Primeur Bevestigd
grasmachine

Nieuws

Lijnenrobot krijgt nieuw jasje in de winterstop

Puck

Net als elke winterstop gebeurt er weer van alles buiten de lijnen van het veld, maar deze winterstop gebeurt er ook iets op de lijnen. De mannen van TMV, bekend van diverse spandoeken in De Kuip, kregen een wel heel bijzonder klusje: Het verven van de lijnen robot. 

De grasmeesters van Feyenoord, bekend van "sinds jaar en dag het beste gras van Nederland", hadden het verzoek neergelegd bij FRFC1908 en Supportersvereniging De Feijenoorder of er 'niet iets met de lijnentrekker' gedaan kon worden. Die vraag was natuurlijk niet aan dovemans oren gericht en al snel werd er een plannetje gesmeed om de tofste lijnen robot van Nederland door het stadion te laten gaan.

De lijnen robot is een vol automatisch GPS-gestuurde machine die binnen 30 minuten alle lijnen op het veld kan trekken. Het inzetten van de lijnen robot zorgt ervoor dat de grasmeesters tijd over houden voor de kwaliteit van het gras. Het handmatig kalken van de lijnen duurt namelijk maar liefst anderhalf uur. De lijnentrekker zal voornamelijk ingezet worden op Sportcomplex Varkenoord en Sportcomplex Hillesluis (1908), waar het eerste elftal traint. 

lijnen-robot

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Prachtig ontwerp en leuk initiatief! Toch nog effe wat te zeiken: jammer dat die doodskop met zwaarden er weer op moest. De lui van FRFC1908 weer geil op hun eigen logo? Hou het gewoon bij Feyenoord ipv eigen commerciël belang..
Onzin,afbeeldingen die erop staan zijn door tmv zelf erop gemaakt,ook wat te zeiken over het logo van fsv de feijenoorder,of logo van tmv?
Frfc1908 heeft zich niet bemoeid met wat erop komt,en de mannen van tmv zijn nooit bezig geweest met commerciële belangen🤣🤣🤣🤣
Dan rest nog steeds de vraag, waarom moeten al die achterlijke logo’s erop? Zet gewoon alleen Feyenoord attributen erop.
Je begint met alleen de doodskop,nu zijn het al die achterlijke logo's 🤣🤣🤣
Blijkbaar alleen om het zeiken,denk een kwestie van smaak,dit is dus niet jou smaak,kan natuurlijk geen probleem
Staan gewoon genoeg dingen op met betrekking op Feyenoord en Rotterdam
Die robot ziet er voor 95% prachtig uit. Alleen die doodshoofd met die twee zwaarden horen er natuurlijk niet op.
Kijk dit is nieuws naar mijn hart. Hoe vaak hebben we het hier niet al over gehad. We hebben een kracht nodig die de lijnen goed uitzet. Ik verwacht echter dat de scouts van andere clubs hier al snel bovenop gaan zitten. Dan is ie niet houdbaar voor de club en trekt ie zo een ander jasje aan.
Geweldig! Het beste veld van Nederland!!
Met de beste kunstenaars! ❤️🤍🖤
Complimenten aan de Heren schilders.
Hoeveel lijnen robots lopen er rond bij Feyenoord?