Primeur Bevestigd
dilrosun-verona-web

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Hellas Verona meldt zich voor transfer Dilrosun

FeyenoordTM

Hellas Verona is de volgende Italiaanse club die zich gemeld heeft voor Javairô Dilrosun. In een eerder stadium was ook Lecce concreet vanuit de Serie A, maar de Italiaanse laagvlieger wilde deze winter niet voldoen aan een vaste transfervergoeding.

Hellas Verona wil dat wél, nu het Cyriel Ngonge verliest aan Napoli. De Belg speelde eerder in de Eredivisie voor FC Groningen, waar hij één jaar geleden met tumult vertrok. De rechtsbuiten gaat Hellas nu maar liefst achttien miljoen euro exclusief 2 miljoen euro aan variabelen opleveren.

De Serie A club reserveert een deel van de budgetten voor Dilrosun, die bovenaan de wensenlijst van Hellas staat. De club heeft een formele aanbieding in Rotterdam op tafel gelegd om de rechtsbuiten los te weken bij Feyenoord, wat zich momenteel buigt over de aanbieding.

Of Dilrosun voor Hellas open staat, moet blijken. Journalist Gianluca Di Marzio beweerde eerder deze maand dat de vleugelspeler wel open zou hebben gestaan voor het avontuur bij Lecce. Dilrosun kwam bij Feyenoord tot 52 optredens, waarin hij 7 maal scoorde en 8 assists afleverde.

Haalbaarheid: 90%

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als het een redelijk tot goed bod is en de speler zou het zelf ook willen, dan zou ik het serieus overwegen. Hoewel ik het jammer blijf vinden dat Javairo niet veel eerder de speeltijd heeft gekregen die hij sinds heel recent wel krijgt. Het idee dat er meer in zit dan er tot nu toe uit gekomen is, leeft wat mij betreft nog steeds.
Aan de andere kant, als je ter compensatie een goeie allround linkspoot voor het middenveld kunt halen, type Toornstra en je laat die spelen met Timber centraal en Wieffer of Zerrouki op rechts, heb je een evenwichtiger middenveld dan nuen heb je Stengs voor de rechterkant voorin met Minteh als alternatief. Kort en goed: de Atletico uit-variant met een nog iets beter middenveld.
Ik zou een vertrek van Dilrosun zeker toejuichen, technisch leuke voetballer, maar doet daar veel te weinig mee om van meerwaarde te zijn op het niveau dat wij nastreven. Het wrange aan de situatie is dat de rest van onze buitenspelers er momenteel niet bepaald meer van bakken, maar dat zij dan maar zo, die kunnen en moeten beter.
Nottingham heeft de aanbieding nog altijd in beraad; speler ziet Feyenoord zitten
Is afwachten, lijkt geen Gil te worden. Rodríguez moet concreet worden, zijn we nog niet.
Grote onderschatting hier van onze Dilrosun. Zondag betrokken bij beide treffers (goal en pre-assist), moet je niet voor onder de 7 miljoen plus 15% doorverkoop laten gaan hoor.

En dan 10-15 miljoen willen betalen voor een Urugayaan van 20 die hier waarschijnlijk eerst een jaar moet wennen voor hij kan leveren, zeker in ons intensieve Slotbal.
Dilrosun staat al jaren bekend als ‘het eeuwige talent’

Kwaliteiten bezit die wel degelijk, het komt er enkel nooit uit.
Waar heeft hij nou echt indruk gemaakt? Inderdaad, nergens. Bij vlagen zie je enige klasse maar over het algemeen is hij onzichtbaar.

Je kan hopen dat het plots er ineens uitkomt, echter zou ik de kans om je aankoopbedrag terug te verdienen niet laten schieten.
5 miljoen en doorverkoop
En dan die linksbuiten van Heerenveen kopen
Tuurlijk wel, Aldi prijzen bij Feyenoord.
@FeyenoordTM ik las laatst de baan emil ceide van sassuolo op een forum voor heerenveen nieuws daar in stond te duur voor sc heerenveen maar de ideale vervanger van dilrosun is die naam niet eens gevallen?? https://www.feanonline.nl/heerenveen-kan-topclub-uit-eredivisie-helpen-door-noorse-versterking/#:~:text=Het%20spel%20van%20de%20Noor,nog%206%2C8%20miljoen%20euro.
Is een linksbuiten, Dilrosun een rechtsbuiten
Oke goed punt had ik even niet naar gekeken vroeg het alleen omdat ik het overal hetzelfde berichf zag langskomen
dit is het beste nieuws vandaag , strik erom en weg ermee
Je beste vleugelspeler nu vind jij goed nieuws
Paixao en Stengs kunnen rechts
Dilrosun is opvangbaar. Jammer had meer hoop voor hem, maar is ook een teken dat we echt qua lat omhoog zijn gegaan
Oke mooi moment om te verkopen na zijn opleving! Direct geld om vervanger te halen met meer talent voor het nieuwe niveau van Feyenoord.
Volledig eens geld is geen probleem hebben haast dus snelle deal en goed voor alle partijen
Hellas Verona heeft recent best wat puike transfersommen ontvangen, gaan naast Ngonge ook nog Doig verkopen. Lijkt mij een prima deal voor alle partijen
Das mooi onderhandelen voor Feyenoord, vooral omdat we net Minteh en Jahanbahks missen, en Dilrosun net weer tekenen van leven vertoont. Succes Te Kloese!
@FeyenoordTM Is daarom slory aan de selectie toegevoegd deze week?
Ik denk dat Dilrosun dichtbij een vertrek is en dat Feyenoord daarom met Rodriguez bezig is.
Er moest immers eerst een buitenspeler vertrekken voor er een nieuwe zou komen, was het verhaal.

Als je het aankoopbedrag van Dilrosun terug kan verdienen en er een talentvolle jongen voor terug kan halen, doe je goede zaken
Niet tegen de gespeculeerde bedragen
Daarom is die haalbaarheid ook weg.....was ook allemaal weer te mooi om waar te zijn....helaas!
@FTM mochten we hier 3 a 4 miljoen voor vangen is de komst van die Rodriguez dan weer een stuk realistischer?
Dan is er in ieder geval salarisruimte gecreëerd.
Die "gozer" uit uruguay daar zitten ook atletico, vasco da gama, en river plate achter aan. Dus opschieten!
Vasco en river plate betalen zelden zoveel geld
Op het moment de enige renderende buitenspeler die we hebben….
Gelijk die gozer uit Uruguay halen dan
Aha vandaar die Uruguyaan.
Kunnen de stoelriemen weer los?
Hoeveel is Dilrosun nog waard? 6 miljoen?
En dan meteen alles doorsturen naar Uruguay met een beetje extra spaarcentjes?
Nog 2.5 jaar contract. Denk eerder richting de 4.5 miljoen. Heeft geen indruk gemaakt bij ons. Dus denk als we er meer dan onze aankoopprijs op kunnen pakken we tevreden kunnen zijn.
Landskampioen en CL gespeeld nog jong genoeg en lang in zijn contract
Laat ze maar bieden voor je hem in de aanbieding gooit