yv20210621-035op

VK Sportphoto

Nieuws

"Het is fantastisch om te zien hoe ze het dit jaar doen”

Van de redactie

Nick Marsman stond afgelopen winter nog op het trainingsveld bij Feyenoord om zijn conditie op peil te houden, waarna hij onderdak vond bij Inter Miami uit de Verenigde Staten. Onder trainer Dick Advocaat speelde de doelman twee seizoenen bij de Rotterdammers waar hij in 2021 vertrok.

Marsman heeft Feyenoord desalniettemin in zijn hart gesloten en volgt de club op de voet. “Ik kijk bijna elke wedstrijd, dat is hier vaak om 8 of 10 uur ’s ochtends”, aldus de goalie in De Telegraaf. Dat hij in de winterstop welkom was ziet Marsman als waardering voor zijn tijd bij de club. “Ik vond het ook heel fijn dat ik in de tussentijd mee kon trainen en werd geweldig opgevangen door de groep en door de club.” 

Doordat hij mocht meetrainen zag Marsman de werkwijze van trainer Arne Slot van dichtbij. Hij is trots wat de ploeg onder zijn leiding bereikt. “De uitschakeling in Europa was een flinke teleurstelling, maar het is fantastisch om te zien hoe ze het dit jaar doen”, aldus Marsman.

Marsman heeft bij Inter Miami momenteel een contract tot het einde van dit kalenderjaar. De doelman belande na een kruisbandblessure op de bank bij de club uit de Major League Soccer.

Delen

Reacties

Nog geen reacties