Bevestigd
rodriguez-x

Afbeelding via @frabigol op X.com | Edit 1908.nl

Transfers

Winterse Rodríguez deal van de baan

FeyenoordTM

Feyenoord heeft de winterse strijd om Luciano Rodríguez definitief opgegeven. "We zijn simpelweg in tijdnood gekomen", klinkt het vanuit het Maasgebouw. Vanuit Nederlandse media is er nooit een medium gekomen die sprak van een 'done deal', maar er was wel al een principeakkoord bereikt met de speler.

Algemeen- en technisch directeur Dennis te Kloese, die tijdens de winterse transferwindow uitstapjes maakte naar een vakantieadres en de ECA meeting in Qatar, heeft de miljoenendeal niet tijdig over de streep kunnen trekken. Er reist dan ook op deze dag géén Rotterdamse afvaardiging richting Zuid-Amerika en ook Rodriguez en zijn entourage blijven achter op het continent.

De Rotterdammers hebben woensdag- op donderdagnacht tot in de late uurtjes gepoogd om de Uruguayaanse aanvaller over te laten komen richting Nederland, maar de tijd begon dusdanig te dringen dat het niet meer tot een deal kon komen. Richting Zuid-Amerika reizen met een delegatie bleek ook geen haalbare kaart.

Rodriguez ziet zijn winterse transfer naar de Eredivisie na een tergend lang onderhandelingsproces dus in rook op gaan. Feyenoord blijft geïnteresseerd in de veelzijdige aanvaller, maar houdt in het achterhoofd dat hij in de zomer waarschijnlijk al onhaalbaar is vanwege zijn alsmaar stijgende marktwaarde. River Plate beraadt zich ondertussen over een tweede bod: de Argentijnse markt sluit op 18 februari, dus daar kan La Banda alle tijd voor nemen.

De regerend landskampioen van Nederland zal op zoek willen gaan naar een alternatief, maar heeft daarvoor nog slechts vierentwintig uur de tijd: donderdag sluit de Nederlandse transfermarkt om 23:59. Vanuit de staf is er geopperd om het bestuur te laten informeren naar Excelsior linksbuiten Couhaib Driouech. Dat is gebeurd, maar Feyenoord heeft niet doorgedrukt in de vorm van een concreet voorstel. PSV deed dat eerder al wél en er wordt op Kralingen verwacht dat de Eindhovenaren terug gaan komen. Binnen Feyenoord is de naam van Driouech nooit door deskundigen als optie op tafel gelegd.

Intern worden er vraagtekens gezet bij de informele toenadering voor Driouech omdat Feyenoord met de miljoenenaanwinsten Igor Paixão, Luka Ivanušec en ook de doorgebroken Leo Sauer nog altijd genoeg vertrouwen kan putten op de linksbuitenpositie. Laatstgenoemde lijkt spoedig zijn contract te gaan verlengen. De club verkocht woensdagavond nog wel rechtsbuiten Javairô Dilrosun aan het Mexicaanse Club América, maar Feyenoord kan op op die positie nog altijd beroep doen op Yankuba Minteh, Alireza Jahanbakhsh en ook op Igor Paixão. Tóch wenst de staf een extra aanvaller toe te voegen in het slot van de window. 

Feyenoord wil een vuist maken tegen AS Roma in de tussenronde van de Europa League, de KNVB beker winnen én zich verzekeren van plek twee, welk in Nederland recht geeft op deelname aan de groepsfase van de UEFA Champions League. De Rotterdammers zijn op moment voor geen enkele speler concreet, maar blijft in de laatste uren de markt scannen op zoek naar opties. Flankspelers en rechtsbenige verdedigers passeren momenteel de revue, maar concrete zaken lopen er (nog) niet. Er worden wel pogingen verwacht op de laatste dag.

Komt er nog een konijn uit de hoge hoed? Voor welke naam moet Feyenoord gaan? Laat het weten in de commentsectie!

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Gelukkig hebben ze maar een maand de tijd gehad om toe te slaan.......
Hebben ze geen teams, zoom of FaceTime? We leven niet meer in 2000 waar je fysiek afspraken ging maken en dat er dan een fax werd gestuurd met de details. Ik vind het een raar verhaal dat er geen tijd meer is meer dan 24 uur voordat de deadline verstrijkt.
Arne moet eerst ivanucec en ueda eens aan de gang krijgen is toch gauw voor miljoen of 17....
Aankopen komen niet echt uit de verf...
Gaat niet lukken... zijn prima spelers voor middenmoot maar als je echt mee wil doen Kampioenschap, Europees) gewoon niet goed genoeg.
Tuurlijk wel veel teveel wisselingen voorin.laat ivanucec maar eens 5 edatrijden staan zelfde geldt voor ueda ook slot laat wel eens steken vallen...
Misschien nu kopen en hem nog bij zijn club laten spelen. Heb je hem volgend seizoen binnen voor de huidige prijs
Ik snap bij dit soort transfers niet zo wat er precies zoveel tijd kost. Als partij A wil verkopen, partij B wil kopen en je "bijna beet hebt", kun je toch gewoon in één telefoontje de laatste details aftikken?
Tenzij Feyenoord krap in de centen zit (wat waarschijnlijk het geval is gezien de externe financier) en probeert uit te smeren over 100 termijnen, terwijl Montevideo liever gister dan vandaag zn geld op de rekening ziet.
Als Feyenoord echt krap bij kas zit dan ook niet zo'n speler willen kopen. Want je moet dan echt hoog inzetten. De hele handel en wandel rond deze jongen is gewoon slecht gedaan.
Ja, mee eens.
Voelt een beetje als wanhoopspoging
@FeyenoordTM is het nog een optie dat ze hem alvast vastleggen voor aankomende zomer?
Zou mooi zijn, anders een gemiste kans
Echt jammer dat niet gelukt is bij hem luciano Rodriguez had echt wel een talent geworden bij feyenoord vorige was hij nog goedkoper dan 4,5 miljoen
Ga ik hem wil in fc24 halen 😁🥺🥺
Dat een transfer kan mislukken kan altijd. Echter, niet vanwege tijdgebrek. Dat mag nooit gebeuren.Een foutive interne communicatie kan heel goed de boosdoener zijn, zonder speculatief te denken..
Misschien kan feyenoord hier wel helemaal niks aan doen.
De externe hulp kwam misschien wel te laat op gang.
Daarbij heeft zijn club het misschiien wel lopen traineren omvdat b.v river plate meer wilde betalen maar rodriquez alleen maar naar europa wilde.
Daarbij komt dat rodrquez bij onder 23 in venezuela zat.
Allemaal factoren die de boel vertraagd hebben.
Livefpool montevideo stond niet te springen om hem aan feyenoord te verkopen en heeft simpel de tijd laten verstrijken
Aurier naar Nottingham, dus Neco zal daar blijven. Assignon niet naar Turkije maar naar Burnley. Die Mbabu wil z'n huidige club niet kwijt. Driouech naar PSV. Welke opties zijn er nog?
Hopelijk geen paniek-aankopen, maar een huur-buitenkans uit Engeland o.i.d.
Misschien een gekke gedachte. Maar is dit geen moment om nog eens met een jongen als slory om tafel te gaan zitten? Door de zwakke bezetting op rechts kan hij wellicht de kans krijgen om zich te laten zien. Financieel bespaar je op die transfer dus kan je hem er wellicht wat bij geven. Ik kan me niet voorstellen dat hij met reele kans op speeltijd en een redelijke vergoeding niet bij zou willen tekenen
https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/kazim-richards-op-weg-naar-feyenoord~af8664e4/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Waarom het jammer is dat Rodriguez niet komt? Omdat op basis van de berichtgeving en de beelden deze jongen een goede voorzet lijkt te kunnen geven. Een goede corner of een strakke vrije trap is wat Feyenoord nodig heeft, maar voorlopig nog niet aan de selectie kan toevoegen in de persoon van Rodriguez.

Moeten we ons zorgen maken nu duidelijk is dat hij niet komt? Nee. Met deze groep worden we gewoon tweede. Misschien niet met een voorsprong zo groot als onze achterstand op PSV, maar we worden het wel. Er komen weer CL gelden binnen en ik denk dat zeker twee spelers deze zomer het uitgaande transferrecord gaan breken. Want dat lijken we soms ook even te vergeten met z'n allen: Feyenoord vertegenwoordigd de hoogste totale marktwaarde binnen de Eredivisie, ondanks wat de meesten hier van het huidige niveau vinden. Feyenoord zal gewoon voortbestaan zónder Rodriguez. En met een nieuw seizoen Champion League op het programma, wellicht na komende zomer ook mét Rodriguez. Deze jongen heeft immers aangegeven graag naar Feyenoord te willen.

Dan nog over Driouesch die middelmaat zou zijn: Wieffer is in één jaar tijd 18 miljoen euro waard geworden. Van hem werd bij zijn overgang ook gezegd dat het middelmaat is. Schouten is aan onze aandacht ontsnapt en vertegenwoordigd nu óók een waarde van meer dan 20 miljoen. Komt toch best mooi spul uit dat Kralingen.
4,6 mil voor Dilrosun is wel goed verkocht dat dan weer wel
Misschien moet de leiding onze heilige slot opdragen onze grootste talenten meer speeltijd te geven, zodat deze de kans krijgen zich te ontwikkelen naar wedstrijdniveau feyenoord 1. Op deze manier gaat er niemand doorbreken bij ons, en blijven we afhankelijk van aankopen, wat weer meer risico oplevert voor de lange termijn financiën.
Kansloze transferperiode weer, 100 namen maar niks komt
En hoeveel namen heeft Feyenoord naar buiten gebracht? Juist, niet 1.
Te Kloese heeft bevestigd in de media dat ze bezig zijn (geweest) met Rodriguez.
Dus dat is in ieder geval al meer dan "niet 1".
Ok. Dat was niet uit zichzelf naar buiten brengen, maar na gezeur van een journalist.
Dus? Blijft hetzelfde. Hij had er ook niet op kunnen reageren
@FeyenoordTM wordt Feyenoord nog concreet voor een speler vandaag?
Liever geen aankoop dan een paniekaankoop.
Ja weer maar je mag niet kritisch zijn dat zijn de nieuwe regels🥶
Kritisch zeker, maar (zoals wel meer in de wereld) er zijn vaak meerdere oorzaken waarom iets wel of niet lukt. Simplistisch roepen dat het aan persoon A, B of C ligt doet niet veel recht aan hoe zaken zijn gegaan en daarbij schieten we er weinig mee op.
Klopt helemaal maar dit is niet de eerste keer dat het zo gaat.
Aurier naar Galatasaray meldt FabrizioRomano net.
Dit zal betekenen dat we Williams in ieder geval kunnen vergeten, Voor het geval we dit nog niet hadden gedaan. Maar wellicht biedt het wel nog mogelijkheden om Assignon te kapen, nu hij bij Galatasaray ook geen zekerheid voor een basisplek zal hebben?

@feyenoordTM is Feyenoord nog in de markt of hebben ze de interesse in Assignon al laten varen?
Ik zie het ook net idd, helaas.
Had echt wel een leuke toevoeging geweest.

Gaat weinig inzitten vandaag ben ik bang. Alle opties waar we concreet voor zijn geweest zijn al komen te vervallen.
We hebben voor de winter ook hele goede wedstrijden gespeeld met deze spelers. Doe nu niet dat zee er niets meer van kunnen. Heb vertrouwen dat we op plek 2 eindigen in de competitie. Dan maar in de zomer diepteversterkingen. Wat betreft Te Kloeze. Hij is een zegen voor onze club.
Als algemeen directeur doet hij het goed.
Op Frans bericht dat Feyenoord en Liverpool Montevideo akkoord hebben
Maat ik heb ook nog steeds hoop maar het is klaar. Hij komt niet meer :(
Denk dat het gewoon weer een gekopieerd bericht zoals altijd.
Zou top zijn,maar we redden het niet meer
Sorry zie nu dat het een gedateerd bericht is des te vreemder want als dat zou kloppen zou er volgens fr-fans dus al op de 30ste een akkoord geweest
Let op! Straks nieuwtje: Feyenoord gaat voor transfervrije El Ghazi…😩
Aub niet, deze speler heeft echt geen toegevoegde waarde.
Drukt alleen op de salariskosten
Erg zonde. Ook een beetje lakse houding van Feyenoord. Als ze hem erg graag gehad willen hebben hadden ze een paar dagen geleden al naar Uruguay of Venezuela kunnen vliegen.

Gemiste kans.
Over gemiste kansen gesproken... er worden al bedragen van 35 miljoen genoemd voor Dallinga... feyenoord heeft al zo vaak de trein gemist... dat je inmiddels toch mag spreken van wanbeleid mbt transfers
Volgens mij is de huidige spits van Feyenoord ook wel aardig in transferwaarde gestegen. En wat te denken van Hancko en Timber in de huidige selectie ? En verkoop Sinistera ?
Nou nou het is wat.. hebben wij een spits nodig dan
Waarom woow?
Is boadu beter dan ugalde dan?
Lijkt me dat twente er zwakker op is geworden
Waarom woow?
Is boadu beter dan ugalde dan?
Lijkt me dat twente er zwakker op is geworden
Misschien loopt er in Begië nog een goeie rechtsbuiten rond. Komen ook wel goede spelers vandaan toch
Werd toch extern gefinancierd? Dan kun je ook niet zeggen we betalen wat meer. Dan heb je gewoon een budget en als de verkopende club meer wil (of te klein percentage wil afstaan voor dat bedrag) houd het gewoon op.
Daarbij waren de onderhandelingen al tijdje bezig voordat het naar buiten kwam. Moest eerst nog stilgehouden worden in clubbelang. Word door bijna iedereen hier ook maar even vergeten voor het gemak.
Ja maar het was ook de zelfde te kloese die zei dat hij niet meer ging betalen voor een spits die duurder is dan gimenez. En dan ueda kopen voor het record bedrag kunnen we ook zeggen over clubbelang.
Waar in mijn bericht zie jij de naam te Kloese staan?! Daar heb ik het helemaal niet over.
Snap ik bedoeld hiermee dat we helemaal geen financiering nodig hadden als hij niet zoveel had uitgegeven in de zomer. Dat geld is helemaal op vandaar mijn reactie.
Blijkbaar mag je geen uitleg geven over het proces hier. Mag je alleen maar tegen te Kloese zijn.
Dat waren zijn eigen worden kan ik ook niks aan doen dat hij dat zegt.
Ja maar dat heeft dus niks te maken met wat ik zeg in mijn eerste bericht.... pffff
Iedereen weet het hier beter en had de transfer al op 2 januari afgerond.. bijzonder hoor!
Eerlijk gezegd blij dat die deal niet doorgaat, we hebben 2 uitstekende spitsen en meer dan genoeg buiten spelers. Eerst buiten spelers verkopen en dan pas weer nieuwe
Nou want het rendement ligt ook zo hoog bij de huidige buitenspelers
Misselijke opmerking vind ik dit over de agenda van DtK. Laten we niet vergeten dat we mede dankzij hem nu überhaupt kunnen praten over transfers van rond de 10 miljoen euro! Kijk even waar we vandaan komen.
Om het eens te worden in een transfer moet je met 3 partijen zijn. Als er na weken onderhandelen nog geen akkoord is, heeft dit te maken dat er een van de partijen niet graag genoeg wil.
Er wordt soms ook van je gevraagd om persoonlijk naar de verkopende partij af te reizen, zoals Bruggink persoonlijk naar Monaco is afgereisd om Boadu te halen.

Ik snap niet dat Te Kloese, of de technisch manager Jelle Goes, niet die kant op is gegaan om alle formaliteiten af te ronden.

Vooral die Zuid-Amerikaanse landen hechten veel waarde aan persoonlijk contact
Te Kloese heeft daar zelf jaren geleefd en gewerkt, dus hij weet echt wel hoe het werkt. Mocht hij het gevoel hebben gehad dat dit enigszins zin had, had hij echt wel die kant op gegaan.
Ze moeten gewoon nogsteeds alles op alles zetten om deze jongen te halen. Laat hem tekenen onder voorbehoud van keuring
Goed doorgepakt feyenoord. Lekker snel ook.
Hadden we ook echt niet zien aankomen. Gaat al ruim 40 jaar zo. Geen geld, nooit is er geld. Al verkopen we nog zo veel spelers en zit de kuip altijd vol, speel je Champions League, nog is er geen geld. Altijd komen de mooiste namen voorbij, en komt er uiteindelijk niets of middelmaat.
@FeyenoordTM gaat Feyenoord toch nog een poging wagen voor Neco Williams ?
Enige wat mijn dag nog goed zou kunnen maken🙏🏼🫣
El Ghazi is nog vrij! Goedkope optie en zou typische Feyenoord zijn!
Ja een speler die graag naar 020 wilt. Doe maar niet
Nee nee... uurtje of 23.45 uur... het grote nieuws! Hahahaha
Even voor de duidelijkheid... ik deel jou mening ... maar ik zou er echt niet raar van staan te kijken! Lekker goedkoop 😜
Blijkbaar niet interessant genoeg voor het bedrag dat er tegenover moest staan. Als je écht had gewild als club had je hem op tijd gehaald. Als je dat niet kunt (als je iemand écht wil) moet je vragen stellen over de capaciteiten van de verantwoordelijken.

Geen idee of het een goede voor ons zou zijn geweest, ik ken hem niet. Blik vooruit, kijken wat de toekomst brengt.
Van Rodriquez naar Driouech, je maakt het mee…

Ik hoop dat Excelsior hiervoor gaat liggen of PSV hem wegkaapt, want dit is toch ook niet het niveau dat je als topclub nastreeft.
Het is een leuke speler als back-up van de back-up, wat psv in hem ziet maar geen basismateriaal.
Misschien ontwikkelt hij zich nog razendsnel en haalt hij de top maar ik zie het niet gebeuren.

Maar is het niet mogelijk om nu alsnog de deal van Rodriquez af te ronden maar dan met een overstap in de zomer? De deal met Zerrouki is vorig jaar ook buiten de transferperiode tot stand gekomen, dat moet nu toch ook lukken?
Had PSV ook Wieffer voor onze neus weg moeten kapen?
Die vergelijking slaat natuurlijk kant noch wal.
Nou wil jij dus beweren dat iedere speler van Excelsior een succes is omdat ene Wieffer goed presteert bij Feyenoord?
Je kunt het lezen alsof ik beweer dat élke speler van Excelsior een succes is, of je kunt het lezen alsof ik beweer dat we niet élke speler van Excelsior op voorhand moeten degraderen tot middelmaat (want Wieffer, Schouten, Clasie, Slory, El Hamdaoui, Kalou, Bastos en Buffel bewezen het tegendeel). Misschien zit er wel net zoveel potentie in deze Driouech, maar dan voor de helft van de prijs.
Ze moeten de transfer Windows overal op de zelfde datum beëindigen! Ik kees nu dat Argentinië tot 18 februari door mag gaan. Dat is toch grote bullshit!
En zou DTK op zijn uitstapjes ook niet gewoon aan het werk zijn geweest?
Wij, media speculeren dat.
Ik kan jullie vertellen dat een vriend van mij bij een makelaar kantoor voor spelers werkt. Die heeft nooit vrij, rust, vakantie. Altijd bezig.
Misschien op tijd beginnen met onderhandelen?
Ze waren al langer bezig hè. Moest eerst stil gehouden worden in het clubbelang om het niet in gevaar te brengen.
Had niet anders verwacht ,als je de middelen niet hebt waarom ga je dan achter dit soort spelers aan . het is niet anders dan andere jaren het publiek word al jaren een worst voor gehouden het enige goede aan de club de hondstrouwe supporters, ga eens een pot maken met het bedrijfsleven of grote sponsoren stop er honderd miljoen in en doe het daarmee ,inkoop verkoop dan word bij een goed gebruik de pot groter en kan het geld weer terug naar deze groep ,Arne is niet te benijden met deze voorhoede ,maar ik zal het wel niet goed zien ,en hou het in het vervolg stil maak niet het publiek gek met een dooie mus
Jammer dat hij niet komt. Aan de andere kant zijn er met Paixao, Stengs en binnenkort weer Jahanbakhsh genoeg opties voor rechtsbuiten. Dat Dilrosun is verkocht is mooi, want dat speelt veel ruimte vrij in het salarishuis!
Niet geheel verrassend. Maar de kern van de zaak is dat Feyenoord (nog) niet voldoende slagkracht heeft om dit soort transfers makkelijk af te ronden. Daarnaast blijkt het voor Eredivisieclubs de afgelopen jaren ongelofelijk moeilijk te zijn om een rechtsbuiten te vinden die echt een grote toekomst tegemoet gaat. De toppers zitten in de categorie Madueke, Antony en Cerny. Het is dus gewoon heel moeilijk om een echt goede rechtsbuiten op de kop te tikken.
Eerlijk gezegd snap ik wel dat Feyenoord gaat voor top opties en lukt t niet dan maar geld aan de kant houden en verder kijken in de zomer met wat meer budget hopelijk. Ook met onze huidige selectie moet je gewoon 2e kunnen worden want met een aankoop erbij die nog moet wennen en aanpassen win je niet opeens van Roma
Transfers met Zuid-Amerikaanse landen zijn altijd lastig. Het is jammer dat het niet is gelukt.
In de zomer zal er nu meer interesse vanuit andere clubs zijn. Het lijkt niet realistisch meer om deze speler later nog te halen.

Driouch maakt wel een aardige indruk, maar Excelsior zit ook terecht hoog in de boom.

Vertessen was een betere optie geweest.
Als je een dag te kort komt mag je zeker kritisch zijn op de manier hoe dit is aangevlogen. Je weet dat onderhandelingen met Zuid-Amerikaaanse landen langer duurt en je weet ook hoe dichter je bij de deadline komt hoe minder sterk je in de onderhandelingpositie staat.
Zeker ook als de strategie van Feyenoord is aangepast om waarde op het veld te creëren en dus te investeren in jonge spelers, je dan ook naar het moment van aankopen moet kijken. Je ziet dat de jonge spelers die gehaald zijn, Gimenez, Paixäo, Timber, Wieffer, Beelen, Vd Belt, Lopez, allemaal minimaal een half jaar nodig hebben om zich aan te passen, voordat ze hun eerste basisplaats veroveren.
En als je dan ook weet dat Minteh, Jahanbakhsh ook komende zomer zullen vertrekken dan had het nu aantrekken van Rodriguez zeer hoge prioriteit.
De belangen zijn groot dus men mag hier zeker kritisch naar kijken.
Wolla
Dat dus en als deze speler al langere tijd in het vizier lag had je dus eerder in moeten stappen en niet pas in de laatste week dat mag toch wel geconcludeerd worden en dat is eigenlijk het enige dat hier te verwijten valt en geef de reden maar een dauw ik denk dat je hier dichter op had moeten zitten
Voor alle duidelijkheid. Voor de mensen die denken dat we klagen en "afgeven op te Kloese" er is geen paniek hoor, selectie is nagenoeg compleet (hebben ook jeugd die bijna niet gebruikt wordt). Alleen is hier wel aangegeven:

Zaken doe je niet alleen met je telefoon' (face2face) daadkracht en op tijd reageren (stuur je buiten v. Bentem mensen van medisch team om hem daar te keuren). Dat getuigd van een stukje professionaliteit.
Als we berichten mogen geloven dat de club en speler nagenoeg rond was alleen vanwege tijdnood/keuren dat het klapt voor zo'n miljoenen transfer ('record') is veel zeggend). Voorbeeld" Bruggink als TD naar Monaco gegaan om die Boadu persoonlijk zelf te halen.

Het is gewoon een typisch herhalend ding met transfer windows. Daarbuiten laat Slot maar eerst zien het elftal te laten draaien en ze weer in de flow te brengen. Hij en Te Kloese hebben samen spelers gekocht buiten het scoutings orgaan (ook geen probleem (Hancko trouwens de laatse speler die doorgedrukt was door de scouting volgens info), maar gebruik die aankopen inplaats van dat ze op de bank verpieteren)

Dikke rood witte groet!
@FeyenoordTM ik kan nu al rustig gaan slapen zonder dat ik iets mis ;)
Erg makkelijk om even fijntjes te melden dat Te Kloese op vakantie en ECA meeting is geweest. Natuurlijk had je dit eerder kunnen afronden, maar dan had je sowieso te veel betaald. Goede zaak dat ze niet met geld smijten. Bovendien moet je de enige prijs die dit seizoen nog haalbaar is (KNVB beker) ook met huidige selectie wel kunnen winnen. Titel is al mijlenver uit zicht en als je de clubs bekijkt die nog in de EL zitten.........
EL volgend jaar is leuk maar plaatsen voor CL is beter
En zo blijven we helaas weer vleugellam achter.

Ik zeg overschakelen naar 442 met Ueda en Santi in de spits. Timber, Wieffer, Lingr en Stengs erachter.