Bevestigd
whatsapp-image-2023-08-31-at-230450

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

DEADLINEDAY • Laatste uren transfermarkt aangebroken

FeyenoordTM

De zomerse transferwindow zit er bíj́na op. Feyenoord heeft zijn selectie na heel wat beweging op de markt nagenoeg compleet, al kunnen er in de laatste vierentwintig uur natuurlijk nog ontwikkelingen volgen.

Deze ochtend zal Feyenoord de inkomende transfer van Mikki van Sas wereldkundig maken. De 19-jarige doelman komt uiteindelijk transfervrij over van Manchester City, wat een doorverkooppercentage van twintig procent overhoudt aan de deal. 

Ook uitgaand staat er wellicht nog het een en ander te verwachten. Rapid Wien was bijvoorbeeld nog concreet voor Neraysho Kasanwirjo, maar de deal ketste voorlopig af. Weet de landskampioen ook de gewilde Lutsharel Geertruida binnenboord te houden? Dat moet vandaag blijken.

Welke ontwikkelingen verwachten jullie nog op de transfermarkt? Discussieer mee in de commentsectie!

Dit topic blijft vierentwintig uur lang op 'uitgelicht' staan.

schermafbeelding-2023-08-31-om-225248
Transfers eerste elftal - Data via Transfermarkt.com
schermafbeelding-2023-08-31-om-225447
Transfers U21 - Data via Transfermarkt.com

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Sevilla heeft het contract van Idrissi verscheurt.
Hij is gratis op te halen…

Hebbe wij ff geluk dat Ivanusec en Lingr al gearriveerd zijn..
Dilrosun mag weg, logisch. Maar wat vergooit die jongen zijn talent zeg. Als je je zelfs bij Slot niet kan ontwikkelen mag je wel eens in de spiegel kijken.
Misschien omdat Gimenez hem eruit heeft gespeeld? De eerste helft vond ik hem lekker bezig. Maar toen kwam Santi erin nadat hij op het Slot niveau was gebracht.
In Eindhoven kopen ze hoogstwaarschijnlijk ook nog even Sanchez voor ongeveer 15 miljoen.
Ik vind het echt bizar daar...... Wil natuurlijk niet zeggen dat ze kampioen worden maar hoe het daar gaat is op z'n minst vreemd..
Dat is ook zo, ze geven wel heel veel geld uit voor een club die rond de kerst nog gedwongen moest verkopen.
Hebben Sanchez totaal nog niet binnen je doet zaken met Levy die gaat niet akkoord met bonussen die wil het bedrag tot de laatste cent zien , zag je bij de kane transfer
Maar ze hebben het blijkbaar allemaal wel. Dat is toch eigenaardig. Als ze Lozano en Sanches binnen halen moet je alles eens optellen... En zoals hier ook wordt aangeven . Een half jaar geleden moesten se nig verkopen om financieel gezond te blijven...
Echt vreemd.
Ik denk dat Bosz de regie heeft overgenomen en daar weten wij alles van hoe dat afloopt
Gaat Feyenoord nog voor Idrissi nu zijn contract ontbonden is? of is dat echt een gepasseerd verhaal om Sauer niet in de weg te zitten
Ik had Idrissi er graag bij gehad, zeker nu hij gratis op te halen is. Maar we zijn inmiddels voorin uitstekend voorzien.
Als ik alle reacties hier zo lees staat een ding vast we gaan degraderen kan niet anders we doen het allemaal zo slecht en we hebben prutsers gehaald en en en en

Al dat gejank het is ook echt elke transferperiode hetzelfde met als die negatieve zuigers
Je kan niet zo goed tegen kritische kanttekeningen?
Wat een *** opmerking is dit dan ik heb gewoon vertrouwen in slot en de spelers dat zij er alles aan gaan doen om weer zo hoog mogelijk te eindigen. Dus tja ik kan wel gaan oordelen over de laatste 3 wedstrijden maar ik kijk liever naar geheel. Zouden meer mensen moeten doen. Maakt hun/jullie leven zoveel leuker en makkelijker
Er wordt veel te veel onzin verkondigd.
Ja, vorig jaar zou het helemaal totaal fout gaan. Dit is hrt bekende Calimero gedrag van de doorsnee Feyenoordsupporter: altijd masr denken dat het niks is en niks zal worden en dat anderen (Ajax, Psv) sterker zijn. En dat Calimerogedrag wordt dan altijd gekoppeld aan pure haat in de richting van die teams waarvan ze denken dat die ook nu weer beter zijn. Het zou fijn zijn als we dat Valimerogedrag nu eens achter ons kunnen laten en echt vertrouwen op onze eigen kracht.
Masr goed: zij die vorig seizoen ‘voorspelden’ dat het niks zou worden, zullen zo langzamerhand toch ook wel een keer wat meer vertrouwen in de eigen club moeten hebben gekregen. En anders na komend seizoen wel!!
Dat geloof je toch zelf niet, als een bedenker van deze site roept dat we met Te Kloese niet verder komen en Slot anti Feyenoord is en de internetmeute gaat nog een space van hem bekijken.
Dit volk heeft zeiken tot levensmotto verheven.
Tja, het Calimero-denken dat wij klein zijn en zij groot is sterk en hardnekkig.
Bayern München dreigt met lege handen achter te blijven op Deadline Day. Fulham heeft een dikke streep gezet door de megatransfer van João Palhinha, melden onder meer Fabrizio Romano en BILD.

Toch nog Geertruida???
De Duitse transfermarkt is al gesloten, maar jij zal volgend jaar bedoelen.
Kan me niet voorstellen met kasanwirjo & hendriks weg dat ze niet bezig zijn met een kwalitatieve versterking voor de achterhoede.. 4 keepers 1 positie, 7 verdedigers voor 4 plekken achterin waarvan er één vanuit de kkd is gekocht..
Slot heeft vanmiddag al gezegt bewust hiervoor gekozen te hebben, omdat Hendriks en Kasanwirjo speeltijd nodig hebben en Feyenoord Geertruida nog kan doorschuiven als Lcv als Hancko geblesseerd raakt
Vorig seizoen Geert 1.5 maand geblesseerd, Trauner ook tijd geblesseerd + nog een schorsing erbij.. en dan? Lamprou naast Beelen?
Wieffer achterin, Zerrouki op plek Wieffer
Beetje tegenstrijdig toch? Alle andere plekken zijn meer dan dubbel bezet.
Ze kunnen ook Greenwood halen inplaats van Idrissi.
Ik weet dat idrissi clubloos is maar zijn ze dan nog ergens mee bezig??
Ik las iets over dilrosun nog vertrekken?? Klopt dit?? @ftm
Ik ben vooral benieuwd welke verrassingen PSV nog uit de hoge hoed tovert komende uren, behalve Lozano.

Die zijn wel torenhoog favoriet voor het kampioenschap, ze staan nu al 4 punten voor en ik zie ze met dit materiaal niet veel punten meer verspelen, terwijl Feyenoord nog steeds zoekende is en slecht ingekocht heeft.
Hoe kom je erbij dat we slecht hebben ingekocht. Gewoon prima.
Ik zie serieus niet wat er goed aan is. Alleen de linksbuiten positie ga je er op papier kwalitatief op vooruit t.o.v. Idrissi.

Maar het verlies van Kokcu bijvoorbeeld, heb je geen vervanger voor want Timber en Stengs die voor die positie in aanmerking komen gaan never nooit dat gat opvullen.
Denk dat het allemaal wel meevalt. Je doet je naam eer aan. Slot is meer dan tevreden.
Het zijn veelal zijn aankopen, tuurlijk is die tevreden.

Tot ze straks allemaal falen, dan ligt het aan iedereen behalve aan hemzelf want zo is hij ook.
Mwa vrij matig ingekocht.
Vooral kwa breedte er op vooruit gegaan, maar in de basis alleen op linksbuiten echt een kwaliteits impuls gekocht, maar het middenveld ben je echt een paar klasses achter uit gegaan
Dat zal blijken na 34 wedstrijden niet al na 3
Ja dat is zo, maar ik hoopte dat psv de boot in zou gaan door geen goede verdediger te kopen.
Ja idd. Maar helaas veel groter budget. We weten het eind mei volgend jaar.
Die halen naar verwachting nog een CV las ik (wel nodig ook tho)
Dit moeten we dan maar accepteren! Hopen op 2e plek en mooi seizoen in de CL
Men hoopt altijd dat Ajax en PSV etc Europees snel uitgeschakeld worden maar door de resultaten van de Nederlandse clubs in Europa plukt Feyenoord daar straks wel de vruchten van nu plek 2, en misschien plek 3, ook recht geven op rechtstreekse plaatsing voor de CL.

Mocht PSV kampioen worden is dat inderdaad gelukkig geen ramp zolang Feyenoord maar 2e eindigt.
Zijn bijna rond met Sanchez, keuring is al gepland voor vanavond en dan zijn ze klaar meldt Elfrink van ED.
Huh? Slecht ingekocht? Zou je dat aub uit willen leggen? Deze opmerking komt echt out of the blue zeg! 5 jaar geleden waren wij al dolblij met spelers van 1,5 ton. Kijk nu eeens wat er gekocht is. Dus ik zou heel graag van jou willen horen wat er zoslecht is dan.
Er is voor ruim 20 miljoen aan breedte aankopen gehaald die niet of nauwelijks het niveau kunnen bijbenen.

Kokcu was vorig seizoen volgens de statistieken je belangrijkste speler, hier is niet adequaat op geanticipeerd door geen waardige vervanger te halen, waardoor je met Timber of Stengs op "8" moet spelen. Allebei is niet het niveau dat je als topclub op die positie wil hebben staan.

Er is deze zomer 40 miljoen uitgegeven, een record. Maar in de basis ben je er niet sterker op geworden. Alleen Ivanusec is een versterking t.o.v. Idrissi.

Er is mijn inziens fout gehandeld. Naar mijn mening had Feyenoord eerst 3 kwaliteitsaankopen moeten verrichten voor de vertrokken basisspelers Idrissi, Szymanski en Kokcu. En pas daarna ga je met het resterende budget de markt op voor spelers in de breedte.
Nu heb je zoals gezegd wel een verbeterde versie van Idrissi maar geen vervanger voor Kokcu en de vervanger Szymanski was een paniekaankoop en moet nog maar kijken hoe zich dat gaat ontwikkelen.

Al met al kan je concluderen dat Feyenoord de boot gemist heeft. In plaats door te pakken om er nog sterker op te worden, is juist het tegendeel gebeurd en zijn ze in de basis verzwakt.
Bosz toverde bij ons ook allemaal verrassingen uit de hoge hoed.
We weten ( bijna ) allemaal hoe dat is afgelopen
Hoe kan je 20 jaar geleden met nu vergelijken? Een hele andere tijd, een hele andere functie.
Zerrouki en Wieffer moeten wel gaan schitteren nu Schouten en Mansverk bij de concurrentie wat laten zien. Schouten lijkt schot in de roos, Mansverk gaat de ellende (die ook weer overwaait) op korte termijn…
Idrissi en Jahanbaksh ideale spelers die je kan inbrengen maar aub geen basis. Komen daarvoor te kort.
Die willen niet op de bank zitten onder de miljoen...+ belasting... zit je gauw 2 mil pp
Idrissi verlangt een salaris nog hoger dan top verdiener Stengs.
Daarnaast eisen transfervrije spelers tekengeld wat in de miljoenen gaat lopen.

Onverantwoord voor een speler die uiteindelijk op de bank terecht komt en zonder restwaarde.
Heb je'm gesproken vandaag ?
Hoeveel wil ie precies, of zwam je maar weer wat
Jij volgt echt geen nieuws hè? Met enkel en alleen kansloos in een kansloos café met kansloze figuren zitten, kom je niet verder in je kansloze leventje.

Verbreed je horizon en begin met het volgen van de media...
Waar staat in welke media wat Idrissi wil verdienen ?
Ik ga niet jouw huiswerk maken, ooit moet je toch eens op eigen poten staan
je weet dus niet en lult zoals gewoonlijk uit je nek.
Ga ff in de speeltuin
Idrissi gaat aan salaris gewoon evenveel kosten als Dilrosun. Wat heeft het voor zin dan? En hijnwordt de 3de linksbuiten.
Idrissi oppikken is nu vrij dilro weg
Ben je van de ene dure salarispost af. Wat doen we dan: ja laten we de volgende ervoor terug halen.
Als je iemand hebt met veel salaris haal dan iemand voor basis en niet Indrissi nooit doen
Het grappige is dat hij waarschijnlijk hetzelfde aan salaris gaat kosten aan Dilrosun.
Hij verdient nu 1.2 miljoen netto bij Sevilla. Maar goed hij zal wel voor een kwart willen tekenen inderdaad
Je ben maar druk met wat er bij psv gebeurd. Wees blij zoals definitief Gjivai Zechiël en Leo Sauer bij het eerste gehaald is toch ook mooi nieuws maar Ipv daarvan loop je heel de dag te zeuren dat er bij Feyenoord niks gebeurd
Ik volg alles vriend en iedereen die ambitie heeft vind deze window tegenvallend wat Feyenoord betreft maar ik hoop dat we kampioen worden en CL goed zijn
Volgens mij vinden alleen de jankers dat het tegenvalt de echte normale fans geven het toch de voordeel van de twijfel... Gewoon omdat een trainer als Arne Slot de afgelopen jaren veel magie heeft kunnen uitstralen op de selectie.

Gewoon zo jammer ga gewoon eens als echte fans achter het team staan ipv ze maandenlang af te zeiken
Precies, er zijn 3 wedstrijden gespeeld en de kenners vinden het maar een zooitje.
Zielig volk
Kijk lekker naar onze club. Ik heb er wel vertrouwen in!
Ik ook , meer vertrouwen in Slot met zijn technische staf dan ftm
Telegraaf meld Dilrosun naar de uitgang. Zou mooi zijn voor beide partijen..
Las net dat stukje... staat helemaal niet in dat er een club interesse heeft.. staat alleen dat ie mag vertrekken...
Fr fans...nl staat bron televaag erbij.. ziet er uit als clickbate .. bovendien weten we allemaal dat ie tegen een normaal bod mag gaan aangezien hij paixao, Stengs, Alireza voor zich moet dulden...
Ja hoor Idrissi komt nog let maar op kunnen we prima gebruiken
Laten we de salariskosten zo hoog mogelijk houden! Mooie bijkomstigheid dat het Sauer ook nog speeltijd gaat kosten. Lijkt me indd top!
Transfervrij betekent niet gratis hé. Idrissi wenst dan waarschijnlijk nog steeds tekengeld en sowieso salaris natuurlijk.

Ik denk (en hoop) daarom dat Feyenoord geen interesse heeft.
Ben al met al tevreden met deze transferwindow, grootste winst is toch wel dat de selectie nagenoeg intact gebleven is. Verwacht veel van Timber dit seizoen en de achterhoede staat als een huis. 2 jeugdspelers die doorbreken Zerrouki is een prima backups voor Wiefer Hartman verlengd kortom het is niet zo slecht als sommige hier beweren.
Helemaal mee eens. Laten die andere maar eerst is aan elkaar wennen.
Volgens mij zaten de meesten hier achter hun computertje te janken toen Idrissi de 1-0 in de kampioenswedstrijd maakte.
In het stadion zaten wij te juichen.
Iedereen was aan het juichen. Betekent niet dat we hem nu binnen moeten hengelen
Contract van Idrissi bij Sevilla is ontbonden. Zou het dan toch???
Alsjeblieft niet zeg , staat alleen de ontwikkeling van Sauer in de weg......#nooiitmeeridrissi
Kan geen kwaad om een extra linksbuiten te hebben
Die is toch nog veel te licht om iets te forceren in de CL die jongen.. altijd halen als er ruimte is
Ja dat doet Idrissi wel tegen Atletico hahahahahah
Die jongen heeft meer talent in zn teen dan Idrissi in heel zn lichaam
Sauer is gewoon beter en grilliger dus laat idrissi gewoon weg
Kan geen kwaad nee , zolang het maar niet die antivoetballer / mr voorspelbaar Idrissi is
Is dat het enige noemenswaardig wat gemeld is dat van Diallo ?..... geen ander info? Buiten een speler misschien voor U21
Iets dat eerder bijna plaatsvond is niet onvoorstelbaar.
Idrissi transfervrij. Mooie optie als Jahanbakhsh en/of Dilrosun vertrekken!
Gratis,dus nu zal het wel mogen van de raad van commissarissen toch?
Relaxed. Hij hoeft ook geen salaris meer dus.
Ja verstandig. We zitten al ruim over het salarisbudget heeb. Laten we dan een extra miljoen eroverheen gaan. Blij dat jij niks doet bij Feyenoord.
Vertel eens hoe hoog is het salarisbudget en hoeveel betalen we nu aan salarissen
Wat is 24 miljoen, het salarisbudget ? en hoeveel betalen we nu ?
Klopt ik ben ook maar supporter, maar jij denkt dat je meer weet dan de koffiejuffrouw op 1908
Over wie heb je het ? De 24 miljoen had Tekloese gezegd.
Ik lees alleen dat Te Kloese een spelersbudget bij VI heeft gecommuniceerd van 23 miljoen
Klopt. Je hebt gelijk. Het is 23 miljoen. Had het opgeschreven in het bestand dat ik bij hou. Denk dat het wel meer is geworden. Snap niet goed hoe we alle aankopen kunnen financieren. Wat denk jij ?
Je hebt gelijk joh. FTM heeft al meerdere keren geroepen dat het salarisplafond is overschreden. Maar goed jij zit er waarschijnlijk een stuk dichter op en weet het betr.
FTM weet net zo veel of weinig dan jij of ik over het salarisbudget en hoeveel salaris nu wordt betaald en of we erover heen zijn of niet.

Hou nou eens op met dat geroeptoeter, FTM heeft mooi een jaar de tijd om eens te gaan nadenken hoe hij volgend jaar de transferzomer gaat berichten.
En hopelijk houdt hij het dan bij primeurs die werkelijkheid worden en verder geen loze kreten.
En hoe is de space nog iets belangrijks wat we moeten weten heb zelf geen twitter.
Ik snap niet dat mensen daarom vragen een space en daarnaar gaan zitten kijken.
Als je de persco van Slot vanmiddag hebt gehoord, weet je genoeg.
Diallo dus.

Sorry hoor, Rutger. Maar je moet echt werken aan je omschrijvingen, met je 'onvoorstelbaar'. Net als 'Stay awayke'. Etc.
Ja inderdaad, je gaat dan toch uit van een Greenwood, De Gea, Bonucci of iets dergelijks. Niet van een Amad Diallo 😂
Plus het is een speler die al veel vaker benoemd is.
Onvoorstelbare was voor hem alleen om bezoekers naar deze site te trekken een andere conclusie is er niet.
Je hebt echt geen idee wat clickbait inhoudt, net als nog heel veel andere simpele zielen. Clickbait = sensationele titels die de lading niet dekken. Daar hebben wij in het veertien maanden bestaan van 1908.nl nog nooit aan gedaan.

Wij hebben niks geschreven over Diallo, we hebben alleen gezegd dat Diallo een 'onvoorstelbaar gerucht is'. Meer niet. Zoals je nu ook zelf kan opmaken.

Waardeer het of niet.
Diallo was al een paar x eerder voorbij gekomen in de space o.a.

Ik waardeer je nieuws hoor. Alleen je omschrijvingen slaan de plank soms mis.
Serieus?????? Dit is 'onvoorstelbaar'....asjemenou
Is de onvoorstelbare optie al besproken? Stroom net pas in.
Diallo. Wegens huidige blessure en overtal aan rechtsbuitens heeft Fey er voor gekozen hier niet op door te pakken.
We blijven straks gewoon zitten met een Dilrosun en Jahanbankx die een vorstelijk salaris opstrijken voor een minimum aantal speelminuten dit seizoen. Ze blokkeren ook verjonging of staan een andere deal in de weg. Klein puntje van kritiek op het huidige beleid....
Jonge spelers kunnen hun ook voorbij gaan toch?
Als ze niet weg willen dan wordt het moeilijk he..
Dat betekent dat je ze gewoon te hoog hebt ingeschat. Vooral Dilrosun. Die blijft met zijn hoge salaris lekker zitten natuurlijk.
Zonde goeie speler die we er nog bij konden hebben.
Bournemouth reach verbal agreement to sign Luis Sinisterra from Leeds United, here we go! 🚨🍒 #AFCB

Deal being finalised between clubs as player already accepted.

Understand it’s loan move for winger set to travel for medical.
bournemouth en leeds een akkoord voor een huur deal van sinisterra hoezo was het niet mogelijk voor ons dan

nieuws wordt gemeld door fabrizio romano
Zou het iets met geld te maken kunnen hebben? Of dat hij graag PL wil spelen? Zo maar een idee hoor.
Omdat Sini daar ook een salaris krijgt van 4 miljoen.
En wat wou je dan Sini huren en geen Ivanusec kopen ?
Maar 1.5 miljoen voor Idrissi vindnje geen enkel probleem.
Wat mij nog opviel in de persco van Slot, is dat ie zei , dat de eerste twee seizoenen Feyenoord relatief veel huurspelers had en dat dat nu terug is naar 1 ( Minteh ).
Een gezonde ontwikkeling noemde hij dat voor de club en voor de trainer met een meerjarig contract.
Ik kan me nog herinneren, dat ie vorig jaar zei dat het voor een club niet zo positief is veel huurspelers, maar dat het voor een trainer niet veel uitmaakt, die wil de beste spelers.
Naar mijn mening een signaal dat ie zich momenteel op z'n plek voelt bij onze club.
Mooi naar mijn mening.
Voordat er de welbekende reacties komen, als er volgend jaar een club komt die 100 miljoen salaris betaalt in 2 jaar , heb je het risico dat ie gaat....
Slot had t over afscheid in de groep van 2 spelers waarvan 1 verkoop. Dilrosun?
Klopt maar Slot zegt nooit iets zomaar.
Wellicht 1 of 2 , ik denk Kasanwirjo , tenminste als die oostenrijkers geld hebben
Hij had hef echt over afscheid van 2 spelers in de groep. Wellichg is daarop niet van toepassing. De verkoop is alleen nog niet rond waarschijnlijk. Kasanwirjo werd al als afgerond beschouwd.
O, zie nog geen bevestiging, om 18.00 uur sluit het in Oostenrijk
Graag even een briefje bij de conciërge halen.
Steven Alzate mag verhuurd worden van Brighton deze moeten we huren
Terug van 🍟 en 🍕! Echt doen!

Steven Alzate is CM, 24 jaar, 🇨🇴. Hij is een scorende middenvelder, veel assists, tweebenig, heeft een vergelijkbaar profiel als Moisés Caicedo en heeft belangrijke rol in team van Standard Luik afgelopen seizoen gehad.
Nou, halen die vent!
Wie belt Dennis ff om het door te geven?
Weet je zeker dat hij een scorende middenvelder is?

Lijkt me wel een type dat we missen, maar veel scoren doet hij niet hoor.
Heb jij hem wel op je scoutingslijstje staan?
Yes, in België waren ze vol lof over hem.
Hij speelde vorig seizoen bij Standard Luik 29 wedstrijden, gaf 5 assist en scoorde 3 goals.
Ian Maatsen uitgeleend aan Burnley incl een verplichte optie tot koop van 31.5 miljoen.
Soufian Amrabat naar ManU. FTM: Zitten er nog opleidingsvergoeding en/of doorverkooppercentages aan?
Amrabat wordt gehuurd toch? Wel met koopoptie van 20miljoen.
Of is dit veranderd in een definitieve koop?

Ben ook wel benieuwd of er dan voor die eventuele 20miljoen volgend jaar een doorverkooppercentage aan zit
Helaas niets voor Feyenoord van Maatsen bij 37 miljoen euro

Club Compensatiebedrag
FC Burnley 185 dzd. €
Coventry City 185 dzd. €
Charlton Athletic 185 dzd. €
Chelsea FC 370 dzd. €
PSV UEFA U19 370 dzd. €
Sparta Rotterdam 185 dzd. €
Ik hoor nu dat Maatsen bij Chelsea blijft, zal strak wel in het nieuws komen
Zit er bij Amrabat nog doorverkooppercentage op?
Niet voor Feyenoord iig. Hij heeft na Feyenoord nog bij Club Brugge én Hellas Verona gezeten voordat hij naar Fiorentina ging. Zo werken die doorverkooppercentages niet 😝
Oh ja, dat was ik alweer helemaal vergeten 😂
🤣🤣🤣 Succes met degradatie voetbal.
PSV wil graag nog een verdediger toevoegen aan zijn selectie, maar daarbij was het afhankelijk van uitgaande transfers. Nu Ibrahim Sangaré alsnog naar Nottingham Fores vertrekt, is het geen onlogische gedachte dat PSV daardoor ruimte heeft om te investeren in een stopper. Het ED meldt dan ook dat het er nu op lijkt dat er voor middernacht nog een centrale verdediger naar Eindhoven komt, al houdt het lokale medium ook nog een slag om de arm.

Wie de nieuwe verdediger van PSV moet worden, zal nog moeten blijken. De nummer twee van het vorige Eredivisie-seizoen heeft in de afgelopen dagen en weken flink gas gegeven voor Davinson Sánchez en nog wat andere namen, zoals Zeno Debast. Maar dat leverde tot dusver nog niets op.

Zo zie je maar stelletje paniekzaaiers dat het financieel niet helemaal je van het is in Eindhoven...hadden ze Sangare niet verkocht, was er geen verdediger gekomen!

Wij zijn super gezond en doen aan verstandig beleid, wees blij! Ik ben dat iig wel!
Ook mijn dank @FTM voor hetgeen je hebt gedaan om weer een intensieve turbulente transferwindow te verslaan.

Ben blij dat het achter de rug is…..nieuwe F5 toets is in bestellingen.

We kunnen er nu volle bak tegenaan!
Mooi weekend gewenst met 3 punten zondag rond 14:00
@FTM kan je al meer kwijt over het "onvoorstelbare" ?
Straks in de space, denk iets van 16:45 live
kan helaas niet bij de space zou je misschien dalijk een samengevatte vorm van de space
online zetten ?? ik zou jou heel dankbaar zijn .
Ja heel graag idd, ik kan er ook niet bij zijn.
Jammer dat het niet meer in de avond via YouTube gaat.
ff twitter accountje aanmaken. Zo gedaan
Die heb ik, maar dat tijdstip lukt niet. Grootste nadeel is dat het later niet terug te kijken (luisteren) is, in tegenstelling tot YouTube
Sluit het topic maar.....komt niks meer bij zegt Slot.

Bedankt voor alles FTM!
Veel dank, ik ga nu van mijn weekend genieten! Straks 🍟 en 🍕. Het was mooi deze zomer, heb me vermaakt op dit forum.
Lekker hoor een brown buffet zouden engelse dat noemen
Mijn broer noemt het altijd een bruine fruitschaal.
MEDEN KAMERADEN NOTTINGHAM FORREST HEEFT EEN BOD VAN 30 MILJOEN BIJ CHELSEA NEERGELEGD VOOR CHALOBAH DE VERVANGER VOOR PAVRD BIJ BAYERN ALS HIJ NAAR FORREST GAAT BEN IK BANG DAT BAYERN VOOR GEERTUIDA KOMT !

NEW 🚨 Nottingham Forest have launched a £25m bid for Chelsea defender Trevoh Chalobah as they look to steal a march on Bayern Munich
Neem aan dat hij voor Bayern kiest en niet voor een degradant 😉
ik neem aan dat hij voor speel tijd kiest 😒
Geertje gaat nergens meer heen, mark my words !
ik denk het ook niet maar het is deadline day en als bayern met een bod van 60 miljoen komt kan je niet weigeren
Dat gaat Bayern niet doen.
Ze proberen die Chelobah te huren, die zouden ze ook makkelijk kunnen kopen dan?
Kijk zo snel gaat het, vlak hiervoor schreef ik zelf dat Bayern weer die chabolah wilde halen, dan eerst huur, zo gaat het. Fantastisch om alles te volgen zo. Jij hebt nu weer update 👍
Te Kloese heeft z'n telefoon uitgezet tot na middernacht.
Ik durf de gok aan dat Dennis dan een harde nee verkoopt aan Bayern. Voor ons geen vervanger meer haalbaar en Geertruida is ook nog backup voor Hancko.
In Duitsland sluit de transfermarkt om 18.00 uur, dus lijkt me onmogelijk
Als de trainer , die net zoals iedere andere trainer een zo'n sterk mogelijke selectie wil, tevreden is met de huidige selectie in ogenschouw nemend de financiele mogelijkheden die Feyenoord heeft, wie ben ik dan om niet tevreden te zijn. ?

Ik heb ook helemaal de kennis en kunde niet die de technische staf wel heeft.
Dus ik ben uitermate tevreden.
Slot gaat echt niet antwoorden ik ben niet tevreden
Vind het toch wel beetje verrassend dat ze geen backup CV meer halen!
Ze hebben met Trauner, Geertruida, Hancko en Beelen vier Cv’s. In geval van nood kan Wieffer er ook spelen.
Pffff....het is toch opmerkelijk dat Feyenoord op zijn minst niet een echte 8 probeert te halen. En voor wat betreft buitenspelers kun je Alireza en Dilrosun onderhand wel afschrijven. Die voegen echt te weinig kwaliteit toe. Als serieuze opties linksbuiten: Ivanusec en Sauer? Rechtsbuiten: Paixao en Stengs? Of zie ik iemand over het hoofd? Als dit het is dan lijkt dat iets te mager.
Voor de 8 positie hebben ze Timber en Stengs en Zechiel.