Primeur Bevestigd
schermafbeelding-2023-08-31-om-221739

Foto via Purplersc [Twitter]

Transfers

Transferdetails Mikki van Sas

FeyenoordTM

Mikki van Sas mag zich officieel Feyenoorder noemen. Nadat Feyenoord en Manchester City woensdag tot een akkoord kwamen, heeft de doelman donderdag ook de medische keuring voltooid en zijn handtekening gezet onder een meerjarige verbintenis.

De doelman komt uiteindelijk transfervrij over van Manchester City, wat aanvankelijk hoge voorwaarden stelde om de deal rond te maken. Het onderhandelingsproces is Feyenoord onder Jelle Goes echter goed afgegaan.

De terugkoopoptie die Manchester City in de deal wilde opnemen is er uitgesloopt. The Citizens houden uiteindelijk maar twintig procent over aan een eventuele doorverkoop van de nieuwe Feyenoord-keeper.

Van Sas gaat bij Feyenoord spelen met rugnummer 39. Zijn tot medio 2026 doorlopende contract is inmiddels ondertekend, waarna hij vrijdagmorgen gepresenteerd zal worden. De doelman wordt bij de Rotterdamse club de nieuwe keeper achter Timon Wellenreuther.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Op YouTube kan je nu wat acties van Mikki van Sas zien:

https://youtu.be/_iBJYg1iv9g?feature=shared
Echt een goede oplossing voor de ontstane problemen. Compliment voor de leiding.
kennen ze die dilrosun niet aanbieden bij burnley zoeken nog een buitenspeler
Ik hoop zo dat we morgen alsnog die ene speler gaan krijgen waar we morgen eindelijk meer over te horen gaan krijgen nu de slotdag in zicht is

Heeeeel erg benieuwd
Op zich mooie transferperiode, thanks voor alle nieuwtjes FTM! Dit is de selectie waar we het mee gaan doen 💪
@FTM speelt er nog iets rond Sinisterra niet perse Feyenoord maar ook andere clubs? Of blijft hij toch bij Leeds?
Dit is de laatste deal. We kunnen twee brillen opzetten.

De zwarte:
- Zerrouki miskoop, na anderhalve wedstrijd al op de bank
- Stengs miskoop, wil de bal alleen maar in de voeten, daar heeft Feyenoord er al te veel van.
- Ueda miskoop, na drie invalbeurten nog niet gescoord en weinig ballen gehad.
- Ivanušec en Lingr afwachten maar. Die Lingr geeft zelden assisten.
- Nieuwkoop miskoop, na 20 minuten al rood en een paar verdedigende foutjes in die 20 minuten. En dan laten we Pedersen zomaar gaan.
- Van den Belt kan het niveau niet aan.
- Beelen is maar een reserve.

De rooskleurige:
- Zerrouki, steunpilaar van FC Twente binnengehaald die de concurrentie op het middenveld naar een hoger niveau tilt.
- Stengs, technisch begaafd, nu ook een sterkere speler geworden, inzicht, kan wedstrijden openbreken of beslissen
- Ueda, interessant voor de merchandising, kopsterk, goede timing, gaat makkelijk scoren, waarschijnlijk beter dan Danilo
- Lingr, veelscorende middenvelder die past in het spel van Slot met veel druk zetten
- Ivanušec, international van een van de beste landen ter wereld die steeds makkelijker is gaan scoren bij Dinamo.
- Nieuwkoop, degene die in korte tijd tegen Fortuna meer kansen creëerde dan de rest van het elftal, bewezen ervaren goede rechtsback
- Van den Belt, beste speler van de eerste divisie, heeft nog wat tijd nodig om op het niveau van Feyenoord te komen. Volgend seizoen staat hij er. Dit is een tussenjaar voor hem en dat mag gezien de relatief lage investering.
- Beelen, verrassend dat hij al zoveel speelminuten heeft genaakt. Hij voorkwam een nederlaag tegen Fortuna. Voor de toekomst een geweldige aankoop.

Voorlopig kies ik voor de rooskleurige bril. Tevreden met deze transferzomer.
Top post!

Ga ook voor de rooskleurige bril!

MAKING NEW MEMORIES 🫡
Volgende keer eerst de rooskleurige want nu haak ik al af bij de eerste zin.
Bewust gekozen voor deze volgorde omdat hier en daar wat ontevredenheid te bespeuren was. Dan wil ik juist eindigen met hoe je er ook tegen aan kunt kijken.
Ik ga ook met je mee met de rooskleurige optie.

Het kan natuurlijk altijd beter en iedereen wil er altijd nog iemand extra bij.
Maar er staat toch een heel mooi team met spelers die we in het verleden niet eens konden betalen.

Met het gegeven dat Slot spelers beter maakt denk ik dat er weer veel moois kan gebeuren.

Hopen dat we het in de CL leuk gaan dien maar dat is alleen een extra bonus.Belangrijkste is dat we weer bij eerste 2 eindigen en dan kunnen we pas echt een stap maken volgend jaar.
Precies en kans maken om bij de eerste twee te eindigen lukt alleen met een sterke bank die we in het verleden als armlastige club niet hadden.
Rooskleurige natuurlijk,meest reëel ook
Volgens mij kan iedereen zien dat ueda gewoon een goede speler is
V beelen een goeie verdediger is
Idd v Belt heeft wat moeite,net als Zerrouki en Stengs,maar die laatste 2 kunnen echt wel voetballen,nu al afschrijven is gewoon kansloos
Sinds Slot er is hebben nieuwe voetballers wat tijd nodig om mee te komen,stap naar Feyenoord is gewoon groot
Top gedaan! Maar klopt het dat Ajax maar 6 miljoen voor mannsverk hoeft te betalen ? @FTM
Met bonussen 8 mil. Hebben ook zeker doorverkoop percentage afgedwongen
Mannsverk gaat ze niet uit die hoop ****** redden. Denk dat hun een moeilijk jaar staat te wachten. Het ziet er niet uit. Geen chemie dat elftal, en Stijn ziet er nu al onzeker uit. Geen goed teken. Maar wel voor ons.
We halen net een keeper omdat we er voorlopig maar twee hebben en dan wil jij er nu meteen weer een verhuren. Compleet onlogisch.
Nee hoor... je hebt er op dit moment 3, waarbij je Lamprou dus blijkbaar ongeschikt acht om bijv op CL niveau te acteren... Over een paar weken is Bijlow terug en is Lamprou dus nummer 4... Dus voor een paar weken met 3 keepers te werken en straks met 4; dat vind ik compleet onlogisch.
Je hebt er twee met Wellenreuther en Lamprou. Bijlow geblesseerd dus heb je een derde nodig. Duidelijker dan dit kan ik het niet opschrijven voor je.
Als iedereen fit is heb je Bijlow, Wellenreuther, Van Sas en Lamprou... Als je mij nu wist te vertellen dat Bijlow er nog maanden uit lag, dan was het een ander verhaal... Maar zover ik weet is dat niet het geval...
Feyenoord neemt geen risico gezien de blessure historie van Bijlow, zeker met alweer een polsbreuk. Kan ook zomaar weer langer duren dan verwacht, net als vorig seizoen. Je speelt competitie, beker en CL. Dan is het in mijn ogen verstandig om er een keeper bij te halen. Doe je het niet, zul je zien dat er iets met die andere twee gebeurt. En er zijn zat topclubs waar men 4 keepers onder contract heeft, de O21 niet meegerekend. Zo uitzonderlijk is dat echt niet. Bovendien een keeper die qua leeftijd ook voor de lange termijn is. Dat is met Lamprou niet het geval. Die heeft ook maar een contract tot volgend jaar.
Kameraden, ondanks dat ik niet geheel tevreden ben met de aankopen hebben we wel een hele mooie selectie! Een hele sterke eerste elf, waarin Timber wel eens de revelatie van het seizoen kan gaan worden denk ik zo👀
Jongens als Nieuwkoop, Zerrouki, Beelen, Ueda en Lingr/Stengs als wissels om in te kunnen brengen is top! En daarnaast nog drie (in mijn ogen) enorme talenten: Sauer, Milambo en Zechiel!

Op naar een mooi seizoen!❤️🤍🖤
Kökcü is en blijft een groot gemis, een waarvan ik niet helemaal zeker ben of dat met de huidige spelers op te vangen is. Maar in de breedte vind ik ons nu wel een stuk sterker.
Ik vind dat jullie Kokcu een beetje overwaarderen. Ben niet vergeten dat hij twee jaar terug ook begon met een domme "no-look-terugspeelbal" recht in de voeten van de tegenstander in een van de eerste Conference Leaguewedstrijden. Die heeft ook tijd nodig gehad. Nam alle vrije trappen en penalties. Dus we hoeven niet zo overdreven te doen over Kokcu. We hebben nu fantastische spelers. Stuk voor stuk met capaciteiten. Geef ze de tijd om er samen uit te komen. Met deze groep gaan ze het gegarandeerd goed doen. En Kokcu is verleden tijd. Kom op laten we volledig achter Feijenoord gaan staan.
Ik sta heus wel volledig achter Feyenoord. ;-)
En ja, twee seizoenen terug was hij minder belangrijk, maar het laatste half jaar met name vond ik wel heel erg goed van hem. Dat niveau zit nu nog niet in de selectie, heb ik het idee (al kennen we Ivanusec en Lingr natuurlijk nog niet).
Maar los van dat hoge en bepalende niveau van Kökcü toen, ben ik ook zeer tevreden over de huidige selectie. Ik kan me niet herinneren ooit een zo goede brede selectie te hebben gezien bij Feyenoord. Alle ruimte voor de allerbesten om daar weer bovenuit te komen.
@FTM nou Rutger bedankt voor de info. Waren weer lange slopende nachten. Verwacht morgen niks meer 😁
Bedankt voor de leuke nieuwtjes! Tot de winterstop 👌
Hopelijk geen Geertruida weg zal dan wel taai worden maar hopelijk nog op een goeie 8 of een verassing maar anders mooi zo
Nino is in ieder geval van het Zuid-Amerikaanse continent afgevlogen, je weet maar nooit
Ja maar ja dan verzwak je alleen maar
Kijk Geertruida weg
Nino en bitello in oke dan word je in de loop van de tijd beter van
Geertruida weg en alleen nino in dan heb je gewoon verzwakt toch ftm
Daar kan je me geen ongelijk geven Geertruida is echt top top
Nino is ook top maar niet Geertruida
Zonder dat Geert weg gaat & Nino erbij zou ik wel gruwelijk vinden.
Dit hoor ik graag en ook nog wat vertrekkers
Mooi, Nederlands talent erbij, en geen kans dat City hem goedkoop terug haalt.
Wat vinden jullie
Als jullie alles op een rij zetten de gehele selectie kwa posities en de linie in het elftal
Wie heeft dan het beste elftal en waarom feyenoord psv of ajax
Ik vind zelf
Keepers en verdediging linie voor feyenoord allebei
Middenveld is wel voor psv maar dat zegt niet dat ik het middenveld van feyenoord en ajax slecht vind
Aanval vind ik moeilijk dat gaat om smaak en hoe iemand naar voetbal kijkt dat vind ik kwa namen moeilijk te zeggen
En de bank
Hebben ze alle 3 wel wat goeds om te brengen dus ja word een spannende titelstrijd
Ligt heel gelijk denk ik! Feyenoord de beste verdediging, psv het beste middenveld en denk allemaal gelijkwaardige aanvalslinies. Er moet denk ik wel het meest gebeuren bij ajax. In de breedte is Feyenoord ook wel zeer sterk!
Ja klopt want je kan ueda lingr Nieuwkoop lopez minteh sauer zerrouki beelen
En vorig jaar kon je inbrengen max
Danilo dilrosun jahanbaksh aanvallend
Middenveld alleen timber (bullaude)
Verdedigend alleen pedersen lopez
Kunnen we nog een 8 verwachten? Of eventueel een andere leuke verassing morgen?
@FTM je had nog gezegd dat ivanusec enige aanwinst vd huidige scouting was.. uit welke hoed komt ueda? Wie heeft hem aangeraden? Ueda maakt een goede indruk daar niet van..
Holy fuk...bizare omweg.. ik begrijp niet hoe een sport agancy zo een doorgang heeft en dat zonder betrekking vd scouting. Nu begrijp ik beter over je zorgen hierover. Ik snap ook wel dat je inhoudelijk hierover niet verder op in kan gaan, maar ben wel benieuwd hierover hoe dat te werk gaat en hoe dat tot stand komt. Tnx!
@FeyenoordTM:
Speelt er nog iets rondom die onvoorstelbare buitenspeler? Of moeten er daarvoor eerst nog Dilrosun en/of Ali vertrekken?
@FTM was dit de laatste versterking of komt er nog iets bij?
Zo lang er verder niets gaat, verwachten ze niets er bij. Ook geen nieuwe back-up LCV, zoals het staat.
Dacht ik al hopelijk veranderd dat morgen.
Beelen -Kasanwirjo en Geertruida die je ook nog kan schuiven maar als Kasanwirjo gaat dan word er wel gekeken dat is wel hier een beetje beantwoord thanks
Ben benieuwd waar je morgen mee vol gaat lullen dan haha
Uitstekend gedaan. Nu 3 goede doelmannen. Dit is een groot talent.
@FTM Op Transfer day zou je nog een onwaarschijnlijk nieuwtje brengen, wanneer komt die?
Je geeft zelf het antwoord al...
Even Off-topic:

Een ongekende plottwist in Eindhoven: naast Johan Bakayoko lijkt ook Ibrahim Sangaré bij PSV te blijven. 'Behoudens een wonder', gaat de Ivoriaanse middenvelder met PSV de Champions League in, meldt het Eindhovens Dagblad.

Dit is toch genieten?!? Wat een zooitje nu daar een nog steeds geen cv hahahaha!
Verbaas je niet als ze er nog een halen morgen
Maar dit gaat problemen opleveren......houd die vedetten maar eens tevreden op de bank..... en dan de combi Peter Bosz..... dit gaat fout.

Wij kampioen!
Nou denk dat ze gewoon kampioen worden..
Je vergeet dat Bosz altijd goed begint en dan instort met zijn team...daarom ook nooit grote prijzen....
Die hebben echt een goede transferperiode.
Die krijgen met CL er gewoon 30 miljoen bij dus er komt echt wel een verdediger daar lijkt me
Allemaal prima... maar waarom loopt bij de meesten het kwijl uit de bek over de selectie van psv?!? Namen zeggen geen fuck, je moet er een geheel van maken en in acht Slot daartoe meer in staat dan 'professor' Bosz die met geld laat smijten en bij ons precies hetzelfde deed....we weten hoe dat afliep.
Psv heeft nog geen pot verloren en spelen dominant voetbal.

Heb zeker het vertrouwen in slot maar dit jaar wordt zeker andere koek.
Peter Bosz was bij ons TD geen trainer, iets wat ik nooit begrepen heb. Hij had het als trainer goed gedaan en dan haal je hem als TD. :S
Ze hebben dat geld al hard nodig om niet in de problemen te komen. Het Gakpo geld is ook gebruikt om gaten te dichten.

Daarna kwamen ze door het geld van Madueke wel aardig in de +.

Maar ze hebben al 36 miljoen uitgegeven deze zomer en maar 14 binnengehaald. Dus dan zijn de Madueke-miljoenen ook weer bijna uitgegeven.

Dan blijft er alleen CL-geld over (wat pas volgend seizoen binnenkomt). Daar moeten ze dan een CV en Lozano voor halen en natuurlijk torenhoge CL-salarissen gaan betalen (waar ze spelers mee gelokt hebben).

Sangare en Bakayoko krijgen ze ook nog niet verkocht. dus het zal zeker wel ff spannend worden in Eindhoven.
Hoe kan je blij zijn dat sangare en bakayoko blijven? Die selectie staat wel redelijk goed hoor (voor nu)
1 woord.....managen en dat kan Bosz niet. Houd die vedetten maar eens tevreden.
Vind je ?
Psv is keihard gegaan en een zware concurrent voor de titel

Hele goeie spelers gehaald en nu komt daar Lozano ook nog bij
Enigste wat ik me afvraag waarom maar 3 jarig contract. Ik hoor goede verhalen over deze keeper ik had eerlijk gezegd zelf nog nooit iets over hem gehoord
Hij heeft zelf ook een stem natuurlijk.
Waarschijnlijk omdat hij nu start als 2e a 3e keeper en hij pas langer wil blijven als hij een "garantie" heeft dat hij bij de eerste twee keepers hoort..
Prima deal zo!
Ik snap alleen niet wat we met MCAtee moeten....is weer een middenvelder.
Ja indd we zouden maar een geweldige speler erbij kunnen hebben
Ja opzich prima maar toch niet nog een middenvelder?
Nouja die we nu hebben gaan niet voldoen in de normale wedstrijden. CL laat ik dan maar buiten beschouwing.
Jammer. Toch nog even de hoop dat we nog een topper erbij konden huren. Maar helaas komt er niks meer bij.
Oke. Want de selectie word zo wel heeeeel breed als het zo zou zijn!
Word geertruida nog verkocht? Denk dat dat wel het beste is voor hem en ook dat die volgend seizoen nooit meer zoveel waard is @ftm
@FTM morgen nog een transferdeadlineshow op twitch of iets?
Ja ik ga effe wat verzinnen, komt goed 👌
@FTM het onvoorstelbare is een rentree van de slang?
Nee, andere buitenspeler. Maar horen jullie morgen wel
Je mag ook nu wel aangeven dat het om ansu fati gong hoor. Hij gaat toch al naar brighton.
Maar ook dat is helemaal van de baan?

Het zal wel niet maar vind het moeilijk te geloven dat er niet nog een buitenspeler en of een 8 wordt aangetrokken. Dat buitenkansje waar DtK over sprak tijdens de vele interviews.
@FTM wordt helemaal niks meer lijkt me?
Goed onderhandeld hoop dat hij en Thijs Jansen kunnen uitvechten wie Bijlow op termijn op moet volgen
Hopelijk wordt er al contact gezocht met een club in de kkd waar hij in de winter als bijlow weer fit is kan spelen. Want straks is die je 3e keeper zou zonde zijn
@FTM ben wel benieuwd wat en hoe je het morgen gaat doen? Ga je livestreamen op een bepaald tijdstip of podcast?
Gaat weinig nieuws komen. Denk dat die het zo laat.
Zal voornamelijk op Twitter Space te vinden zijn
De laatste versterking voor het eerste elftal van feyenoord.....
Is dit dan de laatste aanwinst??? Of zit er nog wat in de pijpleiding??? En uitgaand?
Man City er gewoon uitgesloopt,

Jaaaaaahhh!!!
Mooi kan psv wat van leren met xavi simons 🤣
Mooi nieuws nu nog afscheid nemen van een aantal morgen hoop ik
Hoop ik ook en dat wij nog wat kunnen kopen laat het maar een gekke dag worden.