Bevestigd
kasanwirjo-rapidwienweb

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Rapid schrikt van koopoptie: "Dat slaat nergens op"

FeyenoordTM

Neraysho Kasanwirjo lijkt Feyenoord in de laatste uren van de zomerse transferwindow niet in te gaan ruilen voor SK Rapid Wien. Directeur Markus Katzer doet tegenover LAOLA1 zijn zegje over de recentelijke concrete toenadering.

De optie tot koop op Kasanwirjo is voor SK Rapid Wien véél te hoog. "Dat slaat nergens op", geeft Katzener toe. Het bedrag voor de 21-jarige verdediger wordt door de Oostenrijkse club als dusdanig exorbitant beoordeeld dat het nog niet verder doorpakte. De onderhandelingen liggen op het moment dan ook stil.

Daar zou na vanavond, wanneer Rapid het uit bij Fiorentina opneemt voor de play-offs van de UEFA Conference League, nog wel verandering in kunnen komen — al lijkt dat alleen te kunnen gebeuren wanneer Rapid uiteindelijk door weet gaat én Feyenoord zakt in prijs voor de koopoptie. De Oostenrijkers verdedigen in Italië een 0-1 voorsprong.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dan koop je hem niet !
Het is een optie he geen verplichting !
Huren is ook prima...
Het is een koopOPTIE. Waarom zeuren over de koopOPTIE dan. Ze zijn niks VERPLICHT
Nee maar misschien investeren ze liever in een speler waar ze, wanneer deze bevalt, langer van kunnen profiteren dan dat ene jaartje
geertruida en bayern speelt dat weer ?
@FTM, Komt er wat inkomends op deadlineday? (Op de Bolle en van Sas na)
Hij hoeft niet veel te melden
Doelman zit je top
Rechtsback ook als Geertruida blijft waar ik nu wel vanuit gaat laatste dag morgen en zie hem niet naar Saudi-Arabië vertrekken - Nieuwkoop
Beide centrale posities trauner beelen hancko Kasanwirjo
Linksback top hartman lopez
6 ook goed wieffer zerrouki
8 timber vertrouwen geven en hopen op nog iemand erbij al is het een huur speler want vorig jaar had je veel huurspelers dan maar 2 met minteh en die 8
Cam zit je top - stengs lingr
Linksbuiten ook -ivanušec genot van een speler en toptalent sauer
Spits klasse druipt ervan af Gimenez ueda
Rechtsbuiten paixao top- minteh nog afwachten
Dus uit mij toespraak leidt het volgende dit behouden wat ik schrijf en hopelijk nog een 8 huren of echt permanente deal dat zou de kers op de taart zijn zo niet doen we het met deze mooie selectie . Zullen een paar fouten inzitten kwa nederlands en zo maar boeie .
Kan ook lijkt lastig te worden maar kan ook zeker een huurspeler zijn kijk vorig jaar had je er 4 kwa huurspelers waarvan 1 gelicht werd wellenreuther met opzich een prima breedte kwa selectie en nu als je er een huurt is dat niet erg dan zit je op 2 en dan heb je nog steeds een behoorlijke breedte maar wie ze dan moeten halen kan ik niet effe noemen
Rapid Wien verloren. Dan zal dit wel niet doorgaan helaas
Boeie je hebt hem toch voor een appel en een ei opgehaald voor 1,5 mil volgens mij en de verdediging was toch al top en Kasanwirjo heb je nog een extra optie als het dalijk helemaal misgaat
De optie tot koop.
Het is dus wat ik gisteren al geschreven heb een huurconstructie.
Die Oostenrijkers hebben geen geld en zijn in gesprek met Fulham over ene huurconstructie van Kongolo.
Maar ook dat is een probleem , gezien het salaris van Kongolo.
En als die optie tot koop te hoog is dan maak je toch geen gebruik van die optie, maar het zal wel over het salaris zijn, ze willen natuurlijk een jan modaal salaris betalen en Feyenoord de rest.
Met dat Rapid Wien moet je helemaal geen zaken doen, die hebben geen cent te makken.
Maar dat heb ik hier gisteren ook al geschreven.
Als ze EL Poulefase halen hebben ze natuurlijk wel een stuk meer te makken.
Nog transfer nieuws voor vanavond
Ja..Madrid, Roma en Glasgow! 😁💪🏽
Vatshouden aan koopoptie plies!
LAAT HEM DESNOODS GRATIS GAAN, NET ALS dilrosun
Feyenoord is niet de Kijkshop, waar spelers uitgestald staan voor een klein prijsje…

Die tijd is geweest.

Als je een speler van Feyenoord wilt hebben, krijg je met Dennis te Kloese te maken en dat is een taaie.

En dat is maar goed ook.
Zulke domme reacties dit niet de kijk shop bla bla, r
Resultaat van het niet de kijk shop zijn, is dat er geen speler wordt verkocht. Je hebt het hele saoedi item, en nog wil geen club uit de top 5 competities een wieffer, geertruida, gimenéz enz hebben. Voor de prijs van een gimenéz hebben die clubs 2 andere betere meer ervaren spitsen. Geertruida id, bayern wil nog liever een speler huren dan 35m op tafel leggen voor geertruida. Feyenoord prijst zich zelf uit de markt met die rare prijzen can 30m+

De club heeft helemaal niet de status voor dat soort prijzen, psv en ajax wel.
Nou Az verkoopt anders ook aardig hoog en psv gebaseerd op welke status? Al jaren ineuropa niks betekent
Die kamelen**** zoeken een paar klassen hoger, duurder en een paar klassen ouder. Pure vedetten, aan het eind, om zo "glans" aan de kamelen divisie toe te voegen. Ik ben ook superblij met het standpunt van de eufa dat ze de CL niet inkomen. Komop zeg!
Vergeet te zeggen dat een hoop spelers in de opbouw en bloei van hun carrière hier echnie naar toe willen.
Wat een domme reactie. Feyenoord wil door, er was wel degelijk belangstelling voor o.a. Wieffer, maar dit soort spelers gaat niet meer voor 15 miljoen. Het beleid getuigt juist van visie.
Hou aub gewoon op. Hang jezelf op aan de hoogste boom die er is en laat ons echte Feyenoorders met rust. Je irritante denigerende teksten zijn zo fucking vermoeiend..
*** niet zo dom. Feyenoord heeft jarenlang de spelers goedkoop laten vertrekken en het heeft ons niets opgeleverd. Ja dat de hele wereld je uitlacht.

Sinds de komst van Slot en Te Kloese gaat alles alleen maar beter. Dus ipv dom te blèren, gewoon je ogen openen en achter je club staan.

Betere tijden komen eraan en inderdaad is de tijd van goedkoop spelers weghalen geweest. Dan maar niet verkopen.
Wat voegt deze speler toe aan het team wat er nu staat? Schoenen poetsen? Tas dragen? Sorry, gewogen en te licht bevonden. Zeker met de huidige selectie.
De kijkshop bestaat niet meer🥳
Hoop over 5 jaar het midden oosten belang ook niet meer!
@FTM hoe durven we hier te veel voor te vragen? Beter kwijt dan rijk
Wat weet FTM daarvan ?
Of bepaalt die de verkoopprijzen ?
De tijd van van geel dat ze gratis de deur uitliepen is voorbij
Waarom wil iedereen onze spelers in de uitverkoop?? Bakayoko,met nog geen 20 eredivisie wedstrijden ervaring brengt PSV 40 miljoen op.. Begint mateloos te irriteren dit.
Omdat een bakayoko simpel beter is dan alle aanvallers van Feyenoord bij elkaar. Dat is een feit wat niemand in de Feyenoord bubbel wil of kan zien.

Bakayoko maakt in elk van zijn wedstrijden succesvolle acties. Maakt zich zelf zichtbaar. Niet zoals een paixão of gimenéz die misschien per wedstrijd 20m zichtbaar zijn.
Eerlijk Bakayoko laat zichzelf zien en beter dan alle aanballers bij elkaar haha neem nog een pilsie
Zeg baardmans, vertel eens wat meer over jezelf. Ben echt benieuwd wat jouw beweegt om van die berichtjes te plaatsen die overduidelijk alleen maar het doel hebben om te irriteren en te zuigen. Zou mooi zijn als je een positieve zin in je kleine wereldje weet te vinden.
En dan hebben wij in ieder geval wel de beste middenvelder die nog kampioen is ook, blijkt er ineens een clausule te zijn, welke met pap en mam kokcu in een skybox bij Inter-Benfica doorgespeeld wordt, voor 25 ben ik weg daar. Ja lekker onderhandelen voor DTK zo. en nu krenten voor ene Kasanwirjo.
Blind paard met nauwelijks rendement
Donder lekker op terug naar Showtime, beardloser
Dat was hem boys...denk dat het wel klaar is...had op nog één klapper gehoopt.. fight voetbal Atletico,Lazio en Celtic.. here we go 🙄
Die wordt opgevreten...Je speelt dan met 10 man 🤪
Heb je je al gemeld bij Slot, dat jij wel ff de opstelling maakt ?
Of zit je enkel anoniem achter je pctje ****** te spuien ?
Heb jij Stengs zien spelen??... Hangt z'n kop voor het minste geringste, laat vaak z'n man lopen..leuk voor de eredivisie (maar hey wel fijn dat die de NL taal machtig is) vergelijk dat is met Kokcü...koek koek. Of mag je hier geen mening hebben?
Natuurlijk mag je iemand na een paar wedstrijden afbranden, dat werd twee jaar geleden met Kokcu ook gedaan
Wat een zeurkousen! Hij komt van Feyenoord, dat is tegenwoordig een gerenommeerd merk. Dan betaal je ook meer!
Hoezo is Feyenoord een gerenommeerd merk??? Op basis van wat dan? Al jaren geen cl voetbal, en een keer in de zes jaar kampioen? Daar gaan ze in het buitenland echt niet van uit hun dak. Kom uit je bubbel
Is je baard naar binnen gegroeid?? Je IP adres komt uit 020....gotcha!
O, daarom wilde Tottenham Hotspur Te Kloese en Slot.
Maar ja, stelletje dronken Engelsen, die weten nergens van
Heel goed nbuitverkoop is voorbij
Daarom wil geen club een Feyenoord speler zelfs niet in saoedi arabie. Door die uit verkoop die voorbij is?
Volgens mij hebben we in twee jaar voor bijna 100 miljoen verkocht.
De tijd van van geel is definitief voorbij
Ga lekker op de Albert Cuyp je zielige onzin verkopen. Is bij je om de hoek.
Nou vind ik niet zo erg eigenlijk, ik vind hem zeker geen geweldenaar maar als hij nog gaat heb je maar 6 verdedigers over, vind ik wat weinig.
Correctie 7, maar vind ik nog niet veel
Precies, we hebben nu Hendriks weg is geen backup LCV meer, dus dan is Beelen de backup. Daarnaast mis je nog een backup RCV (hoewel Geert 2 posities dekt)
Hoe hoog zal dat bedrag zijn dan, meer dan 3 miljoen?
Denk tussen 4-6, ook je wisselspelers goed verkopen geeft een signaal af. Voor 2 miljoen ga je geen goede vervanger halen. Dus dan zou ik hem houden en hopelijk wat speelminuten geven om zn waarde wat te verhogen.
Is hij niet voor 2 gekomen? Zou hem voor 2 weer weg doen, zelf brengen tegen reiskostenvergoeding
Maar goed dan dat jij niet onze TD bent dan.
Voor het gelijk bedrag verkopen als waar je hem voor gekocht hebt is feitelijk een verlies. Daarnaast is Feyenoord inmiddels landskampioen en Cal deelnemer. Als je nu je B-garnituur voor een schijntje laat vertrekken geef je als club een compleet verkeerd signaal af.
Klopt, maar ik houd niet van rommel dus wat mij betreft weg ermee. Wat de daadwerkelijke juiste keuze is gaan we uiteindelijk wel zien. Als hij niet speelt en volgend jaar alsnog voor dat bedrag vertrekt had je net zo goed de schoonmaakster en de fanshopverkoper opslag kunnen geven van dat salaris bij wijze van.
Niemand geeft serieus een f**k dat Feyenoord kampioen is, we worden in het buitenland echt als lelijke eend gezien. Die spanjaarden en italianen die vieren al feest online en die schotten rekenen zich ook al rijk...
Laat ze dat vooral doen.
Wat hebben wij daarmee te maken?
Dat jij je daar iets van aantrekt zegt genoeg over jou.
dat zijn dezelfde figuren als jij, dus daar moet je je niet teveel van aantrekken
How bedoel je precies? Zelfde figuren als ik??
nee ik reageer op beardguy
Je bent trouwens als Feyenoord al door de mand gevallen met Kokcu, als het om een signaal/status/imago zou gaan. Bakayoko 40, sangare 35, Kudus 43, Sleutelspeler en kampioen Kokcu 25....(los van de persoonlijke afspraken en sentiment) en dan mag een Kasanwirjo niet voor de kostprijs weg doen na een half jaar?
Niks los van persoonlijke afspraken, wat dat is precies waarop Kökcü's transfersom is gebaseerd.
Geen afspraken meer maken dus, of niet zeiken dat je de aansluiting niet kan maken met psv en ajaks want voorlopig verdienen die meer aan passanten dan wij aan spelers die jaren bij ons rond lopen.
Als je met Kokcu geen afspraken had gemaakt was ie vorig jaar zomer voor max. 8 miljoen de deur uitgelopen.
Dat vind jij dit verstandig ?
Nou ja, sommigen hebben een IQ
Geduld is voor jou een onbekend fenomeen hè 😉
Ik ben heel geduldig met dingen waar ik zelf invloed op heb, en misschien is 25+5 prima, maar ik begrijp die bedragen bij psv en ajaks gewoon niet. Als het nou nog een basis heeft.

@ assia
Je stelt mij een vraag en doet vervolgens een aanname in de vorm van een opmerking. Maak je maar geen zorgen over mijn denkniveau. Ik denk dat 8 wellicht wat overdreven is maar het klopt dat het dan geen 25 was geworden, dat begrijpt zanger Rinus ook nog wel.

Het is gewoon iets teleurstellend dat Kokcu+vader niet meer op een lijn met Dtk hebben gepoogd meer te vangen voor de club die hem heeft groot gemaakt. Er was immers tijd zat nog om aanbiedingen te bekijken. Feit blijft dat 25 voor Kokcu nu het uitgangspunt is voor spelers van Feyenoord dit jaar.
Ik vermoed gewoon hetzelfde als ze betaald hebben. Maar 2 miljoen is extreem veel voor een Oostenrijkse club.
Gewoon vasthouden aan de prijs.... Feyenoord verkoopt gewoon veels te goedkooo...psv..az krijgen meer voor middelmatige spelers....
Deze gozer verkoop je anders nooit meer eh
2x verhuren voor een miljoen per x...heb je je geld eruit...daarna wegdoen voor 2 a 3 miljoen
Gewoon voor hetzelfde bedrag slijten s wat wij ervoor betaald hebben. Zijn niveau is niet hoog genoeg, snel afscheid van nemen.
Idd, gewoon uit de kosten komen, en weg