Miedema naar Feyenoord

Vrouwen

Torny tegen Miedema: "We nemen je gewoon mee"

Dennis

Ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft reisde Feyenoord Vrouwen af naar Portugal voor een trainingskamp. Daar speelde de ploeg van Jessica Torny een oefenwedstrijd tegen Arsenal, waar Vivianne Miedema in de voorhoede loopt. Een speciale ontmoeting voor de spits, die al vanaf jonge leeftijd groot fan is van de Rotterdamse club.

Miedema toonde zich desalniettemin professioneel en toonde zich trefzeker tegen haar grote liefde. Arsenal won het duel uiteindelijk met 3-0. Na afloop van de wedstrijd had Feyenoord een verrassing voor Miedema geregeld. Uit handen van trainer Jessica Torny ontving zij een Feyenoordshirt met haar naam en rugnummer achterop (zie video). 

“We nemen je gewoon mee”, zo vertelde Torny bij het overhandigen van het shirt. Beiden kennen elkaar van de Oranje Leeuwinnen, waar de Feyenoordtrainer als assistent-bondscoach samenwerkte met de aanvalster. Miedema heeft zich in het verleden laten ontvallen nog graag eens in het shirt van Feyenoord te willen voetballen. Met dit cadeau lijkt de stadionclub die wens levendig te willen houden.

Een doelpuntenmachine kan Feyenoord Vrouwen overigens wel gebruiken, gezien de resultaten in de oefenwedstrijden tijdens de winterstop. Naast de nederlaag tegen Arsenal verloor de ploeg ook van Eintracht Frankfurt (3-1) en FC Köln (4-1). 

Mis niks van Feyenoord Vrouwen en volg ons op:
Instagram
X

Delen

Reacties

Wat zou een topteam kosten in de vrouwen eredivisie? En wat zou het voor Feyenoord waard zijn? Als je eigenaar wordt van de Kuip is het niet zo'n rare gedachte om de weken dat je uit speelt te vullen met een "winnend" eerste dames team. Dat kost een tijdje ontwikkeling maar het lijkt me niet onhaalbaar om 25 duizend bezoekers per wedstrijd te trekken a 15 euro per kaartje. Toch?
Fortuna investeerde gelijk 1 a 1,2 miljoen en zie het resultaat. Ajax zit richting de 2 miljoen geloof ik.
En Feyenoord nu 250,000,- Euro. Daar mag wel een onsje meer bij :)
ZSeg het al weken: de Vrouwen missen een spits