Betrouwbaar
yv2024331yv2024331a1c01991

VK Sportphoto

Nieuws

'Hartman mist ook start van het nieuwe seizoen'

Stan

De knieblessure die Quilindschy Hartman in het duel met FC Utrecht opliep, zal hem ook aan het begin van het seizoen 2024/2025 aan de kant houden. Dat meldt Rijnmond Sport-verslaggever Dennis Kranenbrug op X

Hartman moest zondag in de eerste helft het veld verlaten toen hij bij een verdedigende ingreep een strafschop veroorzaakte en zichzelf daarbij blesseerde aan zijn knie. Gisteren werd al bekend dat de vleugelverdediger, die vervangen werd door Bart Nieuwkoop, de rest van het seizoen niet meer in actie zal komen voor Feyenoord. Nu lijkt ook het begin van het nieuwe seizoen te vroeg te komen voor Hartman. Daarmee gaat er voor hem ook een definitieve streep door het EK van komende zomer.

Voor de linksback van de Rotterdammers is het niet de eerste keer dat hij voor een landurig herstel komt te staan: als jeugdspeler van Feyenoord liep ook al zware kniekwetsuur op. Een kruisbandblessure hield hem toen ruim een jaar aan de kant. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Eerst treuren we om Trauner en daar staat ineens Beelen te voetballen alsof hij al jaren in Feyenoord 1 speelt..
Hij is niet meer weg te denken uit het team.

Toen kwam de vraag; wat als Trauner weer fit is?
Het lijkt wel alsof de problemen zichzelf oplossen binnen Feyenoord.

Want nu treuren we om onze pitbull Hartman en is Trauner weer bijna fit.
Hancko naar de LB positie,
Beelen en Trauner samen in het centrum..
Geertruida RB..

Probleem opgelost!
Moet eerlijk zeggen dat ik Nieuwkoop de laatste tijd ook vind strijden!
In de komende dagen zal het eindoordeel komen of het de kruisbanden zijn, als dat door Feyenoord wordt bevestigd, dan ligt hij de rest van het jaar eruit.
Heb vooral te doen met hem zelf. Ziet van alles in t 100 lopen. Gelukkig een dijk van een medisch team om m heen een legioen dat hem 100% zal steunen.
Ik lees hier reacties over nieuwe backs die een optie kunnen zijn of over smal zijn kansen en gemiste transfersommen maar is het gewoon niet gigantisch kut voor Hartman zelf. Ik heb zelden zo n sympathieke jongen als hem gezien in het Feyenoord shirt. Ik gun hem een goed herstel en heel veel mentale sterkte de komende maanden!! Sterkte Q
Jammer dat het geen 1 aprilgrap is.
Ik ben geen arts maar als dit dezelfde knie is, en weer de kruisband ,dan kan het zomaar einde voetbal carrière zijn, hoop het niet maar je moet er een heel leven mee doen, beste van hopen maar.
Allemaal iets te voorbarig om dat nu al vast te stellen, hopen op een goed herstel en dan zien we wel verder wanneer hij weer op het veld komt.
Heftig !

Geluk bij een ongeluk; Small is al vastgelegd.
Als ik Feyenoord was zou ik een poging wagen bij Malacia.

Die zal onder Slot helemaal opbloeien en 1x van al z’n mentale klachten af zijn.
Kunt hem zeker een jaar huren. Zou voor beide kanten een mooie optie zijn. Maar is nog veel onduidelijk rondom Malacia, daar zullen ze intern meer van weten.
@FeyenoordTM is Valente van Groningen een optie voor Feyenoord?
Ik heb een seizoenskaart in Groningen en mag toch van harte hopen van niet…
Bedoel je niet goed genoeg of voor Groningen?
Voor Groningen is die prima, maar daar moeten wij niet aan beginnen...
Smal zal wel balen juist. Die ging uit van een transfer van Hartman en mag zodra Q weer fit is de rest van het volgend seizoen vanaf de bank toekijken.
Tja, wanneer is Q fit en weer op z'n oude niveau? Dat kan in November zijn, februari/maart 2025 of helemaal niet meer zelfs.
Kut voor hem en voor ons natuurlijk. We hoeven in ieder geval niet bang te zijn voor een transfer denk ik
Is wel jammer. Na een goed EK hadden we extra op hem kunnen cashen!
Bij een transfer krijg je tenminste geld. Nu moet je hem vervangen zonder dat dat extra geld. En we moeten nog maar zien of hij weer op niveau komt, aangezien dit al z'n tweede zware blessure is.
Tuurlijk jammer , maar dit seizoen zou ik Hancko op linksback zetten. En mochten alle geruchten waar zijn hebben we ook Smal op die plek. Staat niet gelijk aan Q maar kan die gelijk laten zien wat die in huis heeft.
Hartman is lichtvoetig. Dat geeft een grotere kans op een goed herstel bij een kruisband blessure. Ik voorspel dat het wel goed komt met hem.
Ik deel je gevoel. Naast de lichtvoetigheid zit er ook een goede kop op.
@FeyenoordTM betekend dit contract open breken en verlengen?
eerst maar afwachten of en hoe die terug komt lijkt me