Primeur Bevestigd
Javairô Dilrosun | VK Sportphoto

VK Sportphoto

Transfers

Eerste voorstel Hellas niet serieus genoeg

FeyenoordTM

Feyenoord heeft de eerste concrete aanbieding van Hellas Verona op Javariô Dilrosun afgeslagen. Het openingsvoorstel van de Italianen kwam nog niet in de buurt van wat Feyenoord voor zijn basisspeler verlangt. De Rotterdammers willen alleen formele, vaste aanbiedingen van miljoenen overwegen, waardoor deze winter eerder Lecce naast de komst van Dilrosun greep.

De aanbieding is door Feyenoord afgedaan als 'niet serieus genoeg'. Hellas zal met een verbeterd voorstel moeten komen om de vleugelspeler los te weken in Rotterdam. Dilrosun blijft zeker tot verdere toenadering gefocust op Feyenoord, waar hij vrijdag nog gewoon van de partij was. Zondag staat het uitduel tegen Vitesse op het programma in de Eredivisie. Vorig seizoen schitterde Dilrosun nog in het GelreDome bij de 2-5 overwinning in de openingswedstrijd van het seizoen.

Hellas Verona verloor deze winter Cyriel Ngonge aan Napoli. De Belg speelde eerder in de Eredivisie voor FC Groningen, waar hij één jaar geleden met tumult vertrok. De rechtsbuiten levert Hellas nu maar liefst achttien miljoen euro exclusief 2 miljoen euro aan variabelen op. Mocht de Serie A club toe willen slaan om Dilrosun te strikken, wil Feyenoord meer van de Ngonge-miljoenen terugzien in de vorm van een verbeterde formele aanbieding. Hellas beraadt zich momenteel intern over verdere mogelijkheden om Dilrosun te strikken.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hij verdient voor Feyenoord begrippen toch een godsvermogen / bundesliga salaris.

Voor 2/3 miljoen lekker laten gaan.
Ik hoop het niet we zullen zien wat er gaat gebeuren.
Gaat niet door. Noslin gaat naar hellas Verona.
Onderste uit de kan halen anders gewoon wachten yot de zomerstop. De drive van Dilrosun bevalt me wel. Klaagt iig niet. En laten we eerlijk zijn. Geen één buitenspeler presteert momenteel
Het eerste bod word nooit geaccepteerd
Ze komen terug en het word rond de 4 a 5 miljoen
Daar gaat nog kosten vanaf
Loyaliteits bonus en dergelijke dus netto blijft er 3 miljoen over
Jammer het was ook te mooi om waar te zijn
Gun het de speler Dilrosun wel om te slagen bij Feyenoord, stiekem hoop ik met nieuw wedstrijdritme dat het nog gebeurd.

Mocht hij toch gaan, dan wel voor een reëele prijs en niet voor een appel en ei zoals sommige supporters nu willen om er maar vanaf te zijn.

Maar wel weer zeuren als hij weer voor tè weinig weg zou gaan, want dan is Feyenoord ook weer geen goed beleid aan het voeren.

Hopelijk gebeurd er een wonder en gaat hij goed spelen, continue goed spelen en renderen.

Hebben we toch plezier èn een goede buitenspeler èn houden de centen op zak voor andere bestemmingen.
Dat er nu weer nadrukkelijk wordt gevaren op de bevindingen van de scouting, is dat een gevolg van al een tussentijdse evaluatie intern over de aangetrokken spelers van afgelopen zomer?
Waarschijnlijk wordt er altijd al gevaren op de bevindingen van de scouting maar wordt er door mensen die er niks vanaf weten – wij dus – zo gespeculeerd over de scouting dat er bij ons het beeld ontstaat dat de scouting alleen maar op de loonlijst staat zonder gehoord te worden (as if).
Er zijn kameraden die in Slot een soort Martin Jol
zien die voor extreem waanzinnige bedragen in hun ogen compleet dramatische spelers als VD Belt en Beelen heeft gehaald voor eigen gewin. Al zou Jezus zelf Feyenoord trainen zouden deze mensen altijd nog iets te zeiken hebben. Feyenoord heeft zoveel zaken eindelijk op orde, het gaat structureel beter en ze kunnen daar gewoon niet mee omgaan.
Nou dat word dus geen fatsoenlijke buitenspeler op de flanken helaas. Weer een halfjaar genieten van deze enorm beperkte voetballer
Oke maar als je leest als je 2.8 mil krijgt zitten allemaal factoren in kan je nog die uruguayaan niet kopen want die club gaat ook hoog in de boom zitten en voor die 1 a 2 mil die je dan pakt koop je ook niks
Jankers staan alweer op hun gammele krukje....
Ja joh. Lekker genoegen met middelmaat is een goed idee! Hij speelt 2 leuke potjes maar verder is t altijd kut man. De andere buitenspelers laten ook geen klote zien hè. Ons team staat prima maar met een fatsoenlijke buitenspeler hadden we er veel en veel beter voorgestaan in de competitie
Is goed man, hou jij de club maar lekker klein met middelmaat
Blijf je nou onnozele opmerkingen maken halve?
Ja...die gaat niet weg. Hellas heeft nauwelijks ruimte om wat te gaan doen en zit in flinke financiele problemen.
Denk dat hij beter redeneert bij een trainer waarbij je als buitenspeler niet de gehele flank moet belopen ..is een goede speler kwa techniek en voorzet ..
Dat is hij langer niet waard, en zeker gezien het feit dat hij anderhalf jaar geen basis speler is geweest.
4, 5 of 6 miljoen zou ik passend vinden. Als je zijn carrière bekijkt heeft Dilrosun bij grote clubs gespeeld. Dat weegt ook mee
vind het belangrijker dat ons team versterkt gaat worden , 2e worden betekent 40milj+ , praat dan nog iemand over die 1 of 2 milj meer of minder die je vangt voor dilrosen
Twente komt akelig dicht in de buurt en ik zoie het zomaar gebeuren.....
Dan begrijp je er echt niet veel van
Feyenoord heeft dit met 2016/17 ook bijna laten gebeuren ?
Dit is toch een totaal ander Feyenoord, totaal niet vergelijkbaar
Of het nou vergelijkbaar is Of niet , er is geen enkele supporter die nu al vertrouwen uitspreekt. Want hoe het er ook voorstaat als feyenoorder blijf je voorzichtig.
Ik hoop zo dat het door gaat dilrosun goeie voetballer maar het komt er maar niet uit dit is beter voor beide partijen.
Begrijpelijk we zijn geen liefdadigingsorganisatie
ik mag hopen dat ze niet te hoog in de boom gaan zitten , dilrosen heeft het nooit waar kunnen maken en gaat dit ook in de toekomst niet doen , daarbij is het een dure in de salaris post die nu alleen maar spelers in de weg gaat zitten die het wel waar kunnen gaan maken , verlies pakken en verder
Benieuwd wat ze geboden hebben en wat Feyenoord wel een realistisch bod zou vinden. Denk dat Feyenoord er zeker bij baat dit niet tot de laatste dag van de window door te laten trekken.