Primeur Bevestigd
dilrosun-lecce-web

Jim Breeman Sports Photography | Edit 1908.nl

Transfers

Lecce meldt zich voor Dilrosun

FeyenoordTM

Lecce heeft zich bij Feyenoord gemeld voor Javairô Dilrosun. De speler staat nog tot medio 2026 onder contract bij de Rotterdamse club, maar zal volgens Italiaanse ingewijden een winterse transfer kunnen maken naar de Serie A.

De huidige nummer dertien van Italië is op zoek naar versterking op de flanken en heeft daarbij zijn oog laten vallen op Dilrosun. De Italianen willen de speler graag huren, maar Feyenoord is niet van plan om zomaar mee te werken aan een kaal leenvoorstel. Alleen een op termijn vaste transfer zou eventueel interessant kunenn worden, maar daar is op dit moment geen sprake van.

Dilrosun zelf is momenteel met Feyenoord mee op trainingskamp naar Marbella en blijft in de tussentijd voorlopig gefocust op zijn huidige club. Tot verdere ontwikkeling is er nog geen sprake van een uitgaande transfer van Dilrosun, die in de zomer van 2022 overkwam van Hertha BSC. Feyenoord betaalde destijds zo'n vier miljoen euro voor de buitenspeler, exclusief bonussen.

De flankspeler speelde vooralsnog 51 wedstrijden in het shirt van de Rotterdammers, waarin hij zes maal wist te scoren en negen assists wist af te leveren. Hij wordt door Transfermarkt ingeschat op een huidige transferwaarde van vier miljoen euro.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Iets wat ik me afvroeg deze ochtend:

Speler1) waar ik nooit iets of iemand over hoor Kyanno Silva rechtsbuiten bij Benfica lijkt een groot talent te zijn en NEDERLANDS

Speler2) Dean Huijssen, tja zijn vader ging op vlucht naar Spanje daar kan deze jongen niets aan doen speelt centrale verdediger bij Juventus heeft in de jeugdteams van Oranje gezeten maar twijfeld naar overstap richting Spaans nationale team en ook NEDERLANDSE nationaliteit

Waarom hebben we dus grote talenten waar we nooit echt iets van gehoord hebben
Begon net eindelijk de gunfactor te krijgen van het publiek. En nu hij zich niet meer met de opbouw bemoeid, maakt die niet meer van die dommige keuzes. Net als timber. Zeker houden nu met de Azië en Afrika cup.
Klopt bericht Di Marzio huur met koopoptie 3 mio?
https://gianlucadimarzio.com/it/dilrosun-lecce-calciomercato-serie-a-news
Rutger,hoeveel namen staan er op een lijst en voor welke posities willen ze zich versterken?
Rutger,enig idee of te kloeze al is gearriveerd in Spanje?
verlies pakken en lozen , kost een hoop geld op de reserve bank
Dus kansloos dat hij weggaat, afgelopen zomer is al gebleken dat er geen club een transfersom over heeft voor iemand met zo'n salaris. Is alleen maar minder gaan spelen. Word zomer gewoon contract ontbinden. Duur geintje weer
Die gaat gewoon ze zakken vullen tot medio 2026
Wat zijn we weer verschrikkelijk negatief.
Voor het salaris dat hij verdient en hij levert veel te weinig zou dit een goede oplossing zijn.
Rutger, wanneer primeur over Babadi?
Misschien een interessante optie;
Jadon Sancho is hard op weg naar Dortmund waardoor Donyel Malen mag vertrekken.

Misschien een huurconstructie voorstellen, hij kan zich bij Feyenoord laten zien voor Oranje met het oog op het EK..
Kan op meerdere posities uit de voeten voorin..
Dus een win-win situatie voor de speler en Feyenoord..
Serieus gozer ga een andere sport volgen, waarom zou maken in vredesnaam naar Feyenoord willen? Die kan naar 40 andere clubs zowel verhuur en vast. Lui als jij denken echt dat Feyenoord ineens real madrid is, en spelers als malen en danjuma graag naar de club komen. Het echte leven is geen computer spelletje
Jij had de transfer van Lozano naar PSV natuurlijk ook nooit haalbaar gevonden…
Ik vind net als BOBSTER dat je alle opties moet bekijken als Feyenoord zijnde. Er hoeft maar één keer een voltreffer tussen te zitten bij die 50 pogingen en dan is het al het harde werken waard geweest.
lozano speelde helemaal niet goed bij Napoli en de enige die interesse had naast psv was een club uit los angelos, dus die transfer is niet eens raar.
Götze dan? Had ook niemand verwacht. Ik zou zeggen gewoon een poging wagen om Malen een half jaar te huren
Das waar Feyenoord is geen Madrid...veel beter en geen corrupte handel maar een echte club.
Malen heeft meer opties die qua salaris niet bij de onze passen.
Ik xou eerder poging wagen voor Rijkhoff.
Reiss Nelson mag weer verhuurd worden niets voor Feyenoord? Ditmaal met koopoptie
Die is toch gehyped! Heeft een paar leuke potjes bij Feyenoord gespeeld, maar meer is het niet. Waarom denk je dat hij verhuurd mag worden?
Is net zo slecht als Dilrosun, niet aan beginnen.
Lekker de lijst me ex spelers erbij halen, waar kom je verder mee? Dessers??
Kan je ook een normale reactie geven ?
@FTM ik heb vernomen dat er veel interesse is voor zeker 6 spelers van Feyenoord!
Zeker aan het einde van het seizoen.
Weet jij ook al wat namen waar concrete interesse in is?
Santi, Wieffer, Timber, Hancko, Geertruida en Hartman
Zou mooi zijn als je hem kunt slijten. Sws wat contract spelers/huurlingen lozen zou prima zijn. Krijg je weer ruimte om een echte versterking binnen te halen. Dilrosun is helaas te wisselvallig.
Een kale verhuur is niet slijten, dat weet je? Dat lecce gaat echt niet het salaris van dilrosun over nemen??
51 wedstrijden, 6 goals en 9 assists… Serieus?
Op zich niet heel slecht. Zeker als je kijkt dat hij op 10 echt tekort komt. Ik blijf zijn potentie wel zien, maar het komt er niet echt uit.
Ligt natuurlijk veel genuanceerder als je ziet hoeveel korte invalbeurten daarbij zitten.
Ik wil niet flauw doen, maar op basis van de laatste 6 potjes voor de winterstop – waarvan hij ze niet eens alle 6 speelde – vind ik hem op dit moment de meest dreigende flankspeler die we hebben…
De meest dreigende. En zelfs dat valt tegen. Dilrosun is een grootverdiener bij ons en is dat in mijn ogen niet waard. Als de kans er is op een permanente deal, zou ik hem laten gaan.
Enige interessante is inderdaad een permanente transfer of verplichte koop in de zomer. Voor 2 miljoen en overname salaris bespaar je toch een hoop geld.
Met de aankomende periode in het achterhoofd, lijkt me wel dat Feyenoord een vervanger nodig heeft die er direct kan staan. Er vanuit gaande dat er nog budget is + eventuele ruimte van Dilrosun, zal Feyenoord direct (moeten) schakelen bij een passend sommetje.
en weer waarschijnlijk een buitenspeler minder, minteh, ali en dilrosun.
we hebben gelijk 3 pittige potjes voor de boeg met nec , twente & az. hopelijk kunnen we ons nog versterker voor die periode, ik vraag me alleen af of dat ook echt gaat gebeuren.
ik vergeet de wedstrijd tegen vitesse
Zou met Stengs, Sauer, Paixao en Ivanusec te doen moeten zijn toch?
Sauer is een ventje wat amper een lantaarn paal voorbij komt. Heb je niks aan, die laatste 2 zijn uit vorm. Succes ermee
Paixao 2 doelpunten uit laatste twee wedstrijden. Ivanusec kwam er al weer wat beter in. Ik vind blind roepen om versterkingen altijd dom. Spelers die en fit zijn en ook nog haalbaar, zijn hooguit te huur. Maw je schiet er geen flikker mee op. De vleugelspelers hierboven zouden allemaal basis staan bij Twente en az.
Echt toch? Dat hele Varlkenoord wat leer je daar nog als voetballer? Sluiten die hap. Alleen nog bij de buren wat weggraaien.
en als er 1 of 2 geblesseerd raken dan, of de 2 laatst genoemde nog steeds uitvorm zijn, plek 2 is dit jaar wel echt een must, ik hoop dat er nog wat bij komt
Huren? Gewoon strik eromheen en weg ermee!
Huren?
Opzouten, er staat Feyenoord op het gebouw, geen Hertz.