hartman-oranje-soccrates-images

Soccrates Images

Nieuws

Hartman verlaat trainingskamp Oranje en keert terug bij Feyenoord

Karst

Quilindschy Hartman heeft het trainingskamp van Oranje verlaten en zal spoedig terugkeren bij Feyenoord. Eerder vandaag werd al duidelijk dat hij niet inzetbaar is tegen Schotland aanstaande vrijdag, maar nu is duidelijk dat ook tegen Duitsland Hartman nog niet kan spelen.

Hartman meldde zich bij Oranje met wat lichte klachten na het duel tegen Sc Heerenveen afgelopen zondag. Eerder vandaag maakte bondscoach Koeman bekend dat Hartman niet inzetbaar zou zijn voor het oefeninterland tegen Schotland, maar nu wordt ook duidelijk dat het oefenduel tegen Duitsland op dinsdag 26 maart te vroeg komt voor de 22-jarige linksback. 

Hartman heeft het trainingskamp verlaten en zal zich weer melden op trainingscomplex 1908 in aanloop naar het eerstvolgende competitieduel tegen FC Utrecht op 31 maart.

Delen

Reacties

Gewoon nu bij de club herstellen.
Newcastle heeft overigens ook belangstelling voor Hartman, zullen ook zeker wel andere clubs zijn.
Daarom vind ik Feyenoorders bij KNJB elftallen niet zo nodig. Nogal leip ook dat ze bij het NL elftal in het Engels twitteren. Nietszeggend kutelftal dat toch niet gevolgd wordt over de border.
Nietszeggend kutelftal, maar je bent wel blij als ze Europees kampioen zouden worden.

Nu vind ik het ook vervelend dat Feyenoord spelers meestal geblesseerd terug komen van interlands, maar ik ben eerder trots wanneer ze het goed doen dan dat ik hoop dat ze niet worden opgeroepen.
Ik volg interlandvoetbal niet. Het interesseert mij niet
Heeft daar niets mee te maken. Blessure is opgelopen tegen Heerenveen.

Voor de rest is het ook heel kortzichtig. Interlands zijn goed voor de marktwaarde van dezelfde spelers en uitstraling van je club, wat indirect ook weer extra inkomsten oplevert.
Geen reden om het leuk of interessant te gaan vinden toch? Uiteraard hoop ik dat als er Feyenoorders mee moeten doen dat ze heel blijven en het goed doen. Maar of ze nu bij Japan, Slowakije of Nederland mee doen zal me echt jeuken. Als je mij vraagt Feyenoord kampioen en Nederlands elftal wint nooit meer een wedstrijd, dan is dat echt een no brainer voor mij.
Dat is inderdaad jouw eigen mening, niks mis mee. Je opmerking ging echter (deels) over de blessure en dat je daarom liever geen Feyenoorders als internationals ziet. Dat is uiteindelijk wel in het belang van Feyenoord en weegt op de lange termijn zwaarder dan een eventuele blessure.
Josje snapt het beter dan Kobussie….