Primeur Bevestigd
mikkivansas-feyenoordweb

KayneKVisuals

Transfers

MIKKI VAN SAS • IT'S HAPPENING!

FeyenoordTM

Feyenoord en Manchester City zijn eruit. Beide clubs hebben een akkoord bereikt over een transfer van Mikki van Sas, die bij Feyenoord de nieuwe tweede doelman gaat worden.

Van Sas zal zich, onder voorbehoud van de medische keuring van vrijdag, Feyenoorder gaan noemen. De 19-jarige sluitpost speelde in zijn jeugd voor FC Utrecht en maakte in 2020 de overstap naar Engeland.

De doelman komt uiteindelijk transfervrij over van Manchester City, waar Feyenoord al een akkoord mee heeft ondertekend. Alleen de laatste plooien met de speler zelf moeten nog gladgestreken worden. Ook dat lijkt goed te komen, waarna er in Rotterdam een contract tot medio 2026 klaarligt.

Fabrizio Romano meldt het nieuws ook.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zodra Bijlow weer fit is, wordt Lamprou de vaste inschieter van de doelmannen
Ik denk dat Slot vertrouwen in brekebeentje Bijlow (met alle respect) een beetje kwijt is.
Ieder jaar mist hij wel minstens 10 wedstrijden.

Mooie zet. Laat Mikki maar met Wellenreuther uitvechten wie eerste doelman wordt.
'Beide clubs hebben een akkoord bereikt over een transfer van Mikki van Sas, die bij Feyenoord de nieuwe tweede doelman gaat worden.'

Dit verduidelijkt nog niet of ze tweede na Timon of uiteindelijk tweede na Justin bedoelen toch?
Ik vind wel dat Timon het verdient om na Justin de volgende man te zijn. Hij heeft bewezen een waardevolle keeper te zijn voor Feyenoord. (Redding Kudus als hoogtepunt)
Zeker weten. Maar laat ze onderling maar uitmaken wie in de beste vorm is op het moment dat het nodig is toch?
Persoonlijk vind ik zo'n rangorde van 2e of 3e keeper niet zo interessant. Als Timon is een vormdip zit en de ene na de andere bal op een training loopt te grabbelen terwijl die Sas de meest onmogelijke uit de kruising houdt, moeten we dan Timon erin hebben omdat hij het verdient of toevallig 2e keeper is?

Vind ik overigens ook van 1e keeper. Als Bijlow zometeen terug is van zn blessure, maar enorm loopt te stuntelen op de training of in een oefenpot dan hoeft hij wat mij betreft niet meteen Timon zn plek in te nemen
Bijlow komt na elke blessure zwakker terug.... Als hij goed is, moet doen gewoon de kans krijgen
Ondanks alles denk ik dat we gewoon moeten hopen dat onze man van glas in de winter een mooie transfer kan maken. en dan wordt Timon eerste keus en Mikki 2de keus, maar idd er moet geen specifieke rangorde zijn als deze jongen ene moment beter gaat dan Timon dan gewoon de beste opstellen lijkt me
Wat is er van dat onvoorstelbare nieuws waar? Of gaat dat uiteindelijk uitmonden in een simpele: “gaat niet door” of “aanwinst voor Dordrecht”
Ftm heeft ergens in een comment geschreven dat hij niet verwacht dat het gaat gebeuren. Volgens mij wordt het op deadlineday wel vrij gegeven.
@1908.nl: Twee dagen voor deadline transferwindows en geen nieuwe geruchten, primeurs, roddels, praatjes, speculaties, veronderstellingen, hypotheses of ontwikkelingen? Zo 😴
Ik zet mijn geld op Babadi...categorie onvoorstelbaar
Nou, daar zou jij zomaar gelijk in kunnen krijgen.... covert operation 🕵‍♂️ van Te Kloese 🙏
Geweldige avond weer vol nieuwtjes,deze deadline gaat als een nachtkaars uit....,
is altijd eigenlijk feyenoord is nooit echt actief wat betreft verrassingen met deadline day
Tijdens de winter transfer periode deed hij de laatste dag nog een bod op Zerrouki. Dus wie weet verrast te kloese ons nog. Maar denk idd dat er niks meer gebeurd als er niks meer komt voor Geertruida.
Dat had wel gemoeten vind ik en ik hoop dat er nog wat vertrekt
Hebben we vorig jaar al gehaald, zijn naam is Timber. Daarachter hebben we een toptalent met Zechiël én kan Stengs er nog spelen.

Wat is die obsessie toch met een 8 halen?
Omdat het voor CL niveau niet goed genoeg is.
We kopen geen selectie voor CL niveau, dat is hoe je weer in de financiële positie van 15 jaar geleden komt.

En een Bitello gaat het verschil ook niet maken daarin, kerel heeft nog nooit buiten Europa gespeeld maar zal wel even beslissend zijn op CL niveau?
Ik kan ook vragen, wat is de obsessie van Timber op 8 zien na 1 goede wedstrijd tegen fucking Almere
Omdat het zijn eigenlijke positie is en na 14 maanden misbruikt te zijn op 6 of 10 hij het eindelijk eens mocht laten zien een hele wedstrijd lang op 8 en niet teleurstelde.

Ook al was het tegen Almere, Zerrouki liet zien dat je zelfs dan door het ijs kan zakken.
Ik teken er direct voor als er niks meer gebeurt. Luts lekker blijven en je hebt een top selectie die kan mee doen om de prijzen dit jaar. Op 8 zou Timber gewoon eens 5 wedstrijden de kans moeten krijgen. Heeft nog nauwelijks op z’n beste positie gespeeld en heeft er wel de kwaliteiten voor.
Niet eens. Blij dat die daar speelt.
Grootste fout ooit van feyenoord door veerman niet te halen... echt een wereldspeler... beste middenvelder die er rondloopt in de eredivisie
Hij schijnt veel kibbeling op de dijk te eten, daardoor zwemt hij door het middenveld 🐟
Misschien ben je het kwijt, maar dat was de tijd dat we nog op een miljoentje moesten kijken. Die kwamen we dus tekort. Op dat moment juist beleid dus.
Gewoon teveel geld aan Zerouki uitgegeven die perse moest komen..!!
Ja inderdaad. En dat Wijnaldum ooit naar PSV ging was ook belachelijk omdat Zerouki perse moest komen.
Maar ook raar dat @FTM nergens op reageert,zal wel klaar zijn dan....
Andere tijden, we hebben het over 2 jaar geleden.
Hahaha echt he... maar wel geld inzamelen voor walemark en kijk nu
Achterom kijken heeft weinig zin, ogen op de toekomst
Was geen fout. PSV betaalde meer
Bovendien had het middenveld heel anders gelopen.

Prima ben geen fan van Veerman.
Als het slecht gaat is het net een klein kind
Huh Veerman? Zo 2021 volgens mij
Mikki VAN SAS

Voor- en achternaam: Mikki Avelon Leander Van Sas

Shirt naam: VAN SAS

Positie: Keeper

Leeftijd: 19 (Feb 29, 2004)

Land: Nederland

Hoogte (cm): 180

Weight (Kg): 80

Club: Manchester City

Squad Number: 63

Voorkeursvoet: Rechts

Hair Colour: Blonde

Hairstyle: Kort

Skin Colour: Wit

Facial Hair: Schoon
Are jij Nederlands English? Weet you ook if he scheert his zak?
Op 3 sites 3x andere lengte gezien…. En veen wiki;)
Hij is uiteindelijk gestopt met groeien bij 193 cm 📈📏
Ik wil toch iets toevoegen aan de hier regelmatig terugkerende "Joden discussie".

Toen ik, lang geleden in vak S stond heb ik het ook voluit mee staan zingen. Geen tekst was te raar, geen liedje was te grof wanneer 020 op bezoek kwam. We kregen er toen met zijn allen geen genoeg van.

Maar ik heb in mijn leven een hele grote deling en ik zal proberen uit te leggen waarom.

020 heeft zichzelf de geuzennaam Joden aangemeten. En je hebt het volk van Israël. Ik ben een jaar of 6 geleden met mijn mummy naar Jeruzalem gegaan, en alle mooie plekjes bezocht daar. Dus JA, ik zal altijd met alle vormen van respect praten over het volk in Israël, maar NEE, nooit met respect praten over de joden in 020. Die ons kakkerlakken noemen, en bommen op Rotterdam wensen. Dat is elegant!

Ik heb op verzoek van de leden mijn taal hier ingebonden, en houd me op de vlakte. Maar vind het nu nodig om een en ander te nuanceren. Let wel! Voor mezelf dan. Ik praat hier niet voor anderen. De ziekte hoeft er van mij echt niet voorgezet te worden. Daar baal ik al jaren ook van.

Verder ben ik nog steeds blij dat dit een fatsoenlijk forum is, en er volop aan correctie wordt gedaan. Ik ben erin meegegaan, en kost me geen moeite. Maar als hier het woord neus of **** valt zijn naar mijn mening er gelijk teveel leden die hard aan de handrem trekken.

Dit wilde ik voor mezelf even kwijt.
Ik ben geboren in 1946 uit twee joodse overlevenden van Auschwitz en Buchenwald. Al hun familie is uitgeroeid, niemand uitgezonderd. In 1953 - er was toen nog geen betaald voetbal - ging ik voor het eerst naar de Kuip. Alle kampioenschappen meegemaakt, debuut van Coen Moulijn, ingebruikname lichtinstallatie….. Toen kon je ook nog probleemloos naar uitwedstrijden. Sinds die tijd misschien 100 thuiswedstrijden gemist.
Het gedoe met ‘****’ doet mij nu na 70 jaar steeds pijn in de Kuip en op social media. Ik weet niet eens wanneer het begonnen is. En ja, de Ajacieden misbruiken het woord ook (eerder dan onze supporters!) en ‘bommen op Rotterdam’ is ook walgelijk….
Van mij hoeft jo+++ en neu+++ en pisv++ niet, gewoon Ajax PSV en Feyenoord. Degene die er wel aan meedoet wakker de vijandschap aan en dat is nergens goed voor. Gezonde rivaliteit is niks mis mee.
Dat mag. Maar respecteer ook wat ik schrijf. Ik heb echt een hekel aan 020. Maar echnie aan de bevolking van Israël!

Hier op dit forum is niet iedereen er blij mee en dat respecteer ik. Maar jullie weten nu hoe ik erin sta. En altijd zal blijven staan! En voor de goede gang van zaken me op dit forum zal inhouden.
Daarom kunnen er nog steeds geen supporters mee naar Ajax, vanwege die haat.
Die haat is er al van mensenheugenis. Zal nooit verdwijnen. Rotterdam is werken, mouwen omhoog en poetsen. 020 is ongekende arrogantie. Wij zijn de beste......

Dat botst en zal altijd blijven botsen. En prima. Dan geen uit supporters. Vorig jaar was Fer er overigs wel hoor!
Zo lang je geen scheldwoorden gebruikt respecteer ik je..... Met scheldwoorden zak je voor mij door het ijs. Iedereen trouwens.
Helemaal mee eens. Hoe we ook meeleven, voetbal blijft een mooie sport en behoort geen oorlog te zijn. Alle verwijzingen naar de oorlog, op welke manier dan ook, zijn misselijkmakend. Sta achter je ploeg, maar respecteer je tegenstander.
Ik leef met je mee! en heb even op google gekeken. en hoop dat ik de link kan plakken vanuit een krant van 020. lukt het niet plaats ik een spatie.

https://www.parool.nl/sport/waar-komt-de-geuzennaam-joden-toch-vandaan~b880d27d1/?referrer=https://www.startpage.com/
Dus..... zelf bedacht. In tegenstelling tot de ECHTE Joden..
Dit is wel mooi. Lamprou einde seizoen weg. Heb je nog 3 uitstekende keepers.
Mooi maar waarom hebben ze die Lamprou eigenlijk vast gelegd en niet deze jongen gelijk. Nouja zal wel niet gekund hebben
Lamprou is puur voor de kleedkamer, sociale gast. Hij stelt jongens uit Zuid-Europa op hun gemak, maakt ze wegwijs enzovoorts. Daarnaast kun je hem best opstellen tijdens Feyenoord-NEC of Feyenoord-RKC, hij kan best een beetje keepen. Maar in de huidige situatie, met Champions League en dergelijke, is hij niet geschikt om achter Wellenreuther 2e keep te zijn.
"Barman" en "barkeeper" worden vaak door elkaar gebruikt. Hoewel ze vergelijkbaar zijn, kan er een subtiel verschil zijn in gebruik. "Barman" wordt vaak gebruikt in informele contexten, terwijl "barkeeper" wat formeler kan klinken. Daarom mijn informele keuze voor dit forum 😉
Dank voor deze verhelderende uiteenzetting.
Lee, heb je van de zuster wel je pillen ontvangen? Ze moeten je leven nog oprekken voor Coolsingel volgend jaar 😉🎤🔊
Keurig op tijd ingenomen👍🏻
En dat bericht is van toepassing op hem omdat?
Uh? Waar heb jij het nu over? Doe eens normaal joh! Ik zong vroeger net zo makkelijk mee, maar ik ken een oude dame van in de 80, 100% Feyenoorder deze schat van een vrouw. Tegelijkertijd is ze van Joodse afkomst en voelt ze zich zéér ongemakkelijk, wanneer het weer eens over "Joden" gaat bij ons. Sinds ik haar verhaal ken, ben ik klaar met deze bullshit.
Waarom nou toch is dit nodig?
Elders staat dat dit een fatsoenlijk forum is.
Misschien kun jij beter wegblijven.
Dit is toch de nieuwe derde doelman, die tijdelijk doorgeschoven wordt naar de tweede plek? Of heb ik het mis?
Gadverredame, oprotten met die kankerneus.
Verschrikkelijk. Wat een taalgebruik joh.
Doe eens normaal joh en ga anders naar fr12.....
@ftm wat mij betreft mag je dit soort figuren direct schrappen want deze onzin moet je hier niet willen
Het wordt hoog tijd dat je je biezen pakt! Je misbruikt het logo en de naam van onze club!
Imbeciel. Jij bent de ziekte van de club. Gelukkig sterft dat langzaam uit
een typische fr12 reactie,. je zit op de verkeerde pagina
Waardeloos taal gebruik, stel je eens voor dat dit jouw zelf of een van je naasten overkomt
Weet je wat ook waardeloos is? Jouw taalgebruik. Taalgebruik schrijf je namelijk aan elkaar. Groetjes
Daar heb je gelijk in. Maar verder moet je ernstig je mond gaan spoelen
Volgt ajax wel maar Feyenoord niet op insta, mag hopen dat dat snel gaat veranderen!👀
Serieus!? 😂🤣 het boeit me vrij weinig maar het is niet handig voor die knul
Er zijn hem al velen voor gegaan😉
Zijn broer liep daar stage vandaar.
Volgt clubje uit Abcoude niet, volgt Feyenoord wel
Zou me niks verbazen als Bijlow er langer uit ligt.
Dan heb je 2 goede keepers tot aan de winterstop.
En komt Bijlow terug en Wellenreuther zou dan ontevreden zijn kan je die altijd nog verkopen.
Waren al clubs die hem wilde hebben.
Waar blijft die Turkse club die nog even toeslaat voor Dilrosun. Al nemen ze salaris maar over
Erg benieuwd wat voor idee Feyenoord heeft tav zijn toekomst. Ik vind hem aan de kleine kant voor een keeper.
Casillas was ook niet groot, maar wel geweldige keeper.
Hoe lang moet een keeper minimaal zijn dan? Deze gast is 1m93 zie ik hier, vind ik niet klein
Jongens, Kjell Scherpen is 2,**. Nou dat hebben we gezien....en City verleden kun je ook niet op af gaan, kijk maar naar Sunnyboy
Vreemd dat 2meter6 weggestreept wordt, maar hierboven onze nieuwe keeper voor ** neus uitgemaakt wordt maar blijft staan...
Ik moet ook steeds zo lachen om die borden in de Kuip…als je ziet dat Bijlow langer is dan Trauner!
Moet ook Lachen om bijna alle spellers op TV lijken ze alle heel groot maar op het veld zijn het bijna allemaal kabouters
Goede oplossing! Geeft in een druk seizoen op drie fronten actief net wat meer veiligheid. Plus een Nederlandse speler, jong/potentie, kost niet veel centjes en gewend om bij een topclub te actief te zijn.
Dit is het vermelden niet waard joh! Its happening klinkt alsof ik hier blij mee moet zijn. Maar dat ben ik dus absoluut niet.
Beetje jou probleem denk ik, wat is er mis mee?
Tweede doelman na Timo hoop ik? Ken die jongen helemaal niet.Ben benieuwd.
Volgende nieuwtje word
Hendriks its happening vitesse
Hahaha ja zal ik dan ook gelijk psv rangers voorspellen word 1-2
🤣🤣 En komen er nog aankopen?
Denk het niet maar er er staat al een hele mooie selectie zeg het net nog tegen een hele goede bron van feyenoord
Verdediging top
Aanval +cam heel goed
6 top met zerrouki en wieffer
Alleen 8 geeft die kers op de taart dat laatste sausje
Dit is gewoon een slimme deal als je even nadenkt. Buitenkans dat je een groot keeperstalent (in potentie waardige eerste keeper) nu gratis over kan nemen (op een doorverkooppercentage na). Is alvast voorsorteren op een vertrek van Bijlow volgend seizoen. Kan ie dit jaar alvast meedraaien. Als je volgend seizoen een keeper moet halen na verkoop Bijlow ben je meer kwijt dan het salaris van deze jongen voor een jaar.
Is hij zo goed dan? Ik heb geen idee
City haalt geen koekebakkers lijkt me, dan zal hij vast wel een beetje kunnen keepen.
En aangezien city een heel hoog doorverkoop percentafe heeft bedongen zullen ze best vertrouwen in zijn capaciteiten hebben
Klinkt logisch,maar het blijven aannames
Heeft Dilrosun ook niet in de jeugd van City gespeeld?
Velen hebben bij City in de jeugd gespeeld.
Een prima oplossing voor alle partijen, van Sas gaat trainen op een hoger niveau en kan zich verder ontwikkelen tot een volwaardige competitieve doelman van onze club. Waarbij het echt gissen is hoe hij zich gaat manifesteren mocht Wellenreuther (hopelijk niet) in deze 8 weken wat overkomt, maar talent heeft hij.

Initiëel tot 2026 tekenen is onder deze omstandigheden te billijken, ook omdat de club mbt Justin Bijlow steeds minder weet waar het op korte en lange termijn aan toe is ivm de gezondheids/inzetratio. Mocht van Sas excelleren dan tussentijds daarop anticiperen en evt. verlengen.

(Hopelijk is wel de eerder vermelde voorwaarde met terugkoopoptie komen te vervallen)
Prima aankoop. Ben benieuwd wat nu de uiteindelijk voorwaarden zijn geweest dat hij zomaar mocht komen. Welkom in ieder geval!
Nee, maar als ik een extra keeper zou willen halen zou dat altijd een jongere zijn ipv een routinier. Vandaar.
Of hij goed genoeg is maakt niet uit? Zolang hij maar jong is? Je noemt hem niet voor niets een prima aankoop.
Vind ik ook. Liever een talent dan een dertiger...
Zijn contract liep dus af op 1 juli 2023? Waarom heeft City dan nog voorwaarden?
Misschien wilden ze wel verlengen, en dan is city toch de place to be lijkt me.
Daarom hebben ze ook een terugkoop clausule denk ik
-geen links, dank-

Kijk deze 🤣🤣🤣🤣
Feyenoord wilde die gozer lange tijd ipv Zerrouki. Hadden ze dat maar gedaan 8 mil voor Zerrouki is puur afzetterij.
Ajax krijgt een heel goed team hoor. Daar vergissen de meesten zich echt in.
Team moeten ze er nog van maken.
Mislintat is druk bezig met individuen kopen zonder te kijken of allescop elkaar afgestemd kan worden.
Vorig jaar was de verdediging gatenkaas en hebben ze volgens mij nog maar 1 fatsoenlijke verdediger gekocht met satulo die ze vreselijk duur betaald hebven
Dan hebven ze voor miljoenen een pruts verdeduger gekocht van sankt pauli die er volgens zijn ploeg genoten niks van kan.
En dan nog een kweper voor pakweg 7 miljoen die nu al gedegradeert is in de rangorde.
Oftewel geld word grofweg over de balk gesmeten in 020
Nu weer eentje die volop scoorde in de franse liga b maar vorig jaar is afgetest door utrecht
Er zijn tijden geweest dat de neuzen in een duurdere vijver visten
Aan maurice steijn de ondankbare taak om van dat bij elkaar gekochte spelerspark een fatsoenlijk team te maken.
Dan acht ik de lampies toch iets serieuzer als concurrent
Vraag het me af. Maak daar maar eens een team van, de hele hiërarchie is weg.
Waarom werd lamprou als keeper dan gehaald? Als je met bijlow al weet dat ie in een seizoen een aantal wedstrijden mist door blessureleed hadden ze toch gelijk op kunnen inspelen door een 3e doelman te halen die erin kan komen? Dalijk heb je dan 4 keepers, zitten er 1 of 2 tijdens wedstrijden thuis of op de tribune. Is ook een beetje kapitaalvernietiging want lamprou zal toch wel wat verdienen
Wellicht vanwege homegrown Cl regel?
Dat speelt mee denk ik want Mikki van Sas heeft al 3 jaar gespeeld daar en is dus homegrown.
Lamprou is eennkeeper om de trainingen aan te vullen blijkt nu🙈
Volgens mij is dit zelfs een signing met het oog op de nabije toekomst.

Justin heeft al het talent...maar zoals de bekende American footballcoach Bill Belichick zegt "Your best ability is availability".
Met of zonder terugkoop optie??
Fabrizio Romano meldt alleen een doorverkoop percentage
Beter anders heb je dadelijk net Simons bij PSV na een jaar komen ze erop terug hij is toch wel echt goed dachten ze bij PSG
Had op een iets langer contract gehoopt voor zo'n nog jonge speler.. Maar hopelijk zal die het alsnog goed doen en zijn contract eventueel verlengen als het goed gaat
Ik heb liever deze keeper dan olij voor 5+miljoen die voor 3 maanden mag strijden met wellenreuther geld weg en olij is ook niet meer de jongste transfervrije keeper maak niks uit dit
Had liever Olij gezien dan Lamprou
Ja en dan als ze het hadden gedaan o waar is het geld voor onze nummer 8 o nee nooit teveel geld uitgeven aan je keepers als je al 2 goeie keepers heb
Ik begreep uit het lulverhaal van Slot dat ze een tweede keeper willen in geval Wellenreuther geschorst of geblesseerd raakt, een back-up voor Wellenreuther want de duurbetaalde Lamprou schijnt daar dus niet geschikt voor te zijn...

Een beetje ver gezocht naar mijn mening.
Afijn, als je een tweede keeper wil, die als back-up van Wellenreuther moet dienen dan verwacht je toch een keeper die zich al bewezen heeft op het hoogste niveau en niet een amateurkeeper dat een paar wedstrijdjes op het laagste niveau heeft meegedaan...
Mocht Wellenreuther de komende 8 weken, als Bijlow ook nog afwezig is, dus onverwachts een keertje niet mee kan doen, wil je dus een amateurkeeper 1e keeper doen maken...

Misschien ben ik **********, dat zal vast wel maar ik snap serieus weinig van de gedachtegang van Slot.
Klopt je bent ********, maar op je hebt wel een punt in dit geval.
Ja joh. Jij wilt met Lamprou de CL in?
Dat is ongeveer hetzelfde als met een negentienjarige die nog nooit op het hoogste niveau gespeeld heeft.
Hahahahaha blijkbaar heeft ie idd liever Lamprou maar ik ben blij met deze gozer laat ie maar zien wat ie kan
Ik snap je punt dat hij nog niets heeft bewezen. Het zal meer zo zijn dat we nu een buitenkansje kunnen contracteren die én veel potentie heeft én de druk kan opvoeren op Bijlow.
In dat geval is het prima. Maar dan had je dat ipv Lamprou moeten doen. Slot zei echt iets anders deze week.
Wat zal DtK het fijn vinden dat het jouw goedkeuring heeft.
Misschien moet je Slot een keer bellen, kun je doorgeven dat je het vaak oneens bent met hem. Scheelt je een hoop negatief schrijfwerk.
Dit soort plekken zijn ook bedoeld om een mening te geven. Zelfs als jij het niet met die mening eens bent.
‘Duurbetaalde Lamprou’. Vertel eens, wat verdient hij dan?
Meer dan jij en ik bij elkaar en dat is een hoop geld voor een keeper die, volgens Slot, puur gehaald is voor het trainingsveld
Die jongen is transfervrij en zal ook geen miljoenensalaris hebben🤣wat een paniek meteen zeg.
Kan je toch helemaal geen buil aan vallen.

Heeft toch ook helemaal geen gevolgen voor eventuele verdere transfers(buitenkansje wat Slot noemde)
Welkom dus de huidige Feyenoorders.
Blinde paniek bij minste of geringste.
Er is ook geen paniek. Maar je kan je toch afvragen wat de logica nu precies is? Als ik me niet vergis wilde Slot een backup voor het geval W zou uitvallen? Dan is het gek dat je met een 19-jarige zonder enige ervaring komt.
Bij sommige mensen is het nooit goed en daar ben jij er één van.
Weet je nou al of het je wil of je wilt is?
Verwacht je nog meer primeurtjes vanavond @FTM?
Das dan weer jammer,een nummer 8 hadden we nog wel kunnen gebruiken!!!
Deze vraag word al 100x per dag gesteld en komt vrijwel nooit antwoord op.
Waarom dan weer stellen?
Nu Hendriks en Kasanwirjo wel lijken te gaan moet er toch wel een nieuwe CV komen? Is feyenoord dat van plan? @FTM?
@FTM hoe is het achter de schermen uitgaand/inkomend is het voor de rest niets spannend? Of is er een primeurtje vanavond in de pijpleiding voor Feyenoord1?
Je wordt hebberig van al die primeurtjes he... haha.
Nou... laten we wel reëel zijn ... hongerig voor Feyenoord 1. We willen zo sterk mogelijk eindigen in deze window
Dat hele transfer beleid deze zomer is recht uit een computer spelletje. En hoezo 2e doelman? Dat is wellenreuther toch al? En dan een keeper uit de eigen jeugd verhuren aan de graafschap? Men heeft nu 5 doelmannen onder contract voor het 1e??
Tweede doelman voor nu, derde doelman als Bijlow terug is.

Ze hebben vier doelmannen, maar het is allang duidelijk dat Lamprou enkel en alleen een trainingskeeper is.
Ah daar zijn de computer spelletjes van baardmans weer
Is er nog beweging rond Geertruida, Bitello en Nino @ftm
Goeie zet, geen oudje maar toekomst
Nou, nu nog stiekem hopen op vertrekkende spelers en nog 1 inkomende topper.
Goeie transfer, vooral als er geen terugkoop bij zit. Deze jongen is veel beter dan Thijs Jansen, zie hem wel als uiteindelijke vervanger voor Bijlow
Heb jij hem zien keepen dan? Ik ken heel die jongen niet.
Ik kan het niet helemaal volgen. Als Wellenreuther geblesseerd raakt, gaan we dus met een 19-jarige de CL in?
Dan hopen we dat dat na oktober gebeurd, wanneer Bijlow weer terug schijnt te komen
Als dat zo is had je beter niemand kunnen halen toch?
Wat maakt zijn leeftijd uit? Maar wat wil je dan met lamprou gaan spelen? Of een keeper kopen voor 10 miljoen voor het geval dat bijlow en Wellenreuther beide geblesseerd zijn?
Deze jongen heeft geen wedstrijd op het hoogste niveau gespeeld. En zou dan in de CL moeten gaan keepen? Lijkt me erg onverstandig.
Mooi toch ? Als hij goed genoeg is prima 👌
Totaal onnodig. Nieuwe 8 was noodzakelijk.
  • 1
  • 2