hendriks

VK Sportphoto

Nieuws

Hendriks blijft bij de selectie: "Er staat nu een volwasssen Ramon"

Moreno

Ramon Hendriks kwam na afloop van het met 2-0 gewonnen duel tegen Club Brugge met goed nieuws; de verdediger blijft dit seizoen bij de selectie. Dit maakte hij bekend in gesprek met RTV Rijnmond. 

"Naar mij is uitgesproken dat ik erbij blijf en ik me mag laten zien in de voorbereiding" vertelde een opgetogen Hendriks. "Het plan is dat ik blijf. Er kunnen altijd andere spelers komen, zeker bij een topclub. Maar het is niet besproken dat ik dan eventueel wel wegga. Ik voel me fit, ik heb volop doorgetraind in de vakantie en ben klaar voor het seizoen."

Of de mededeling van de staf een verrassing is voor Hendriks? "Nee, niet per se. Na een huurperiode moet je natuurlijk altijd opnieuw de plannen aanhoren. Vorig jaar heb ik niet veel gespeeld, maar nu in de voorbereiding moet ik laten zien waartoe ik in staat ben." Ondanks veel blessureleed denkt de linksbenige verdediger zich wel ontwikkeld te hebben tijdens zijn huurperiode in Utrecht. "Ik denk dat ik wel beter ben geworden. Ik heb een paar wedstrijden Eredivisie-ervaring opgedaan. Ook leer je tijdens de revalidatie veel op mentaal gebied, hoe je met je sport bezig bent. Ik heb ook veel in de gym gezeten, zowel m’n knie als m’n bovenlichaam is sterker. Er staat nu een volwassen Ramon."

De bijna 22-jarige uit Hendrik-Ido-Ambacht afkomstige linkspoot maakte vorig seizoen het kampioenschap van een afstand mee. "Dat was mooi om te zien. Ik kan daar zeker van genieten. Het is ook mijn club", aldus Hendriks, die ook voor het nieuwe seizoen mogelijkheden ziet. "De selectie is redelijk intact gebleven. Ik wil graag successen meemaken met Feyenoord en dat is denk ik zeker mogelijk met deze selectie."

Delen

Reacties

Leuk nieuws. Het zou zo maar kunnen dat hij juist beter wordt door het werken met Arne Slot & co. Dus waarom niet met hem als stand-in voor Hancko doorgaan?
Achter Hanko heb je niet echt een linkspoot gewoon bij de selectie houden en in een zwaar seizoen komt hij waarveel aan spelen toe.
Deze jongen verdient een kans!! Je hoeft m niet te kopen, salaris zal niet erg hoog zijn. Denk niet dat je een gelijkwaardige speler kan kopen voor de kosten die je nu kwijt bent
Gaaf voor hem. Talentvolle verdediger. Wordt hopelijk de vaste man achter Hancko.
Slot heeft Rasmussen zo eens een jaartje aangekeken, en heeft bij zichzelf gedacht, dat kan onze Ramon ook wel ;-)
Zal wat zijn als hij net als hartman het revelatie van het seizoen wordt die worstelde ook met blessure hetzelfde als ramon nu. Jonge uit de jeugd en misschien ontwikkelde hij zich zo goed en vervangt ie hancko volgend jaar laten we het hopen.
FC Utrecht heeft zitten slapen. Die konden hem gewoon kopen deze zomer. Gelukkig hebben ze dat niet gedaan.
Hopelijk zien we wat meer jeugdspelers doorbreken dit jaar. We blijven een opleidingsclub en moeten dat ook gewoon koesteren. Hopen dat hij, en een Sauer of Milambo ofzo wat minuutjes kunnen maken dit jaar.
Sauer laat zich gelden nu. Ik weet niet wat z'n positie was vandaag, maar hij liet een paar mooie dingen zien. De klasse spat er gewoon vanaf.
Sauer zag ik voor het eerst spelen. Ik ben onder indruk. Hij was overal op het veld te vinden, haalde ballen op in de eigen 16 en kwam ook zelf gevaarlijk in de 16 van de tegenstander. Veel comfort aan de bal. Dat kan ook een goede kracht worden komend seizoen als hij kansen krijgt. Daarvoor moeten wel anderen blessures of schorsingen krijgen, wat ik natuurlijk niet hoop, maar deze jongen brengt extra elan en speelt met flair!
Ik dacht dat hij een pure linksbuiten was, maar deze kan meer. Dat heeft Slot waarschijnlijk allang gezien.
In de jeugd speelde hij op rechtsbuiten en weleens op 10.
Ben blij dat dit platform bestaat en je niet op die ouwe netwerk forums hoeft te kijken. Blijf vooral geduld houden want we zijn pas net begonnen. Desnoods ga je in die telegram zitten en kan je het net 5 minuten eerder horen dan de rest.
in de jeugd altijd goed en ook aanvoerder , zeker top dat hij weer de kans krijgt , kan best een goede gaan worden moet wel voetballend en opbouwend beter worden
Ik hoop dat ie gewoon de plek en kansen krijgt van Rasmussen.
Hoop dat hij het waar gaat maken. Fijn dat ie blijft