Hendriks (bron: Feyenoordtraining.nl)

Feyenoordtraining.nl

Nieuws

Hendriks blijft in vizier FC Utrecht: "Ramon is inderdaad interessant"

Stan

Na een ongelukkig huurperiode bij FC Utrecht heeft Ramon Hendriks de volledige voorbereiding met het eerste van Feyenoord meegedraaid. In de Domstad raakte de 22-jarige Feyenoorder al voor aanvang van het seizoen geblesseerd en speelde hij uiteindelijk slechts 4 wedstrijden. Bij Utrecht zijn ze de verdediger echter nog niet vergeten, zo blijkt uit de woorden van technisch directeur Jordy Zuidam tegenover Voetbal International

Zuidam vertelt dat Hendriks zeker een optie blijft om de verdediging van FC Utrecht te komen versterken. "Ramon is inderdaad interessant, zeker. We houden zijn situatie en de markt goed in de gaten. Wij zijn tevreden met de groep die er nu staat, maar ik sluit niet uit dat er zich nog kansen voordoen waarop wij denken dat we moeten toeslaan. Net zoals we hebben gedaan met Barkas. Als je mij daar vorige week naar hard gevraagd, had ik gezegd dat het onmogelijk was. Als wij uiteindelijk denken dat we er sterker op worden dan zullen we het doen."

Eerder werd de koopoptie voor Hendriks niet gelicht door de Domstedelingen. Desondanks onderzoekt FC Utrecht de opties om de verdediger ook volgend seizoen in de Galgenwaard te laten spelen. Hendriks heeft in Rotterdam-Zuid nog een contract tot 2025 en vertegenwoordigt een waarde van 750.000 euro. 

Delen

Reacties

Absoluut bij Feyenoord blijven, is een nog jong talent dat zich goed heeft hersteld na twee!! zware blessures.
Kan de opvolger van Hancko worden die misschien volgend seizoen zal vertrekken.
Mooi dat hij toch heeft kunnen laten zien dat hij er weer is. Ik denk dat hij al heel blij is, als hij straks terug kan naar Utrecht. Bij Feyenoord lijkt hij mij momenteel, een beetje overbodig.
idd, maar net als vorig jaar springt hij er niet bovenuit. Van mij mag hij blijven hoor, maar ik denk dat hij terug naar Utrecht gaat. Ik denk zelf, dat Slot meer vertrouwen heeft in 1 van die rcv's op lcv.
Ik wil nog even benoemen dat we met Beelen echt wel een hele goede verdediger in huis hebben gehaald.
Klopt. Dat wordt echt een geweldenaar
Ik zou vrijdag met van Beelen beginnen, dan kan Geertje op RB om Lang af te stoppen
Die jongen heet Beelen niet van Beelen
Dat is helemaal geen gek ide. Toppie zelfs.
We hebben een topselectie, maar Hendriks kan dit niveau niet aan. Helemaal niets zelfs.
Hoe zit het met de contractverlenging van Hartman?
Niet goed genoeg voor ons nog. En met Beelen, Trauner, Kasanwirjo genoeg opties over
Kasanwirjo is de enige van die 3 die ook op links kan. En hendriks is natuurlijk beter als hem.
En sinds wanneer kan Kasanwirjo opeens links, omdat er iemand gezegd heeft dat hij tweebenig is?
Is zo vaak gaan aangegeven dat hij ol beide centrale posities kan. Evenals rechtsachter en op 6.
Ja, Trauner, Beelen en Geertruida zullen ook vast links centraal kunnen. Maar zijn daar gewoon minder comfortabel
Hij is beter dan Kasanwirjo hoor, als hij centraal speelt. Bovendien is hij linksbenig en daarmee buiten Hancko de enige. Ik zou hem er bij houden.
Is voor hem eigenlijk beter. Heeft de afgelopen 2 jaar nauwelijks gespeeld eb zal dat komend seizoen ook niet veel doen.
Ik heb het gevoel alsof we nogal geluk hebben gehad met Hancko's fitheid vorig jaar. Als hij het was geweest ipv van Trauner, hadden we toch wel een probleempje gehad. Ik zie voor aankomend seizoen graag een jonge speler komen die een stap verder is dan Hendriks, en dat hijzelf een jaar rijpt bij Utrecht.
Als iemand fit blijft hoeft dat echt niet geluk te zijn hoor.
Hij heeft een blessureverleden en een slechte knie.
Heeft 1 zware knieblessure gehad met wat klachten daarna. Verder niet veel of iets bijzonders. Het wordt goed bijgehouden aangezien die gewoon alles speelt. Dus nee, heeft niks met geluk te maken.
Niet waard om voor minder dan 1 miljoen te laten gaan. Fijne wisselspeler en heeft het goed gedaan in de voorbereiding. Lekker houden voor het ergste geval.
Lekker houden voor achter hancko
Precies, of je moet echt een hele goede linker centrale kunnen kopen of huren, maar ik zie dit ook niet zitten.
Simpel utrecht miste deze kans en nu zou ik nee verkopen hun wilde de optie niet lichten