Primeur Bevestigd
sauer-verlenging-web

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord maakt werk van verlenging Sauer

FeyenoordTM

Feyenoord is op de achtergrond druk bezig om het contract van Leo Sauer open te breken en te verlengen. De Slowaaks international ligt momenteel tot medio 2026 vast, maar daar lijkt op korte termijn verandering in te komen.

Sauer werd in de zomer van 2022 gehuurd van MŠK Žilina. Feyenoord dong onder (destijds hoofdscout) Mark Ruijl een koopoptie af bij de Slowaakse club en die koopoptie werd in de lente van 2023 gelicht. De buitenspeler verbond zich daardoor voor nog eens drie jaar aan de Rotterdammers.

De Slowaak beleeft dit seizoen zijn doorbraak. Hij zit geregeld bij de hoofdselectie van trainer Arne Slot en zijn optredens smaken naar meer. Hij maakte al een belangrijke goal uit bij Sparta Rotterdam (2-2) en wist ook twee assists te leveren in de Eredivisie.

Vanuit Rotterdam doet Feyenoord er momenteel alles aan om Sauer langer aan de club te binden. De club probeert zijn entourage, waar Sauer sinds een maand of twee bij zit, over te laten komen voor verdere contractbesprekingen. Doordat Sauer nu 18 jaar is, kan hij een langdurig profcontract tegemoet zien.

Na de onderhandelingen kunnen er nog wijzigingen in volgen, maar het heeft er alle schijn van dat er vice versa ingezet wordt op een verlenging die Sauer tot medio 2028 onder contract kan zetten. De speler staat ervoor open om zich langer aan Feyenoord te verbinden.

In 2023 steeg de ingeschatte Transfermarkt value van Sauer van €75.000 door naar maar liefst €5.000.000. De ontwikkelingen zullen op korte termijn resulteren in een nieuw profcontract voor de jongeling.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Mensen die geen telegram hebben, rutger meld net dat als de deal rond is. Dat feyenoord wil dat rodriguez naar Rotterdam afreist omdat hij uitgeschakeld is met uruguay-on 23.
Je bent een topper! Bedankt voor het delen
Geen probleem ik dacht ik deel het even met de anderen wel zo netjes.
Ja ze willen als het rond is dat rodriguez naar Rotterdam komt.
Lijkt me dat ze keuring daar doen ivm tijdsdruk.
eeuwigelegioen heb je hem gesproken ik heb ook telegram en overal lees ik nu dat het moeilijk wordt
Stuurde een foto op de telegram app die beschikbaar is voor iedereen kijk anders bij foto's daar zie ik het gewoon staan.
Staat er ook op de telegram dat het moeilijk wordt? Of alleen op VP en dergelijke
Op telegram staat no deal yet...
Maar niks over dat het moeilijk wordt wat ik las.
Er staat onder no done deal. Dus nog niet rond.
Ben ik ook bang voor, ook omdat ftm morgen live gaat met nieuws daarom hoop ik dat er snel een akkoord komt.
Als er nu nog geen deal is en ze moeten nog keuren. Dat met het tijdverschil. Lastig. Als ze maar niet als paniek Driouech halen.
‘No done deal’ staat er ook bij in dat telegram post
Als je telegram heb kan je in een groep toevoegen van 1908 is toegankelijk voor iedereen. Daar krijg je snel een mededeling als er nieuws is over feyenoord.
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1177322/rodr-guez-deal-ingewikkeld-feyenoord-wendt-zich-mogelijk-tot-driouech.html
Dat je daar nog leest dat is zo pro Ajax dat je bijna misselijk van wordt.
Misschien ook is wat basisplaatsen gaan geven dan ook? Jochie valt altijd goed in en de andere buitenspelers doen het bagger...
Pik die Julian Rijkhoff weg bij Dortmund.. moet 1.5 miljoen kosten.. dan heb je een spits voor de toekomst.. en ja hij heeft bij dat vullis gezeten... maar wel 10 klasse beter dan die Groen die nu in de spits speelt onder de 21. En is een Nederlander... spreekt de taal en hoeft niet te wennen aan onze cultuur!
We hebben al Ueda voor de toekomst. Gaat er vandaag ook weer 2 inprikken!
Ik hoop het... ik heb nog niet veel gezien van onze Japanse vriend.. maar we moeten hem ook de tijd geven! Komt ook bij dat die er nu niet is... en in de toekomst meer internationale wedstrijden moet spelen voor Japan. En weer terug komt met een jetlag!
Ja het vervelende is, Ueda wordt bij ons gewoon verkeerd gebruikt. Je moet hem niet als aanspeelpunt gebruiken. Geef hem een voorzet of een goeie steekpass en hij schiet ze erin. Helaas zijn voorzetten geen ding momenteel met hoe slecht onze vleugels spelen..
Slot gebruikt Ueda verkeerd zegt de kenner...
Dan kijk je niet naar zijn Japanse spel daar speelt hij erg goed en scoort regelmatig, heeft wat langer aanpassingsproblemen maar speelde vorig jaar bij zijn oude club ook geeeldig dus wat langer achter elkaar opstellen denk ik.
Een derde spits is echt wel wenselijk. Of dat deze spelert moet zijn weet ik niet. Ken ik niet.
Lekker aan Excelsior verhuren als Driouech naar PSV is vertrokken. Hij moet elke week spelen.
Ik zou lekker Sauer aan Excelsior uitlenen en dan Driouech kopen
Gelukkig hebben wij t niet voor t zeggen
Driouch vind ik geen geweldige speler, middelmatig.
Als Feyenoord makkelijker zijn wedstrijden zou winnen zouden de jonge jongens wat vaker minuten maken. Daarom wil slot graag wat vaker spelers aantrekken die het niveau van t elftal naar een hoger niveau tillen zodat zulke jonge jongens onder de vleugels van die spelers kunnen bloeien. Nu is elke wedstrijd zo moeizaam dan zie je dat Slot t niet aandurft.
Eens maar waarom niet is starten met deze jongen? En vd Belt boven Milambo... als je goed genoeg ben dan ben je oud genoeg simpel.
Ja Slot zal vast zn redenen hebben hij werkt elke dag met die jongens. Ik persoonlijk zie ze ook liever wet vaker aan de aftrap
Goede zaak. Gaat Paixão volgend seizoen uit de basis spelen. Mag wat mij betreft dit seizoen al want Paixão speelt al maanden als een natte krant
Mooi klaarstomen achter Ivanusec…die hij voor nu gewoon weer wekelijks moet gaan opstellen
Waarom hij speelt toch niet, slot stelt hem nooit op 🤔
Don Dennis al geland in Montevideo om die José Palma van zijn bed te lichten?
Lekker veel bij onder 21 laten spelen die moeten ook kanpioen worden. Soms minuten geven en laten wennen. Net als milambo en zechiel en wellicht slory
Hoge verwachtingen van dit ventje. Mooi dat ze hem er langer bij houden.
Altijd goed om talenten in een vroeg stadium langer te binden. Kunnen ze in alle rust toewerken naar meer speeltijd. Overigens, @FeyenoordTM kunnen de stoelriemen voor de positieve turbulentie al vast of verstoort dit het proces en vliegen we in alle rust verder? :)
Feyenoord TM is die linksbuiten van Exelsior nog bij Feyenoord in beeld
Lijkt me geen verkeerde speler
Wat is toch die plotselinge hype rondom Driouech? Leuke speler, maar gaan we dan ook voor Sahraoui en Steijn? Bovendien heb je met Ivanusec, Paixao en Sauer heb je al drie linksbuiten spelers rondlopen.
Nu nog meer speelminuten. Ik zeg basisplek in tweeluik tegen AZ.
Ik hoop dat hij naast een contract verlenging hij ook meer speeltijd krijgt
Mocht slot weggaan deze zomer zie ik hem onder RVP wel eredivisie minuten maken.
Meer dan terecht. Hoop dat hij vaker minuten gaat krijgen.
Het zou voor de ontwikkeling van deze jongen zo goed zijn om meer minuten te pakken op topniveau. Dit is misschien geen populaire mening, maar zou hij niet ideaal zijn voor een (half)jaartje Excelsior als Driouech daar vertrekt?
Misschien beter als die jongen zich op gras ontwikkelt, en niet op plastic. Maar ik begrijp je opmerking.
goeie zaak. verdient wel wat meer speeltijd. zeker nu onze vleugels niet echt presteren.
Mooi nieuws! Nou nog een keer opgesteld worden!!