hartman-1

VK Sportphoto

Nieuws

Hartman: "Respect voor de jongens die hem durven te nemen in dit stadion"

Ference

Quilindschy Hartman is teleurgesteld na het verloren duel na strafschoppen tegen AS Roma. De linksback van Feyenoord gaf tegenover de camera's van Veronica aan wel groot respect te hebben voor zijn teamgenoten die tijdens de penaltyserie achter de bal gingen staan.

"Ja, twee keer al dichtbij geweest en misschien vandaag wel dichterbij dan ooit, maar weer niet doorgegaan. Dat is wel teleurstellend." De verdediger van de Rotterdammers baalde van het feit dat het uitdraaide op strafschoppen, maar heeft veel respect voor zijn ploeggenoten die achter de bal gingen staan: "Ja, misschien wel. Ik had nog niet gevoel in de laatste minuut na de redding van Timon dat het geluk aan onze kant was. Ik had gehoopt dat we dat door konden trekken in de penaltyserie. Dat begon ook goed, maar helaas miste we daarna", aldus Hartman.

"Ik moet ook zeggen dat ik alle respect heb voor de jongens die het initiatief durfde te nemen in zo'n stadion. Als je hem dan mist kan ik ze niets kwalijk nemen." Zelf benutte Hartman de strafschop onder luid gejoel van de Romeinse aanhang. "Ik wil gewoon zelf iets in handen hebben, dus dan moet je hem nemen. Ik denk ook dat ik op een punt ben gekomen in het team dat ik vind dat ik hem dan moet nemen. Ik heb een goede trap, dus ik heb het geprobeerd en had vooraf al de hoek gekozen. Gelukkig scoor ik, maar helaas was dat niet genoeg."

Feyenoord is klaar in Europa, maar strijd nog om de beker en de competitie. "We hebben nog genoeg om voor te spelen. Volgende week de halve finale van de beker en zondag Almere. Het is nu even klote, maar we moeten weer door", besluit Hartman.

Delen

Reacties

De trap van Hancko viel mij een beetje tegen en bij Alireza was de keeper zeker niet te laat....
Hartman heeft gelijk.
Neem zelf maar zo'n penalty met zo'n verantwoordelijkheid in een "vijandig" stadion.
Neemt niet weg dat de teleurstelling groot is.
Tijdstip van zondag zal wel later worden neem ik aan?
Gister begreep ik dat de burgemeester niet later wil.
Ik zou meer respect hebben als ze GODVERDOMME EEN KEER GINGEN TRAINEN OP DODE SPELMOMENTEN ZOALS PENALTYS EN VRIJE TRAPPEN. DOOD ZIEK VAN!!
Natuurlijk trainen ze daar ook op, laat je emoties niet de overhand hebben met deze achterlijke reactie. Ze hebben gestreden voor de winst en Hancko en Jahanbaks 2 zeer goede penaltynemers missen. Balen en door…
Precies, Hancko had zelfs nog nooít een strafschop gemist.

Trouwens: Er stonden twee geweldige keepers….