhs op sociale media. Kortom gevalletje fakenews en overbodig.
Gewoon het Twitterbericht van die Santi Aouna gedeeld.. zo gek is dat toch niet?
Hancko staat op een schaduwlijstje, dus met een aantal alternatieve kandidaten, waarbij we ook niet eens weten op welke plek hij binnen dat lijstje staat. Maar er zijn er hier al een hoop mensen die hem al verkocht zien worden voor een weggeefprijs. Totaal geen vertrouwen in DtK en Slot, jongens? En stel, hij wordt verkocht, dan toch echt voor een recordbedrag (zegt Rutger ook), waarbij we geen idee hebben wat de scouting al als potentiële vervanging op een lijstje heeft staan. Kunnen we metende kennis van het beleid van de afgelopen twee jaar het glas alsjeblieft halfvol gaan zien ipv halfleeg?
HANCO MIET GEWOON BIJ FEYENOORD BLIJVEN
Denk dat Wendy moet bedoelde nelson😂
Nee david handomdraai moet blijven
Las iets over Stengs, reële optie? @FTM Vond hem in zijn periode AZ waanzinnig goed
Flutvoetballer.
Plus ook nog eens een rechtsbuiten.
Is het niet handig voor Feyenoord om van Ewijk te halen, stel dat Geertruida weg gaat of pedersen?
@FTM vnv een live doen of wordt het morgen?
Volgens Footmercato gaat Calvin Stengs een definitieve transfer maken naar Feyenoord of Royal Antwerp. OGC Nice verhuurde hem afgelopen seizoen aan de Belgische landskampioen Royal Antwerp maar is niet van plan om de vleugelaanvaller te behouden.
Dat zou wel een wending zijn. Blijft er dan wel genoeg geld over voor bijvoorbeeld Nakamura? Op deze site werd immers geschreven dat Feyenoord de prioriteit legt op de linkerflank. Stengs kan spelen als rechtsbuiten en achter de spits. Maar als je daar de hoofdprijs voor moet betalen heb ik mijn twijfels. Blijft toch een beetje een flegmatieke speler. Anderzijds weet Slot precies wat hij eraan heeft en als hij zou worden gehuurd en er wel geld overblijft voor bijvoorbeeld Nakamura dan zou het helemaal prima zijn. Overigens las ik een paar weken geleden op een andere site dat Feyenoord hem wel in de peiling heeft, maar alleen wil halen als er een andere buitenspeler vertrekt. Lijkt me niet dat hij een vervanger is van Paixao, misschien wel van Dilrosun.
ik mag het niet hopen , die stengs is een slapzak en een soort dilrosen 2.0 , is geen feyenoord speler
Lekker naar Antwerpen met die mejuffrouw.
Ik hoop het niet. Ik word daar echt niet heel gelukkig van.
Summerville dadelijk in actie! Hopelijk binnenkort bij ons 😃
op basis van de eerste helft hoeft ie van mij niet te komen
oh ik vond hem juist wel lekker spelen samen met hartman vooral taylor speelt weer als bambi op ijs
Dat het stil is met aankopen begrijp ik
Ze willen eerst spelers lozen
Hartjes
Bozenik
Antonucci
Tabouni
Dilrosun
Jahanbacks
En verhuren
Wallemark
Slory
Klein
Toure
Bennis zeker
Hall naar Heerenveen waarschijnlijk
Is toure niet allang weg of ik zie wat over het hoofd.
@FTM

Ik denk dat de tijd rijp is voor een space of live stream met zoveel geruchten inkomend en uitgaand. 😄
Dat was te verwachten. Hankco, Geertruida, Wieffer en Gimenez zijn gewoon erg waardevolle spelers.
@FTM Is Aljoša Vasić een optie voor Feyenoord?
Ik vermoed dat dit wel eens kan kloppen
Ik hoop het echt, had een paar dagen geleden nog nooit van die jongen gehoord maar heb ff wat video’s bekeken (kan een vertekend beeld geven uiteraard) en vind het echt een uitstekende speler die ook nog eens multi functioneel is!
9 Gele kaarten stond in zijn profiel. Agressief ventje zeker.
Hij heeft gezegd dat hij nog niet weg wilt, dus gewoon een prijskaartje van 50+ eraan hangen.
Dat het een hete zomer wordt, mag geen verrassing meer zijn. Met veel jonge spelers die goed presteren en steeds meer beschikbaar geld neemt die druk ieder jaar toe. Met nog een jaar Slot, de champions league, nu al een paar mooie aankopen, meer geld beschikbaar en een aantal sterkhouders die blijven, zijn onze troeven nu al weer veel beter dan vorig seizoen. Rustig verder bouwen, vertrouwen op bewezen management en scouting en het hoofd koel houden.
Gewoon alles behouden of een mega deal sluiten maar niet zoals benfica het doet
Nu ook Fullham geïnteresseerd in Hanco.
Feyenoorder op weg naar de uitgang.
Aldus VN.
Als zelfs de VN zich er al mee gaat bemoeien...
Zelfs Noord Korea is lid van de VN, denk dat we die niet al te serieus moeten nemen.
Irritant!!!
Foto van Hanco in shirt van Newcastle ook al is dat geshopt
Niets is meer wat het lijkt. Question everything! Lijkt me een belangrijke levensles anno 2023
@FTM off topic: wanneer kunnen we de seizoenskaarten verwachten?
Feijenoord gaat de CL in. Die jongens die er pas 1 seizoen op hebben zitten, gewoon aan hun contract houden. Ook als Feijenoord in de 1e ronde eruit gaat zijn ze nog steeds genoeg waard en een ervaring rijker. Ga je er nu een paar verkopen, kan dat ook mentaal gaan doorwerken op diegenen die blijven.
Alles leuk en aardig, maar als je verkoopt onder het mom van een samenwerking met Newcastle dan moet je ook maar afdwingen dat die Saudis vanaf volgend jaar voor 10 jaar met een project als Neom shirtsponsor worden voor 25 miljoen per jaar.

Mogen ze Hancko dit jaar hebben voor 30 onder die voorwaarden.
Ja, joh een fout regime op je shirt. Hoe fucked up kun je zijn?
Ja joh, de halve wereld heeft een fout regime op zijn shirt tegenwoordig. Het hele voetbal en wielrennen en dergelijke wordt geregeerd door Sportwashende bedrijven en vooral overheden. Maar laten wij lekker roomser zijn dan de Paus en gewoon voor een paar grijpstuivers Europarcs en Prijsvrij.nl op ons shirt knallen.
Gelukkig zijn onze principes niet te koop. Ook al geen geld naar Rusland. Noem het maar roomser dan de paus, ik noem het vasthouden aan je normen en waardes. Daar moet je sterk voor zijn.
Wie heb ik al niet voorbij zien komen? In ieder geval interesse voor Wieffer, Paixao, Gimenez en nu weer Hancko. Kan me niet indenken dat Slot zin heeft om weer een heel nieuw elftal op te gaan bouwen. Zo blijf je bezig, je zou toch wensen dat er nu een keer verder gebouwd wordt aan het bestaande team.
Ik kan me ook niet voorstellen dat die allemaal gaan. Daar is geen financiële noodzaak toe. Sterker nog, als Feyenoord helemaal opnieuw moet opbouwen sta je waarschijnlijk voor gek in de CL en worden je spelers helemaal niet meer waard komend seizoen. Gimenez geeft de hele tijd signalen af dat hij nog zeker een seizoen wil blijven en Wieffer lijkt me ook een intelligente speler die snapt dat hij nu het beste stappen kan maken bij Feyenoord. Hoe het voor Paixao zit weet ik niet. Sportief gezien kan hij veel beter bij Feyenoord blijven dan tribuneklant te worden bij Milan. Maar voor zo'n Braziliaan is het natuurlijk financieel wel heel aantrekkelijk. Voor Hancko en Geertruida vrees ik wel. Geertruida kan bij pakweg Borussia Dortmund strijden om een basisplaats en Feyenoord moet hem deze zomer wel verkopen om de hoofdprijs te vangen. Zijn transfer zou logisch zijn, maar wel een sportief verlies. Verlies van Hancko zou echt wel een probleem zijn omdat gelijkwaardige linksbenige vervangers niet voor het oprapen liggen. Daar moet je echt de hoofdprijs voor vragen. Kortom: voor Feyenoord zou het perfecte scenario zijn als ze van de sterkhouders alleen Geertruida verkopen voor een mooi bedrag (minimaal 25 miljoen) en nog wat spelers zoals Dilrosun en Walemark weten te slijten voor minimaal het aankoopbedrag. En dat de selectie verder in tact blijft en ze een paar topaankopen kunnen doen. Maar ja, het loopt zelden volgens het perfecte scenario.
Er zullen nog meer spelers op de shortlist staan. Dus hopen dat ze daarvoor gaan. Goede linksbenige centrale verdedigers zijn dun gezaaid. In de Eredivisie zou ik geen linkspoot weten die ook maar in de buurt komt van de kwaliteiten van Hancko. Als ik FTM moet geloven dan zou hij wel een transferrecord zijn, maar geen 50 miljoen moeten opbrengen. Ik had begrepen dat Feyenoord Krejci ook volgt? Dat was afgelopen seizoen zijn opvolger bij Sparta Praag.
Eerst zien dan geloven.geloof niet alles wat er geroepen word in de media
Gewoon 50 miljoen voor vragen. Heeft nog een contract tot 2026 + Timber is dit bedrag ook waard + die Botman die nu bij Newcastle zit is gekocht voor 37 mil en blijkbaar vinden ze Hancko beter.
Ze zoeken een tweede lcv. Botman stond afgelopen Jaar in meerdere elftallen van het Jaar in de premier league(volgens analisten). Hancko kan natuurlijk ook linskback en Daar kan Newcastle wel een betere speler voor gebruiken.
Wil je nog iets kunnen betekenen in de CL kan je maar beter dit soort spelers houden lijkt mij, tegen welke bedrag dan ook.
Zkr weten anders moet je gewoon zeggen we doen niet mee.Anders sta je toch echt voor schut
Je kunt van alles vinden van de bedragen waarvoor we tegenwoordig spelers verkopen( vindt ik soms ook), maar meestal zijn het prima deals en iig het zijn wel substantiële bedragen, niet *** bedragen .
Bij Kokcu was het ergens logisch dat er wat coulant werd omgegaan met hem bij een mogelijke transfer. Bij Hancko vind ik dat totaal niet het geval, dus daar moet je met minimaal 40 miljoen gewoon echt de hoofdprijs voor vragen.
Gewoon de bloody jackpot vragen voor hem. Start maar met een niet realistische vraagprijs. Zet ook de toon voor andere clubs die komen shoppen.
Nee heb je, een vermogen kun je krijgen!
Onderhandelingen blinkt Feyenoord niet echt uit ….
Nooit weg doen zou slot niet leuk vinden weer beste spelers kwijt te raken
En dan 2e keus achter Botman worden.
Lekker op Zuid blijven, David.
@FTM Klopt het dat Feyenoord Leo Fuhr Hjelde (Leeds) op het oog heeft als back up voor Hancko?
Botman staat daar toch op links? Of kan hij ook op rechts?
Hancko kan ook als linksback spelen, denk dat dat meer het plan is van Newcastle.
Ik zag net dat James Rodriguez zonder club zit. Pas 31 jaar en je hebt ook wat leeftijd en ervaring nodig als je de cl in gaat. Zou dat niet een goede ervaren back up zijn achter szymanski. En indien fit genoeg op den duur een concurrent van?
Die salaris eisen die hij wilt gaat een club als Feyenoord nooit kunnen betalen
@FTM is Newcastle zeer serieus en gaan ze zich melden? Is de kans dat Hancko blijft 50%. Wie wordt door Feyenoord bekeken als zijn opvolger?
Gezien de 'samenwerking' sluit ik niets uit
Is er een kans op een record verkoop in dit geval? Newcastle betaalde ook veelste veel geld voor woods👀
@FTM Kan dit denk je de eerste (vaste fee) van 30+ miljoen worden?
Als je hancko verkoopt dan kan je al je ambities alweer in de koelkast zetten. Leuk dat geld maar een vervanger die er gelijk staat word lastig zat.
Voorlopig is er ook nog niks concreets voor een vervanger van kokcu… en die linksbuiten is ook nog maar afwachten
Precies Feyenoord bestudeerd de opties hoor je steeds dat hadden ze al lang klaar moeten hebben!!! We missen echt een technische man
Jongens doe nou is rustig aan, je kunt niet zomaar in het begin van de transferperiode 10 aankopen doen, we zijn letterlijk net begonnen.
Wat klets je nu met je kunt niet zomaar in het begin van de tr periode 10 aankopen doen? Twitter staat er dagelijks vol mee, utrecht bv heeft alweer 6 of 7 nieuwe spelers. Dan moet je schrijven Feyenoord kan dat niet zomaar. Dat klopt want de club heeft nog steeds geld nodig. En evt nieuwe aankopen worden over het boekjaar heen gezet, dus begin july misschien...
De transfer periode begint officieel op 1 July, weinig zin om nu al in paniek te raken lijkt mij
Eerste training is 4 juli en dan zou ik toch de voorhoede ook compleet willen hebben. Zonder paniek overigens;)
Blijkt tot nu toe voor jou dan dat Feyenoord ambities heeft? Met vd belt, zerrouki, huren minteh? Verder is hier eerder aan geg
Hancko was DE aankoop van afgelopen seizoen, zou echt zonde zijn hem alweer kwijt te raken.
Heeft echt een belangrijk aandeel in de titel gehad.
Lijkt wel alsof ie zijn contract al aan het tekenen is
je kan niet te veel van je sterkhouders verkopen zonder daar de rekening voor opgediend te krijgen lopend volgend seizoen
ga maar weer een goede LcV vinden , dus erg hoog in de boom gaan zitten vraagprijs van 50milj , als ze voor timber al 45milj vangen is 50 helemaal niet gek
Als een speler het zelf wil, laten we eerlijk zijn voor veel spelers valt er na het kampioen schap niet veel meer te bereiken. Ook voor hancko niet, en cl kan hij ook spelen bij newcastle, met betere spelers, kans op overwinteren cl is dan groter. Ook zijn salaris zal 6x zo hoog zijn. Het is te begrijpen. Als Feyenoord dan weer 25m pakt is dat voor de club zelf financieel ook goed.

Ik zie ook wieffer en paixão nog vertrekken. Vooral wieffer.

Geertruida gek genoeg lijkt de speler met de minste interesse te zijn.
Paixao en Wieffer zie ik juist blijven. Allebei komen ze net een beetje boven drijven het laatste half jaar. Zij zullen zelf ook wel willen blijven om door te groeien voordat ze een vervolgstap maken. Maar ja, het blijft allemaal gissen natuurlijk.
@FTM weet je welk bedrag feyenoord verlangt
Als Newcastle zich meldt, praat je over een recordtransfer [vaste fee]
mag hopen dat dit 50milj is , je hebt zo maar nog geen vervanger van dit niveau LcV zijn dun gezaaid
Waar zouden we dan aan moeren denken? 30 mil + wat procent doorverkoop?
Gewoon nee verkopen kan toch ook Feyenoord hoeft toch niet meer te verkopen? Je wilt toch een nog sterker team komend seizoen
inderdaad nee verkopen , zoek maar weer zo'n goede LcV , wij hoeven niet te verkopen
zaak is om deze selectie niet verder te verzwakken , in de CL valt ook geld te verdienen en komend seizoen bij de eerste 2 komen levert je ook weer 30milj CL geld op
Volgend jaar of 24/25 is CL startgeld meer dan het dubbele en 5 thuiswedstrijden....
Stop eens met je computer spelletje bedragen, 50m zucht zelfs voor een timber leggen ze geen 50m neer
stop eens met excuses te zoeken om het niet te vragen , moeten wij verkopen ? en wil je deze selectie intact houden ? gewoon vragen tegenwoordig betalen ze de gekste bedragen , en niet ook prima ik zie hem liever volgend jaar in een feyenoord shirt
Ja inderdaad, graag of niet. In Engeland hebben ze genoeg geld. Ik geloof dat elke club al 200 miljoen krijgt per seizoen omdat ze deelnemen aan de premier league.
Ik snap dit niet wat een beleid dan blijft slot en dan verkoop je weer je belangrijkste spelers.
Is hem niets toegezegd van ik wil met een sterk team het seizoen in?
Komend seizoen is het zo belangrijk om bij de eerste 2 te komen
Ben je echt zo naief, met je wat voor beleid....het is het beleid van CASHEN dit transfer seizoen kan het financieel meest succesvolle ooit worden. Je kan
bv in een keer genoeg geld binnen halen om de kuip te kopen en de vvf kwijt te raken....niet mijn plan maar dat speelt wel binnen de club
inderdaad ben jij nou zo naief ? verkoop maar lekker uit , spelen we aankomend seizoen weer voor de 3e of 4e plaats terwijl je bij de eerste 2 weer CL 30milj kan bijschrijven
lijkt mij beter eens sportief te gaan denken dan komt het geld en waarde op het veld vanzelf naar je toe
En als je volgend jaar eerste of 2e wordt vang je 70 miljoen plaatsings geld voor de Champion's League. Dat is meer dan we aan verkopen krijgen. Maar dat snap jij natuurlijk niet he, FM heldje
Dank voor je reactie! Tot morgen in de stream
Beleid is om spelers minimaal twee jaar te ontwikkelen en dan met een gezonde winst te verkopen.

Daar van afwijken doe je alleen wanneer er flink overbetaald wordt en er nog een goed alternatief kan worden aangetrokken.

Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen minimaal de huidige marktwaarde x 1.5 = €25mn x 1.5 = € 37.5mn en voor half juli.
Dat is serieus veel geld en een goed rendement. Sportief niet echt Slim.
Laten we eerlijk zijn, met 37.5 kunnen we wel een vervanger vinden
Dat denk ik ook, niet iedereen is zo snel in een team geïntegreerd als Hancko het afgelopen seizoen.
De meesten hebben meer tijd nodig.
50 miljoen en we kunnen praten! Want dan kan je hem niet houden
Fulham ook interesse klopt dat?
Napoli?
Liever niet dat hij vertrekt maar hoop dat er schaduwlijst klaarstaat.
Ook Wieffer wordt interessant met belangstelling AC Milan..wordt spannende periode
Heb zonet naar open vizier podcast geluisterd met Pusic,de grote kracht achter kampioensjaar.
Zeer indrukwekkende persoon!
Oh wacht… Feyenoord heeft een samenwerkingsverband met Newcastle. Ohhh…. Nou dan mag Hancko van Dennis speciaal voor een prikkie weg. Laten we zeggen, 5,5 miljoen en 0,5 miljoen bij 100 wedstrijden.

Wat laat onze club weer veel te makkelijk over zich heen lopen zeg.
Spelers graag tevreden houden, en met clubs in de onderhandelingen niet het duel aan durven gaan. Zo zo zooo zonde…

Dus je behoudt Arne met heel veel moeite, dan ga je eindelijk weer eens CL spelen, en dan laat je zo al je beste spelers voor een schijntje vertrekken.

Ik begrijp het niet meer… ik begrijp het echt niet meer.
Al je beste spelers? Volgens mij is alleen kokcu weg. En die ging voor 30 miljoen met een 25% doorverkoop. Dat noem ik geen schijntje hoor.
We hebben nog dik 8 weken te gaan tot einde transferperiode. Geloof me, Kökcü is echt niet de enige die vertrekt. En vertel me eens, wat is Timber ook maar 1 euro meer waard dan dan Kökcü? Nou?
Maar je praat al of ze al weg zijn en je blijkbaar al weet wat ze opgeleverd hebben.
Ja, omdat ik het op basis van de afgelopen jaren al zo vaak heb zien gebeuren. Te veel dragende spelers voor veel te weinig laten vertrekken. Echt onnodig.
Gebeurtenissen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

We hadden namelijk ook al zoveel jaar niet meer in Amsterdam gewonnen.
We zijn al in geen tijden met zo'n overmacht kampioen geworden.

De tijden veranderen juist wacht jet nou gewoon rustig af. Veel beter voor je bloeddruk. ;)
Wat begrijp je niet? Er staat namelijk nergens vermeld dat te Kloese onder zijn marktwaarde onderhandeld, wat jij suggereert.
Dat hoeft ook niet vermeld te staan om die conclusie te kunnen trekken. Kökcü is gewoonweg voor te weinig vertrokken.
Haha, wat een stress en negativiteit rondom iets wat nog helemaal niet aan de orde is.
Maar ergens de komende 8 weken wel aan de orde gaat komen. En ik hoop van harte van niet, maar als het wel gebeurt, dan alleen voor de hoofdprijs. We hebben als Feyenoord zijnde veel te lang achter de feiten aan gelopen. Wordt tijd voor verandering.
Zelf wat verzinnen en daar vervolgens helemaal depressief van raken alsof de contracten al getekend zijn...
Want jij had gedacht dat Kökcü voor 25M zou vertrekken?
En over paar weken janken omdat 4 van je beste spelers weg zijn, en Arne weer opnieuw kan gaan bouwen. Die man is toch niet gebleven om ook maar de illusie te hebben dat hij met Pedersen en Marcos Lopez de CL te gaan overwinteren?
Jij begrijpt wel meer niet, volgens mij
Is het niet wat vroeg om al zo bezopen als jij te zijn?
Lees je vorige post. Waarom de ander zeggen dat ie zo vroeg al bezopen is?
Omdat hij onzin verkondigde en een drama queen was.

Sodemieter op met je gezeur, Aart.
Loop even naar de begeleiding en vraag om je pillen.
Want jij verwacht echt met de huidige selectie Feyenoord ook maar een wedstrijd zal winnen in de cl....zucht de cl gaat voor bestuur in de club alleen maar om de start premies. Niet om hoe sterk de selectie is
Als je AC Miaan/Lazio Pot 3 en Newcastle/Sociedad Pot 4 loot wel, maar tegen de rest van de ploegen in Pot 3 en 4 maken we echt wel kans!

Bekijk virtuele pot indeling ff?

Dus als we geen pech hebben met loting hebben we gewoon kans om te overwinteren in CL en ander EL.
Heeft Beardguy vast niet gedaan, de virtuele potindeling bekeken. Maar ja weet je, als Feyenoorder moet je vooral stoer zijn en een grote mond hebben, en oogkleppen op, want wij zijn nou eenmaal de beste…
Ja Feyenoord is ook mijn club, en juist daarom doet het me zeer aan de ogen en het hart dat er de laatste jaren zoveel ellende is veroorzaakt. Het wordt tijd dat daar een einde aan komt.
Het gaat echt wel beter, maar het moet nog vele malen beter.
We hebben een samenwerking met Newcastle? Waarschijnlijk daarom vriendenprijsje voor 10 miljoen en een kitkat.
Nog jaartje blijven,word alleen maar beter en meer waard.
  • 1
  • 2