Betrouwbaar
Javairô Dilrosun | VK Sportphoto [NIET GEBRUIKEN, VOOR TRANSFERS]

VK Sportphoto

Transfers

Laat ook Celta Dilrosun varen? ‘Rechtsbuiten Allende landt vandaag in Vigo’

FeyenoordTM

Maar liefst vier clubs zijn deze winter in de markt gekomen voor Javairô Dilrosun: US Lecce, Hellas Verona, FC Lorient én Celta de Vigo — maar een transfer naar één van deze clubs lijkt er vooralsnog niet in te zitten.

US Lecce kon niet voldoen aan een obligatie en een aanbieding van Hellas Verona werd door de Rotterdamse clubleiding als 'niet serieus' beschouwd. FC Lorient lijkt voor Badrediene Bouanani te kiezen en nu lijkt ook Celta de Vigo voor een andere optie te gaan.

Volgens de betrouwbare journalist Matteo Moretto komt Tafeo Allende deze woensdag in Vigo aan om zeen contract bij Celta te ondertekenen en zijn medische keuring te ondergaan. Met de Argentijnse rechtsbuiten van Godoy Cruz lijkt het gat in de voorhoede gevuld te worden voor de club uit de Spaanse La Liga.

Mocht een winters vertrek nog gewenst zijn, moeten Feyenoord en Dilrosun waarschijnlijk wachten op een andere optie die zich voordoet in de markt. Mocht die optie niet voorbij komen, blijft Dilrosun zeker de komende maanden bij Feyenoord. In Rotterdam staat hij tot medio 2026 onder contract.

De mogelijke inkomende transfer van Luciano Rodríguez moet los gezien worden van het wel of niet aanblijven van Javairô Dilrosun. Feyenoord heeft nog tot donderdag 23:59 de tijd om transfers af te ronden; daarna sluit de winterse transfermarkt in Nederland.

🎖️ — Volgen ingewijden is er nooit een formele aanbieding Celta de Vigo voor Javairô Dilrsoun doorgezet.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Al die clubs denken dat er voor een appel en een ei alles te krijgen is. Begrijpelijk als je ziet voor welke prijs ,Benfica twee van de beste spelers bijna kon stelen.
Weer een heleboel dooie mussen deze transferperiode, benieuwd wat er uiteindelijk wel gebeurt
Lekker met 7 buitenspelers de rest van het seizoen in, om vervolgens Nieuwkoop daar te zetten. Echt een gezonde balans ook....
Je moet voorselecteren op de zomer. Minteh gaat terug naar Newcastle, Ali’s contract loopt af, Dilrosun zal hoe dan ook verkocht worden. Is het niet vandaag of morgen nog dan zeker in de zomer wel.

Daarnaast is Rodriguez een lange termijn project, die gaat er echt pas einde seizoen maar vooral volgend seizoen staan lijkt me.

Beter nu teveel dan straks paniekvoetbal.
Is het zo zeker dat Dilrosun weggaat dan? Ik ben voor de aankoop van Rodriguez, daar niet van. Maar de selectie nu is gewoon niet gezond voor de flanken en gaat ten koste van henzelf. Dilrosun zal echt nu weg moeten en Nieuwkoop en ook Stengs zouden nooit daar opgesteld moeten worden, als je er zoveel hebt. Je kan zeggen dat ze niet goed genoeg zijn, maar je maakt ze ook wel kapot op deze manier. Ivanusec gaat van basissplek naar niet eens invallen in 1 week, dat is toch geen gezonde concurrentie?
Ik denk niet dat we Rodriguez veel basis gaan zien dit seizoen en het seizoen afmaken met voornamelijk Paixao op links en Dilrosun op rechts.

Dilrosun is nu al een paar keer dichtbij een transfer geweest maar elke keer lijkt het uiteindelijk niet door te gaan, dus ik zet er geen geld op in, maar het lijkt me dat hij ook inziet dat nog een jaar bij Feyenoord blijven sportieve zelfmoord is. Al helemaal als Rodriguez de hype waar kan maken en hij eind dit seizoen al onomstreden is.
Nounou, tegen PSV was het een prachtige zet om Nieuwkoop rechtsbuiten te zetten en pakte het ook goed uit. Afgelopen zondag was het minder succesvol.
Mwah, het is dat we wonnen, dan is alles wat je doet goed. Hij speelde prima, maar was niet zo cruciaal als men deed geloven. Daarnaast moet je dat helemaal niet willen, een rechtsback als rechtsbuiten. Voor een trainer die zelf bekend staat om aanvallend voetbal is het gewoon raar.
Ben ik niet met je eens. Aanpassen aan de tegenstander (zoals een sterke opkomende back lamleggen) is in de top vaak nodig. Puur ‘uitgaan van eigen kracht’ is vaak naïef tegen topclubs. Het gaat in de top om de knikkers, minder om het spel.
Ik zeg nergens iets over niet aanpassen aan de tegenstander. Wat Nieuwkoop deed, kan je ook vragen van een aanvaller, door meer te verdedigen, of dat je je middenveld anders inricht ofzo. Zijn taak is echt geen hogere wiskunde wat anderen niet zou kunnen. Zeker omdat hij zelf verdedigend en 1 op 1 niet zo geweldig is. Het is gewoon heel vreemd omdat hij het ook tegen Twente deed, alleen omdat hij het goed deed tegen PSV. In hoeverre pas je je dan aan tegen Twente? Helemaal niet dan. Het is gewoon een rare beslissing, dat goed wordt gepraat omdat we gewonnen hebben.
Hmm, Ywente heeft met Small ook een offensieve back met een belangrijke rol toch? En deed Cruyff niet hetzelfde met Brard (heette hij zo?) als back een plek op de vleugel te geven toen Cruyff bij Feyenoord zat?
Maar goed, we hoeven het natuurlijk niet eens te zijn…
I admire those who still think that Dilrosun will 'backfire'. Same thing Walemark, wait, wait, wait.
I don’t believe in wait wait wait.

Current football is about short cycles of up to 3 years: adapt > perform > overperform > sell to bigger club.

Players that don’t fit in get sidetracked: loan, bench, transferlist.

Seldomly a player that doesn’t get into the performing phase within 6-12m succeeds thereafter.

Hence, the odds for Walemark, Bullaude, Dilrosun are not favorable.

I believe that clubs and players should accommodate for this in the contracts. Lower base salary, big succesfee, and fair exit clauses in case of no success.
Hoe kom je hier vanaf? Zit F te hoog in de boom? Klopt zijn salaris niet in verhouding tot zijn matige kwaliteit?
Zijn salaris schijnt inderdaad in de hogere regionen te liggen. Die raak je aan de straatstenen niet meer kwijt.
Ik denk dat als je hem meer de tijd geeft dat hij echt van waarde kan zijn. Ik vond hem niet slecht spelen.
Uruguay is nog niet wakker... zit er nog een nieuwtje aan te komen? ; )
https://1908.nl/artikelen/feyenoord-maakt-werk-van-verlenging-sauer
Oh ik had gehoopt op Rodriguez nieuws
Vervelend is dat wij onze miskopen zoals walemark dilrosun etc. nooit voor hun aangekochte prijs kun doorverkopen.
Dit wordt gewoon transfervrij voor een hele dure tribuneklant.
Mogelijk is verhuren met overnemen van een (groot) deel van het salaris het hoogst haalbare. Lijkt me voor hem ook lekker als hij weer kan gaan spelen
Dilrosun wordt door ze allemaal gebruikt als drukmiddel / alternatief. Lekker houden. Kan komende tijd van waarde zijn.