hancko

VK Sportphoto

Nieuws

Hancko over loting: "Het zijn goede teams, maar we gaan ons best doen"

Van de redactie

Feyenoord is tijdens de loting voor de groepsfase van de Champions League ingedeeld in Groep E. De ploeg van Arne Slot neemt het daarin op tegen Atlético Madrid, Lazio en Celtic. Dat is de uitkomst van de loting die donderdagavond werd verricht in Monaco. David Hancko reageerde in gesprek met RTV Rijnmond op de loting voor het kampioenenbal. 

"Het was voor mij de eerste keer dat ik mijn eigen team in de loting zag. Ik keek het de vorige jaren ook altijd. Het zijn de 32 beste clubs in Europa, dus het is altijd zwaar. Aan de andere kant hebben we hier vorig seizoen van Lazio gewonnen. Celtic en Atletico Madrid zijn ook grote teams, hebben grote stadions en geweldige fans. Uiteraard gaan we ons best doen", begint de verdediger van Feyenoord.

Met Lazio treft deze Feyenoordselectie een oude bekende. "Het is nu één jaar na die uitwedstrijd en uiteraard was het een slechte wedstrijd. Voor ons is het een grote uitdaging om de fans te laten zien dat we beter zijn." Atletico Madrid is gezien de historie en huidige selectie van de poule de favoriet. "Als je kijkt naar hun vorige optredens in de Champions League, kan iedereen zeggen dat zij de favoriet zijn van de groep. Ik denk dat het een zware wedstrijd wordt, ze hebben grote spelers en een ongelofelijk stadion", aldus Hancko.

Ondanks dat de Rotterdammers het ongetwijfeld zwaar gaan krijgen gaan zij voor het beste resultaat. "Ik kan namens het hele team zeggen dat we ons best gaan doen. Aan de andere kant heeft 95% van het team nog nooit in de Champions League gespeeld, dus het zal iets nieuws worden. We hebben een geweldige staf en veel potentie in de selectie, nu is het goed dat we het kunnen laten zien op het hoogste niveau."

Delen

Reacties

Zou me toch wat zijn als ze niet hun best gingen doen… 😏
Lazio is jammer, behoorlijk goede ploeg toch. Als je daar Shaktar of Kopenhag ervoor had dan zag het iets anders uit. Aan andere kant is Atletico ook niet alle zwaarste team die we konden loten.