Bevestigd
Luciano Rodríguez | Bron foto: @Uruguay | Edit via KayneKVisals / 1908.nl

@Uruguay | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord is bezig met Luciano Rodríguez

FeyenoordTM

Feyenoord heeft zich in Uruguay gemeld voor de diensten van Luciano Rodríguez (20). Journalist Germán García Grova brengt het nieuws donderdagavond naar buiten, terwijl het nieuws in een eerder stadium bevestigd werd door ingewijden aan 1908.nl.

Volgens de genoemde journalist van TyC Sports ligt er een formele Rotterdamse aanbieding in Uruguay ter waarde van tien miljoen euro, die door middel van bonussen verder op zou kunnen lopen tot een totaalbedrag van veertien miljoen euro. Rodríguez' club Liverpool Montevideo zou een bedrag van om en nabij vijftien miljoen euro verlangen voor zeventig procent van de transferrechten.

Getuige de edit die klaarstond, is Rodríguez is de veelzijdige aanvaller waar in de commentsectie van 1908.nl eerder naar gehint werd. Uit clubbelang werd de naam stilgehouden. De beweging is pas deze week op gang gekomen: de Rotterdammers zien in Rodríguez een optie voor zowel de spitspositie als op rechtsbuiten. 

De Uruguayaans onder-23 international is een optie die door de scouting van de Rotterdammers geopperd is, al ver voor het trainingskamp in Marbella. Inmiddels zijn de technische staf én de clubleiding van de Rotterdammers overtuigd geraakt.

Bij Liverpool Montevideo staat Rodríguez nog onder contract tot eind 2027. Feyenoord zal miljoenen moeten reserveren om de Uruguayaan los te weken bij zijn club en naar Rotterdam te halen. Transfermarkt waardeert de marktwaarde van Rodríguez op vierenhalf miljoen euro.

Update 21:50 🎖️ • Volgens ingewijden ligt er nog géén concreet bod, maar heeft Feyenoord wel een gebruikelijke 'letter of interest' ingediend bij Liverpool Motevideo. De Uruguayanen hebben hierop te kennen gegeven dat de club enórm hoog in de boom gaat zitten voor de sterspeler.
 

Haalbaarheid: 60%

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Nu willen Wolfsburg en Stuttgart hem ook
Wordt moeilijk zo. Zijn er nog andere opties
voor rechtsbuiten @FeyenoordTM?
Als deze al komt, is het dan binnen de termijn dat we ook daadwerkelijk spelers missen? Of is het gelijk een aankoop die dan rekening zou houden met Minteh die weg gaat ergens eind seizoen bijv?
Aardige spelert. Zou ie ook een fatsoenlijke corner kunnen nemen?
Allemaal leuk en aardig maar dit gaat nog wel even duren! We hebben nog geen bod uitgebracht!? Dan moeten ze er nog uit gaan komen wat de juiste prijs is! Dan moet die naar Nederland komen om contact te tekenen.Dan weer terug om een visum en een werkverklaren te krijgen! Dan ben je 3 weken verder.. Dan heb je onze spelers die er nu niet zijn al weer bijna terug!
Zo’n speler haal je natuurlijk niet voor de korte termijn,
Allemaal leuk en aardig maar dit gaat nog wel even duren! We hebben nog geen bod uitgebracht!? Dan moeten ze er nog uit gaan komen wat de juiste prijs is! Dan moet die naar Nederland komen om contact te tekenen.Dan weer terug om een visum en een werkverklaren te krijgen! Dan ben je 3 weken verder.. Dan heb je onze spelers die er nu niet zijn al weer bijna terug!
De nieuwe Forlan. Wat een schot voor een 20-jarige
Hij doet mij enorm denken aan Lucas Ocampos
Ik ken deze speler niet. Ziet er uit als een fysieke speler met een goed schot. Ben benieuwd. Hoe denkt de scouting overigens over Boadu? Is dar ook een optie?
Hoe de scouting erover denkt; geen idee. FTM heeft wel al aangegeven dat Boadu geen optie is
Oke dacht ook aan boadu als optie maarja dan heb ik een bericht gemist.
Waarom lijkt dit me ook zo een ‘gaat in Rusland tekenen’ verhaal
Gaat wel wennen worden voor hem. Op de video's is 80% van de stadions leeg :-)
We hebben een speler met een actie nodig. Ivanusec en Paixao hebben die ook al niet. Ik zeg Sahraoui van Heerenveen ophalen.
Ik vraag me echt af waar mensen het niet mee eens zijn haha. Eerste is niks aan gelogen en Sahraoui is in mijn ogen gewoon een hele talenvolle speler.
Het lijkt me een goede speler. Als we deze zomer afscheid gaan nemen van 4-5 spelers is het ook wel goed om nu alvast wat aankopen te doen. Beelen/ Zerrouki/ UEDA kunnen zomaar basisspelers zijn volgend jaar bv. En deze kerel misschien ook wel
Waar ik overigens niets van begrijp: er zijn wat supporters die op social media wat roeptoereren over 'alweer een naam, komt toch niet'. Lezen mensen dan echt niet de juiste websites/nieuwsberichten?

Voor wie het goed volgt en leest: Feyenoord is tijdens de huidige winterse transferwindow alléén concreet geworden voor twee inkomende spelers: Bryan Gil (Tottenham Hotspur) en Neco Williams (Nottingham Forest). Een Rotterdamse aanbieding op Gil werd door Tottenham van tafel geveegd, waarna Feyenoord niet meer terug is gekomen. Ondertussen heeft Nottingham een huurvoorstel met koopoptie op Williams in beraad.

Houdt in dat we op dit moment op inkomend vlak maar voor één speler echt concreet zijn. Blijf me verbazen, die comments met 'alweer een naam'. Natuurlijk, Feyenoord komt net uit de Champions League en de club wordt door veel roddelmedia genoemd bij geruchten, die vaak uit de duim gezogen zijn. Maar daar maken wij bij 1908.nl, mits er tijd voor is, 'transfercheck' artikelen van om dat op te vangen. Ook gebruiken we de letters 'BREAKING' of 'PRIMEUR' zo min als mogelijk, tenzij er echt wat spel op de wagen lijkt te komen of zelfs al is. Daarvoor moet dan wel de juiste informatie voorleggen.

Als kers op de taart hebben we een medaillesysteem, wat prima werkt. Bij eigen nieuws gebruiken we de 🎖️ (bevestigd) en 🥈 (onbevestigd) medailles; voor geruchten van derden gebruiken we 🥇 (betrouwbaar) en 🥉 (gerucht).

Kortom: niets 'al weer een naam': Feyenoord is op dit moment alléén concreet voor Williams. Laten we hopen dat we dat ook snel worden voor Rodríguez, die op rechtsbuiten en in de spits kan. Daarvoor dienen we waarschijnlijk wel Dilrosun te verkopen, die concrete toenadering geniet van Hellas Verona.
Zo gaat dat mensen lezen niet en roepen .aar wat. Doe je niks aan. Gewoon doorgaan 😁.
@FeyenoordTM misschien heb ik het ergens gemist maar nu het toch over Uruguay gaat. Wat is er eigenlijk met Patricio Pacifico gebeurd? Komt hij nog op stage?

Andere vraag: hoe staat het met Rusidill? Komt hij binnenkort naar Nederland voor de o18 of de o21?
Pacifico is uiteindelijk niet op stage gekomen vanwege enige onenigheid over een blessureverzekering. Verdediger staat er intern nog altijd heel goed op.
haalbaarheid gezakt van 80 naar 60 procent?
Lijkt me een abc’tje wanneer het financieel kan. Dilrosun eruit en dit talent erin.
Ja, misschien zien zij op andere sites heel veel namen, maar hier vind ik het juist fijn dat er alleen serieus.nieuw is, of een reactie op geruchten van elders
Wat mij betreft is reuring altijd leuk. Dus laat maar doorkomen die mogelijke nieuwe spelers. Komen er straks twee spelers uit Liverpool naar Nederland. Waarbij wij toch wel de beste kiezen.
Nooit druk maken over die lege hulzen comments op de socials. Dat is echt een road to nowhere en kost je veel meer dan het ooit oplevert. Ga vooral zo door, de waardering is er echt wel.
Nog even wat meer beelden bekeken van deze speler. Dan zie je dat hij wel degelijk vanaf rechts kan spelen en een man kan passeren. Maar het is geen speler die aan de zijlijn blijft plakken. Toch lijkt het me allereerst een doelgerichte centrumspits met een prima schot die na een vertrek van Gimenez met Ueda zou kunnen concurreren. Blijft staan dat het me onwaarschijnlijk lijkt dat Feyenoord deze speler zou kunnen halen gezien de vraagprijs en de clubs (Real Madrid!) die hem ook serieus volgen.
Real Madrid volgde hem naar aanleiding van het WK u20 van 2 jaar terug omdat hij er toen 4 of 5 (weet het even niet zeker) in had gelegd. Dat is alleen al meer dan anderhalf jaar geleden. Het lijkt mij niet dat het nu nog speelt.
De finale van dat WK waar hij scoorde was afgelopen juni. Ik zag ook wat berichtjes over de belangstelling van Madrid die dateren van afgelopen oktober. in ieder geval zal de genoemde vraagprijs moeten kelderen wil het binnen de mogelijkheden van Feyenoord vallen. Het lijkt me uiterst sterk dat Feyenoord in de winterstop 10-15 miljoen voor een speler kan en gaat neerleggen.
Hij heeft 2 u20 WK’s gespeeld. De eerste is waar de belangstelling van Real Madrid vandaan komt en tevens het WK dat ik bedoelde
Okay, dat wist ik niet! Nouja, we zullen zien of Feyenoord er daadwerkelijk achteraan gaat en enige kans maakt.
Feyenoord TM is der al licht in de tunnel op onze nieuwe van Hooijdonk.
En is der al beweging bij onze nieuwe rechtsback uit Wales?🙏👍
Haha, eerst maar eens concreet worden.
Williams: Nottingham heeft de aanbieding in beraad; speler ziet Feyenoord zitten.
Toch benieuwd voor welke positie. Lijkt meer ik in de as te spelen dan op de vleugel
@Ftm Sein ook maar aan de club door dat ze zijn Tweeling broetje misschien ook een aan aanbieding moeten doen om hem makkelijker over de streep te trekken.., dan is hij hier niet alleen en zal zijn aanpassing soepeler verlopen en met zijn tweelingbroer heb je er gelijk een pinchhitter bij van 1.90
Vergeten te zeggen dat als hij komt hij het oor van berghuis eraf gaat bijten... ;-)
Kan echt een topper worden!!! Ook WK o20 gewonnen...
Het valt wel op dat waar hij speelt het kleine stadions zijn met heel weinig publiek.
Een topspeler in zo'n ambiance?
Verder zie ik hem alleen maar hoogtepunten van schieten ( wel mooid goals) maar hoe vaak gebeurt dit.
Vertessen van PSV wil weg, dat is misschien wel iets voor ins Cluppie
Het valt wel op dat waar hij speelt het kleine stadions zijn met heel weinig publiek.
Een topspeler in zo'n ambiance?
Verder zie ik hem alleen maar hoogtepunten van schieten ( wel mooid goals) maar hoe vaak gebeurt dit.
Vertessen van PSV wil weg, dat is misschien wel iets voor ins Cluppie
Vertessen van PSV halen. Goedkopere optie.
Direct inzetbaar en gaat zich verder ontwikkelen.
Type Van Vossen.
Alleen jongens die gaat pas als psv vervanger heeft ik zou zeggen let them cook psv lijken ook niet door te pakken alleen noord holland doe veel dingen ff heel raar mischien die saito zou dat nier beetje chaos op links kunnen brengen of manhoef of boadu of ben ik teveel met bord op schootscouting bezig?
Volgens mij getypt met wat biertjes op, ik kan er weinig van maken….
Nee dikke duimen zal het even voor je vertalen saito van sparta een optie of evt manhoef of boadu. Verder maakte ik een opmerking over het feit dat vooral de paniek in noord holland lijkt te zijn ingeslagen ivm het feit dat daar mogelijke paniekaankopen worden gedaan.Verder psv zou pas meewerken bij de komst van een vervanger en zelfs dan lijkt het me niet dat psv meewerkt . Ik gaf alleen aan dat we het beste het maasgebouw hun werk kunnen laten doen.
Die gedachte had ik ook, een prima buitenspeler en scoort ook makkelijk
Bij deze jongen of een van mijn "bord op schoot" opties?
Aannemen en schieten. Meer doet hij niet. Lijkt me zeker geen rechtsbuiten. En nog een dure spits maakt Ueda helemaal overbodig. Bijzonder dat de scouting er maar niet in slaagt een een echt goede buitenspeler te vinden.
Bijzonder dat jij erin slaagt deze speler op basis van wat beelden met ‘highlights’ te beoordelen en de scouting hem maandenlang heeft gevolgd
Als dit waar is dan is giminez allang mondeling verkocht.
Lijkt me ook niet slim nu een speler uit Uruguay te halen die nog aan Europa moet wennen, de sneeuw etc. Geloof er dus ook helemaal niks van en dat voor 10-14 miljoen. Slot heeft meerdere keren aangegeven alleen een speler erbij te willen die er direct staat. En who the fuck is wyscout. Beter nepnieuws dan geen nieuws lijkt het.
Met 60% haalbaarheid verwacht ik niet dat hij komt ook gezien de club minimaal 14miljoen wil hebben, endat normaal gesproken voor feyenoord niet haalbaar is maar ik laat me graag verassen
Levensmoe dat je je graag laat verassen? 🤔
En wat is nu jou punt hiermee? Calimero
Dat het verrassen is. Verassen doen ze in het crematorium
" terwijl het nieuws in een eerder stadium bevestigd werd door ingewijden aan 1908.nl."

Klinkt mooi, maar dit is voor ons toch niet te verifieren. De overige info is wel heel nuttig, en bedankt voor de update en duiding qua kansen.
Dat is het wel

https://i.postimg.cc/kgsY9ZMM/a60f74a9-2071-4434-98d3-cd4e74963b66.jpg
Niet op reageren joh, wie het beter weet moet zelf een site/app beginnen.
Tjongejonge, ten eerste zegt zo’n screenshotje niks behalve dat er iemand rondloopt die de credits koste wat kost wil innen (terecht danwel onterecht), zo’n screenshotje kan iedereen met photoshop in drie minuten in elkaar flansen, en daarnaast gaat het in journalistiek gewoon om feitelijke verslaglegging over de inhoud en niet over het zelfvlijerij. Laat dat ego gaan, dan pas wordt je medium echt volwassen.
Ah kijk, dat maakt het inderdaad inzichtelijk voor ons buitenstaanders! Ik zag dit pas later, ergens in de comments. Top dat jullie uit clubbelang dit stil hebben gehouden totdat het vanuit Uruguay in het nieuws kwam.
wat een slechte keepers in die highlight video zeg
Haalbaarheid van 90 naar 60 nogal een verschilletje
14 miljoen voor een speler met een geschatte waarde 4.5 🙃🙃🙃
Als het echt om bedragen van 10 tot 14 miljoen gaat is het een broodje aap verhaal.
Ik vertrouw Fabrizio Romano meer dan German Garcia Grova. Die had het over 12 miljoen dollar, omgerekend zo'n 11 miljoen euro. Dat was blijkbaar een gesponsord bericht, is vaak van media gebruik maken om zo een speler in de markt te zetten gezien het tekenen bij een nieuwe agency
@FTM is het realistisch dat Rodriguez komt van bedragen van 10 mil ben je niet van feyenoord gewend?
Als het inderdaad om bedragen als 10 of 14 miljoen gaat is het een broodje aap verhaal.
Dit zou pas een stunt zijn.
Zijn ze in 020 helemaal door het dolle vanwege de komst van een 34 jarige waterdrager die op z'n retour is 😅
Zoals gewoonlijk komen er tal van onhaalbare spelers voorbij en opeens uit t niets boem Kramer of Manhoef
De beelden staan mij wel aan ... maar jah.
Geloof dat dit een zeer interessante speler is en de scouting zal het veel beter weten. Maar op basis van deze compilatie lijkt me het niet dat dit het profiel is wat wij exact zoeken. Zie hem erg weinig mannetjes passeren, daarentegen schiet hij alles wat voor zijn voeten komt op goal. Doet me wel goed om te horen dat we op dit level geïnteresseerd zijn!
Stoelriemen vast, er is meer nieuws op komst
Is het en ‘Feyenoord toont interesse’, ‘Feyenoord volgt’ of Feyenoord heeft haar gewenste versterking binnen 🤞🏻
Nou, 'toont interesse', 'geïnteresseerd' en 'belangstelling voor' is niet mijn tak van sport :-) ik doe alleen aan concrete verhalen/primeurs, hier op de site
Dan hoop ik dat je ons met nog een geweldige (haalbaarheid 90/100%) verrast!

Dat die Williams en rodrigeuz en wie weet nog een pareltje mogen komen 💪🏻
Waar is de haalbaarheid gebleven? Zo'n bod van 10m komt toch ook niet uit de lucht vallen
Het is allemaal leuk en aardig, maar uiteindelijk komen al die gasten toch niet.
Ik vraag me altijd af waarom dit gepost wordt, kan toch niet in het belang van de club zijn dit? Denk persoonlijk niet dat dit onze positie versterkt op de markt voor deze (ster)speler
Is toch al gelekt door German García? Dus dan kan dit geen kwaad
Ja echt hè, constant vragen om nieuws, dan is er nieuws en is het niet in club belang. Terwijl in hetzelfde bericht staat dat het niet eerder is gepost omdat het toen nog niet in belang van de club was
Als je nou eens beter leest dan kun je zien dat dit nieuws eerst via een journalist in uruguay naar buiten is gekomen. Dus je bijdehante opmerking "goed voor de club zijn" bla bla moet je naar uruguay sturen....
Je kan dit artikel net zo goed weer verwijderen komt toch niet en we zijn niet eens concreet
Externe financiers gevonden? Of gereserveerd geld voor aankoop van De Kuip anders ingezet. Jezus wat een voetballer is dit. Niet normaal zo goed. Ik wil morgen dat ik wakker wordt en dat dit waar blijkt te zijn
1908 brengt niet voor niets dit verhaal uit dan zal het wel waar wezen. We hebben dit seizoen geen conference league gespeeld waar je niks verdient maar champions league dus het geld dit wel goed ook als je dit seizoen gewoon 2 de blijft Williams en Rodriguez en het is klaar⏳️🔜
@FeyenoordTM Eerst de haalbaarheid 90% enkele minuten later afgeschaald naar 80% nu verdwenen en een update dat de club enorm hoog in de boom gaat zitten.

Gaat hem dus niet worden lijkt me.
Herinner je dit nog? Feyenoord die Paixão volgde, omdat hij eerst totaal onhaalbaar bleek. Het is een Zuid-Amerikaanse stuiptrekking om exorbitante bedragen te vragen. Vervolgens kwam Paixão gewoon, na een lang onderhandelingsproces.

https://1908.nl/artikelen/feyenoord-volgde-ontwikkelingen-igor-paixao
Begrijpend lezen is in Nederland gewoon moeilijk
Dit nieuws hing al even in de lucht, zie screenshot:

https://i.postimg.cc/kgsY9ZMM/a60f74a9-2071-4434-98d3-cd4e74963b66.jpg

Maar nog niet gebracht. Waarom niet? A. Het clubbelang dient niet in gevaar te komen en B. ‘interesse’ en ‘concreet’ zijn twee werelden van verschil.

Concreet: dat zijn we nog niet echt, maar we weten wel wat we moeten doen en dat is miljoenen betalen. “Vestig je hoop er niet op”, klinkt het vanuit Feyenoord kort op de Zuid-Amerikaanse berichtgeving.

Meld me later weer in dit topic!
Balen. Altijd hetzelfde toch met Feyenoord.
Komt goed. Onze club is bouwende, we staan er nog steeds prima voor.
Jammer dat dit niet sarcastisch is, dan had je een punt gehad.
Das een mooie screenshot, dat komt wel overtuigd over. Bedankt voor het clubbelang in oog houden!
Fabrizio Romano meldde eerder dat Liverpool Montevideo $12M wilt voor de talentvolle speler, om te verkopen aan Europese clubs
Gesponsorde post, als je door de regels heen leest
  • 1
  • 2