ahmed-aboutaleb

Nieuws

“Hij heeft Feyenoord verrot gescholden toen het dreigde mis te gaan”

Dennis

Onlangs kondigde Ahmed Aboutaleb aan te zullen stoppen als burgemeester van Rotterdam. Volgens Chris Woerts denkt dat niemand bij Feyenoord rouwig is om zijn vertrek. “Ik denk dat alle vlaggen uit gingen toen hij zei dat hij gaat stoppen”.

"Aboutaleb had maar één doel. Het nieuwe Feyenoord Stadion was zijn grote droom als afscheid. EN hij heeft het verpest", zo vertelt Woerts bij het programma Bankzitten op Zuid. Dat Feyenoord haar handen van het nieuwe stadion aftrok toen het uiteindelijk niet haalbaar bleek, heeft de burgemeester volgens hem ziedend gemaakt. "Hij is rancuneus naar Feyenoord toe nu, want hij heeft ze echt verrot gescholden toen het dreigde mis te gaan. Toen Feyenoord de stekker eruit trok was hij superboos. Hij is gewoon een rancuneuze man die niets met Feyenoord heeft!"

Volgens de oud-commercieel directeur van Feyenoord, ging het de burgemeester enkel om de politiek en niet om de voetbalclub. “Hij kan wel een sjaaltje om zijn nek doen, maar hij had net zo'n sjaaltje om zijn nek bij FC Utrecht. Het is net een speler die de ene week aan de borst het logo zit te kussen en de andere week datzelfde doet bij een andere club. Allemaal gelul joh, Aboutaleb heeft niks voor Feyenoord betekend, helemaal niks.”

Weinig steun aan Feyenoord
Woerts vindt dat de gemeente Rotterdam de voetbalclub sowieso magertjes ondersteund, in vergelijking tot andere besluiten. “Op een namiddag wordt door de gemeenteraad besloten om het museum Boijmans Van Beuningen even 326 miljoen te geven. Dat museum komt niet voor in de top tien best bezochte musea in Nederland. En Feyenoord wordt afgezet met een fooi van 40 miljoen euro. Schandalig.”

Het stoort de sportmarketeer bovendien dat de gemeente er wel als de kippen bij is om te profiteren wanneer het de club voor de wind gaat. “Leuk hoor de gemeente. Als er succes is dan staan ze vooraan, maar als het minder gaat dan praten ze slecht over Feyenoord.”

Delen

Reacties

Eindelijk heeft Woerts eens gelijk!
Feyenoord is een uithangbord voor Rotterdam ....zowel in slechte als in goede zin van het woord maar Feyenoord krijgt totaal geen steun van de stad Rotterdam....Rotterdam zou het stadion moeten kopen,renoveren en daarna moeten schenken aan Feyenoord....
Gisteren al geconstateerd n.a.v. zijn demagogische opmerkingen richting KNVB (een organisatie waar echt wel reële kritiek op mogelijk is) dat Woerts een enge lulkoekenbakker is. Deze voorspelbare scheldpartij richting de vertrekkend burgemeester (waar ook vast wel reële kritiek op mogelijk is, maar die toch niet toevallig vooral complimenten heeft gekregen door de jaren heen, ook van politieke tegenstanders), bevestigd eens te meer het beeld van een hele nare man die in voorspelbaar populistische termen 100 uit praat, maar in zijn megalomane zelfoverschatting vergeet te vermelden dat hij zelf geen hol heeft gepresteerd in welke functie dan ook.
Die Woerts dient maar één belang en dat is Woerts zelf. Hij kan niet om een bommetje heenlopen zonder er een vlammetje bij te houden.
Gelukkig slaat Chris Woerts nooit onzin uit. Toch?
Is wel gewoon zo .
Engnek die aboutaleb..
Te laat Chris, dit heb ik een paar haar geleden al gezegd. Vette handen van de worst en een natte tong van de wijn op de eretribune. Profiteren van de belastingcentjes die wedstrijden oplevert en dat al sinds de jaren dertig. Maar wel de handrem als het om financiele ondersteuning gaat. Kijk naar de HCS-periode. De gemeente had de club lekker failliet laten gaan.
Enge man, 110% anti Feyenoord, heeft de wind mee gehad als burgemeester. Dat Rotterdam een fijne stad is komt niet door hem.
Ik snap dat er content nodig is, maar Chris Woerts is echt een totale debiel die vrijwel alleen maar onzin verkoopt om zichzelf in de picture te houden.
Vaak onzin, maar hier heeft hij 100% gelijk.
Eens - als die opgeblazen mediakikker Woerts je content levert dan heb je een groter probleem. (Overigens is Abou een prima burgermeester geweest.)
Is gewoon weer een onzin stuk dit, een directielid van Feyenoord reageerde emotioneel enn schoffeerde aboutaleb nadat hij vond dat de gemeente weinig deed voor zijn veiligheid en toen is hij met zachte hand uit de ruimte gezet.
Gemeente mag een voetbalclub niet helpen Chris! Dit is opstoken wat je doet
Dat is niet helemaal waar natuurlijk. Je mag niet direct helpen, maar bij het bouwen van een nieuw stadion met een heel bouwproject eraan vast zijn er mogelijkheden zat. Alleen de gemeente wou dat Feyenoord ver en veruit het grootste deel financierde.
Gemeente is eigenaar vd grond onder de kuip. Als ze kwaad wilden dan hadden ze het bestemmingsplan kunnen veranderen. Er is gewoon ook weer een nieuwe vergunning afgegeven. Aboutaleb en leiding vd club spreken elkaar vaak en verhoudingen zijn prima is door Te Kloese meermaals gezegd afg zomer en bij huldiging. Te Kloese heeft zelf stekker uit City getrokken. Gemeente had alle grond al aangekocht. Bij Varkenoord heeft gemeente ook alles betaald op 1908 ook grotendeels. Dus Chris je weet de helft niet. Gemeenteraad bepaalt niet een burgemeester.
Grotendeels eens, maar dat de verhoudingen prima zijn is niet helemaal waar. Gemeente/Aboutaleb wilt dat de BVO meer doet aan de veiligheid en het verrotte randje. Te Kloese heeft ook niet de stekker eruit getrokken, maar op de pauze knop gedrukt. Hij was nl ook voorstander, vroeg niet voor niks aan de gemeente om de maasplot nog een aantal jaar te reserveren. Gemeente gaf toe mits RvS BP zou goedkeuren, na vernietiging gaf de gemeente DtK een laatste kans: hij moest publieke commitment afgeven (volgend met contractuele verplichtingen) dat durfde hij niet aan (BVO heeft korte termijn projectie en was bang voor de criminelen uit de harde kern) toen heeft de gemeente zelf de stekker eruit getrokken.
Idioot moet die explosies aanpakken. Is alleen maar onveiliger geworden.
Lul lekker goed met je hoe weet wel supporters te pesten. Onderzoeken bijvoorbeeld
Hoe vervelend die explosies ook zijn, zijn die eigenlijk een teken van geslaagd beleid. Eindelijk wordt er zoveel drugstroep in de haven gestopt dat er een tekort begint te ontstaan in de "markt" en daarmee ruzie. Wat verschrikkelijk is, zijn de slachtoffers rondom deze direct betrokkenen. Maar als boel een tijdje langer "afgeknepen" kan blijven worden, dan schuift die rotzooi Nederland uit en verdwijnt daarmee een grote bron van misdaad.