hartman-1

Nieuws

Hartman: "Ik moet wel blijven presteren"

Van de redactie

Feyenoord heeft de laatste horde in aanloop naar het Champions League duel tegen Atlético Madrid met 3-1 gewonnen van Go Ahead Eagles. In de eigen Kuip wist de ploeg van Arne Slot vrij eenvoudig de drie punten thuis te houden tegen de Deventenaren. Quilindschy Hartman sprak na afloop van het duel met ESPN.

Hartman was wederom belangrijk met een assist voor het aanvallende Feyenoord. "Ja, ik doe gewoon mijn best, net als vorig seizoen en dat resulteert nu een paar keer in een goede bal en assists dus dat is leuk." Sinds het begin van vorig seizoen is Hartman niet meer uit de basis van Feyenoord weg te denken. Desondanks geven de vele basisplaatsen geen rust voor de vleugelverdediger. "Nee, dat geeft geen rust. We hebben goede spelers, ook op mijn positie. Ik moet wel blijven presteren, anders ga ik er ook gewoon uit."

Toch is Hartman ook zelfkritisch, met name op zijn eerste helft tegen de Eagles. "Ik heb wel een paar slordige ballen gegeven. Het was niet mijn beste eerste helft, maar ik ben wel altijd op zoek naar balletjes links en dan lopen je ook wel het risico dat wanneer de bal net wordt aangetikt dat hij niet aankomt. De tweede helft ging dat wel beter en gaf ik een assist. Calvin deed het goed. Ik speel die bal gewoon in de ruimte."

Met een goed gevoel reist Hartman af naar Madrid voor de wedstrijd tegen Atlético. "Een goed gevoel en onszelf daar weer laten zien op het hoogste podium."

Delen

Reacties

Nog geen reacties