Primeur Bevestigd
excelsior

VK Sportphoto

Nieuws

Hekken met anti-klimstrip op Woudestein uit angst voor veldbestorming

FeyenoordTM

Excelsior heeft zich daags voor het treffen met Feyenoord nog maar eens belachelijk gemaakt. Waar eerder al de losse ticketprijzen voor het duel door het plafond schoten op initiatief van de Kralingers zelf, zijn nu ook de volgende maatregelen getroffen.

Supporters die zondag in het stadion de mogelijke kampioenswedstrijd van Feyenoord bezoeken, moeten eerst door een ring van zeecontainers. Op vertoon van hun toegangsbewijs-op-naam en ID kunnen zij door naar het stadion, waar opnieuw het ticket- en legitimatiebewijs moeten worden getoond. Maar dat is nog niet alles.

Vrijdag blijkt dat Excelsior zelf actief bezig is om hoge, zwart-afgeschermde hekken aan de voorzijde van het uitvak te zetten. De hekken zijn voorzien van een anti-klimstrip, ofwel ijzeren punten. De reden hiervan? In Kralingen is men bang voor een veldbestorming indien Feyenoord kampioen wordt. Belangrijke sidenote: Deze maatregel werd in 2017 níét getroffen.

Het stadion in Kralingen opent zondag vanaf 12:30 uur, iets eerder dan normaal. Er wordt gefouilleerd op het bezit van onder meer wapens, vuurwerk, fakkels en rookpotten. Wie betrapt wordt, komt het stadion niet in en krijgt zijn geld niet terug. De wedstrijd wordt zondag om 14:30 afgetrapt.

Mocht Feyenoord zondag landskampioen worden, dan wordt de ploeg op maandag 15 mei gehuldigd op de Coolsingel. De overige vakken op Woudestein zijn worden (vooralsnog) niet voorzien van de hekken met anti-klimstrip.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hoe leuk is dit !
Napoli wordt kampioen en de supporters zingen overÔÇŽ FEYENOORD !

https://twitter.com/Wilsonfr1908/status/1654331543660183554
Serieus.?! In het uitvak zitten juist gasten met gold, dimondcard ect. Die zij juist gescreend en gaan dit niet op het spel zetten . Je moet je meer zorgen maken om rest van het stadion. 90% zijn feyenoorders Daar zitten juist die gasten die dit kunnen doen. En dan nog.? Er komen wat mensen na de wedstrijd het veld op.
Kan ze geen ongelijk geven.Wat moet je op het veld .Het is gewoon anticiperen op evt wangedrag.
Moet van de gemeente, Exc juist open en transparant lees website Exc
Dit kan een cluppie als Exc nooit betalen. Allemaal eisen van Abou vandaar ook prijsverhoging logisch toch
Mark Ruijl heeft nog geen 2 jaar ervaring: https://www.transfermarkt.nl/mark-ruijl/profil/trainer/91559
ADO trekt verkeerde mensen aan zoals Kuijt
@FTM kan Mark Ruijl geen functie als TD / TM bij ons bekleden?
@FTM das minder. Geen aanbieding vanuit Feyenoord ontvangen? Kwalijke zaak lijkt me?
Nee op de andere vakken zitten geen Feyenoord supporters die het veld op willen ­čśť, wat nou na├»ef!
Boeie. Daar komt een betonschaar wel door heen. Helemaal krankzinnig dat dit ├╝berhaupt nodig is.