pascaljansen

Maasboulevard

Heeft de winst van Feyenoord gevolgen? AZ-fans: ‘Jansen rot op!’

Van de redactie

De nederlaag tegen Feyenoord betekende voor de meegereisde supporters van AZ de spreekwoordelijke druppel. Direct na afloop van de wedstrijd klonk massaal het ‘Jansen rot op!’ vanuit het bezoekersvak.

Tot vandaag stond AZ op de tweede plaats in de Eredivisie. Na de verliespartij tegen de Rotterdammers is de club gezakt naar de vierde plek, op drie punten van de nieuwe nummer twee Feyenoord. De eerste twee plekken op de ranglijst geven toegang tot Champions League voetbal in het volgende seizoen.

Ondanks het perspectief heeft de fanatieke AZ-aanhang het vertrouwen in Jansen verloren. De club zit momenteel in een mindere periode. Afgelopen weken leed AZ twee nederlagen tegen Aston Villa in de Conference League en speelde het gelijk tegen Excelsior in de Eredivisie. De nederlaag vandaag tegen Feyenoord betekende de druppel voor de AZ-supporters. ‘Jansen rot op’ klonk het luid in de Kuip.

Delen

Reacties

Prima hoor, Jansen ooit naar Feyenoord, maar ik hoop dat Slot nog een jaartje aan kan blijven en dat Van Persie dan klaar staat om het over te nemen (en dan meteen een aantal van zijn talenten meeneemt).
Jansen is inderdaad een goede keus om Slot op te volgen, omdat de kans behoorlijk groot lijkt dat Arne na dit seizoen voor veel geld naar een Europese topclub verkast. We zullen ook een aantal spelers kwijtraken en Jansen is de juiste persoon om van de vele aanwezige talenten bij Feyenoord, aangevuld met een paar ervaren nieuwe aankopen een nieuw topteam te bouwen. Als de Alkmaarse ‘supporters’ hun uitstekende coach niet waarderen vanwege een kleine nederlaag bij Feyenoord, dan zijn ze blijkbaar vergeten dat ze de afgelopen jaren een geweldige trainer hebben gehad. Misschien kunnen ze maar beter alvast bij Maurice Steijn aankloppen, hij deed het geweldig bij Sparta dus wie weet …?
Die reserve neuzen in Alkmaar denken echt dat hun clubje een topclub is.
Beetje sneue lui daar hoor in het Noord Hollandse. Er zijn tegenstanders en wedstrijden die mag je verliezen ASTON VILLA is er daar een van tegen ons Feyenoord is het de laatste jaren vaak leuke spannende wedstrijden die je kan winnen en of verliezen.

Dan heeft elk team ook nog de kans om af en toe tegen een zeeperd op te lopen, maar om dan nu al te roepen rot op Jansen gaat wel erg ver... Maar goed vind qua spelopvatting Jansen erg op Slot lijken dus mag hij van mij wel gezien worden als opvolger van Slot
Haha succes supporters in Noord Holland. Het gaat eens paar wedstrijden wat minder, maar presenteren goed sinds Janssen daar zit. Het zijn net neuzen
Ik begrijp deze AZ-supporters niet. Dachten ze nou echt dat ze even drie punten gingen ophalen in de Kuip? Het is de ArenA niet!
1 Het ligt bijna nooit aan de trainer.

2 AZ kwam er gewoon niet aan te pas.
Prima vervanger voor Pusic en dan hoofdtrainer zodra Slot vertrekt. Ik snap deze AZ-fans niet. Ik vind het een goede trainer die net als Slot welbespraakt is
Ik denk niet dat het realistisch is om te denken dat Jansen als assistent onder Slot aan de slag gaat, maar ik had hem afgelopen zomer ook wel zien zitten als Slot naar de Spurs zou zijn gegaan.
Ik snap je. Maar misschien dat hij het wel ziet zitten als hij halverwege het seizoen onslag krijgt. Helemaal met het ook op nog maar een half jaartje als assistent.
Als je dat doet, wijs je dus eigenlijk Arne al de deur
Volgens mij las ik toen dat Arne bijtekenen in overleg om dan aankomende zomer te vertrekken
Echt mooi weer fans die bij de minste tegenslag een grote mond opzetten en xe trainer de schuld geven. Ze doen maar. Ik vind het een goede trainer. Zeker ook een optie voor onze club bij vertrek van Slot.
Wat een verwende fans zijn dat! Donderdag nog bijna gestunt bij de Europese topclub Aston Villa. In de Kuip met 1-0 verliezen is ook zeker geen schande. Derde of vierde plaats is conform verwachting. Extrapoleer het aantal punten en AZ komt uit op liefst 74 punten met een relatief bescheiden begroting. Heel knap.

AZ heeft de sterkhouders Karlsson, Reijnders, Beukema en Kerkez verkocht. Pascal Jansen levert daar een topprestatie waarbij ook jeugd wordt ingepast. Hij zou een uitstekende opvolger voor Slot zijn, mocht Slot onze club ooit verlaten.
Jansen is het beste voor AZ op dit moment. Mochten ze echt van hem af willen, zou ik hem wel naast slot willen zien zitten. Ook met oog op de toekomst als slot vertrekt
Laat hem nog maar seizoen afmaken en dan ons cluppie overnemen. Prima trainer die leuk voetbal laat zien
Schandalig. Als er gezegd wordt dat hij naar Feyenoord moet komen omdat Arne weg gaat, dan klimmen ze daar in de hoogste boom en dan nu dit. Laat maar komen als assistent van Arne.
Zal me een worst wezen wat er bij AZ gebeurt, visier is op PSV.
Nou kan hij bij slot aansluiten! Die zoekt nog iemand!