Streuer

Nieuws

Jan Streuer: "Ramiz wilde zelf het liefst naar Feyenoord"

Van de redactie

Bijna een jaar zat Feyenoord achter Ramiz Zerrouki aan, maar pas vandaag lukte het de Rotterdammers om de middenvelder binnen te halen. FC Twente-directeur Jan Streuer wenste afgelopen winter niet mee te werken aan een tussentijdse transfer, maar ging nu wel akkoord.

Na verluidt ontvangen de Tukkers een bedrag van tussen de zeven en acht miljoen euro voor Zerrouki. “We zijn heel tevreden met het bedrag dat we krijgen, anders hadden we het natuurlijk ook niet gedaan”, aldus Streuer in Algemeen Dagblad.

De clubleidingen van FC Twente en Feyenoord konden het eerder niet eens worden en uitte beiden soms hun irritatie daarover in de media. Toch is Streuer blij dat Zerrouki uiteindelijk naar Feyenoord gaat, zo schrijft AD. De Rotterdammers waren immer concreet voor een transfer en met name trainer Arne Slot gaf aan de middenvelder zeer graag aan zijn selectie te willen toevoegen. De Feyenoordtrainer ziet in de Algerijns international een directe versterking voor zijn elftal. 

“Feyenoord verdiende de speler daarom ook het meest”, zo zegt Streuer. “En het belangrijkste van alles: Ramiz wilde zelf het liefst naar Feyenoord. Ook al komt er een club die 50 miljoen biedt: als de speler niet wil, houdt het op.”

Delen

Reacties

Uiteindelijk bepaald Twente/Streuer het natuurlijk ook. Als Zerrouki persé naar Feyenoord wil, maar die voldoen niet aan de hoge vraagprijs, dan gaat het feest niet door. Feyenoord toch aan de vraag voldaan waarschijnlijk, om andere geïnteresseerden voor te zijn, en het eventuele tegen elkaar uitspelen van clubs door Streuer tegen te gaan....
Welkom Zerrouki, stofzuiger van het middenveld
We l een verrotte stofzuiger dan en wel een veel te dure.
@Robas1501 zelf wel blèren dat we *minimaal* 35-40 miljoen Euro voor Orrie moeten vangen, maar gaan lopen janken als we 7 à 8 miljoen voor Zerrouki betalen.