wellenreuther

Feyenoord Media

Nieuws

“Het was zelfs nog beter vandaag, want ik pak er twee”

Liban

Timon Wellenreuther pakten in de gewonnen oefenwedstrijd tegen Club Brugge (2-0) twee strafschoppen in een helft. Na de deze heldenrol glundert de Duitse goalie voor de camera’s van RTV Rijnmond.

Meteen gaan de gedachtes terug naar 2 april van dit jaar, toen Timon Wellenreuter ook een penalty keerde tegen Sparta. "Het was zelfs nog beter vandaag, want ik pak er twee. Daar ben ik erg blij mee, want we winnen de wedstrijd. Het heeft ook een beetje met geluk te maken, dit gebeurt natuurlijk niet iedere dag."

Over aankomend seizoen is de Duitser helder. ”We blijven met onze beiden benen op de grond staan en blijven ons ding doen. Natuurlijk zijn wij nu de landskampioen, maar aankomend seizoen worden de prijzen opnieuw verdeeld en daar zullen we hard voor moeten werken. De coach vertelt ons dat ook iedere dag weer." Wellenreuther denkt niet dat Feyenoord dit seizoen een nog grotere favorietenrol krijgt. "Vorig jaar was Feyenoord ook een groot team waar iedereen van wilde winnen, dus in principe verandert er niks. Wellicht zullen teams ons nu nog beter analyseren om tot betere tactieken te komen."

Ook komt hij nog even terug op zijn contractverlenging. "Ik vind zowel de club als stad prachtig. Ik ben blij dat ik hier voor twee jaar heb getekend." Tot slot komt de penaltykiller niet onder de vraag uit waarom hij de afgelopen weken een pet op heeft. “Het is nu erg zonnig, want het is zomer, dus wie weet? Het heeft misschien wel met mijn haar te maken, daarom draag ik nu een pet.”

 

 

Delen

Reacties

Goeie keeper en een goede mentaliteit. Mooi dat ie nog 2 jaar bij de club blijft ...
Als het op penalty s aankomt in de Johan Cruyff schaal zou ik Timon als penalty killer brengen 3/3 pingels gepakt 😂 aardige statistiek
Daarom zeg ik..
Als Feyenoord €20m voor Bijlow kan krijgen…
Lekker doen…

Wellenreuther is niet veel minder..
Hij is betrouwbaar gebleken en mede door zijn fantastische reddingen zijn we kampioen geworden.
Is het niet slim om Bijlow dit seizoen juist te laten gaan? Heeft alles nu wel gezien met Feyenoord, met uitzondering van CL natuurlijk. Jongen van de club maar is denk ik nu ook wel toe aan een stap(je) hoger op. Ik geloof dat Wellenreuther een prima vervanging kan zijn, jonge talentvolle keeper kopen voor op de bank en die gaan klaar stomen voor de komende jaren.
Mee eens. Met de inkomsten kun je het team nog wat sterker maken met jonge spelers en daardoor nog meer winst creëren voor over een paar jaar.
Misschien een olij dan als 2e of toch 1e keeper halen
Vriendje bijlow heeft het in de bol en wil graag weg, Lees: meer geld beuren, Ik zou zeggen Laat die welereuther lekker staan Hij doet het echt totaal niet minder als vriendje bijlow Jammer van Justin ,ook hier geld, geld stinkt niet.
Even een retorische vraag...
Wat zou jij als er een bedrijf komt die jou 4x zo veel salaris biedt voor hetzelfde werk.

Ik vind het juist top dat Justin er niet omheen draait en gewoon duidelijk is.
Sinds wanneer is ambitie hebben hetzelfde als het te hoog in je bol hebben en alleen meer geld willen? Als er iemand een echte Feyenoorder is, dan is het Bijlow wel. Daarnaast is Bijlow ook gewoon de betere keeper. Beetje meer respect richting deze jongen mag wel.
@ftm zijn er nog primeurtjes voor vandaag?
Ik denk dat die uitgaande transfer Danilo naar Ranger wordt.
Komt Timon eigenlijk ook uit de 🚁 zondag nu we hem gekocht hebben ipv gehuurd?
Leuke vraag lijkte me wel maar die laat ik open voor iemand bij feyenoord